Pudry do twarzy

Bodyland.pl
Pupa Puder Luminys 06 1.0 st
hairstore.pl
Pupa Puder Luminys 06 1.0 st

Nasi użytkownicy zostawili 23 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 27 marca 2024 o 12:51
    Kolejny fajny kosmetyk z firmy Pupa dodający twarzy lekkości i ładnego, satynowego wykończenia.
    Firmę Pupa znam od wielu lat. Kupowałam kosmetyki będąc młodą dziewczyną i mam lekki sentyment. Ale to nie z sentymentu piszę pozytywną recenzję kosmetyku. Puder wygląda ładnie na twarzy. Zarówno nałożony na podkład jak i na gołą skórę wygląda dobrze. Satynowy efekt jaki osiągam przy użyciu Luminys bez wysuszania skóry jest super. Ani nie za mocny, ani nie za lekki. Puder wygładza delikatnie skórę i dodaje jej lekko świetlistego looku. Używałam koloru 01 i 04. Kolor 04 wygląda w pudełku ciemniej niż 01, jednak dostosowuje się do skóry jaśniejszej i dobrze wygląda nawet w zimę. Jest też mniej żółtawy niż 01. Gustowne, sferyczne i dość duże opakowanie z lusterkiem do jakiego przyzwyczaiła nas Pupa. Sferyczne opakowanie jest zresztą cechą charakterystyczną firmy od wielu lat. Dobry kosmetyk z lekko kontrowersyjnymi składnikami. W skład pudru wchodzi olejek jojoba, który chroni skórę przed powstawaniem nowych zmarszczek, utratą wody i zmiękczający skórę. Puder jest bardzo wydajny. Dość wolno się zużywa. Trwałość średnia ale łatwo zrobić małą poprawkę. Reasumując jest to bardzo dobry puder upiększający.
  • 8 października 2023 o 22:39
    Niespecjalny
    ------------------------- Na początku bardzo mi się spodobał ten wypiekany puder, ponieważ kupiłam w odcieniu złota i brązu. Kolor bardzo ładny ale niestety robi plamy. Nawet później próbowałam rozmazać innym pędzlem ale nie stapiał się ze skóra wogóle. Przerobiłam już wiele brązerów i ten niestety nie przypadł mi do gustu, dobrze że się skończył teraz. Oto kolejny dowód na to, że nie wszystko co drogie, to dobre. Już się tak raz sparzyłam na Guerlain terracota. Dla każdego coś innego. Wiec to nie dla mnie.Cena absolutnie za bardzo wygórowana choć opakowanie bardzo ładne z lusterkiem.
  • 1 maja 2021 o 21:53
    Bardzo dobry
    Puder dostałam w prezencie na urodziny, sama zawsze używałam pudrów sypkich. Zachwycił mnie od pierwszego użycia, pieknie współgra praktycznie z każdym podkładem, pozostawia fajna satynę na twarzy, nie wchodzi w zmarszczki, jest wypiekany istarcza na bardzo długo.
    Zalety:
    • Spełnił moje oczekiwania, pozostawia satynę na twarzy.
    Wady:
    • Nie ma
  • 2 czerwca 2020 o 9:42
    Najlepszy Puder !!
    Mam suchą i wrażliwą skórę, szukałam czegoś sensownego dla swojej buzi i Pupa to strzał w 10. Po 1 mogę używać na podkład albo lekko zwilżyć pędzelek i nałożyć sam puder na buzie i świetnie się sprawdza, jeśli ktoś nie lubi masy kosmetyków na twarzy. Przy okazji mam bardzo jasną cerę więc kolor 01 idealnie się wtapia w kolor, nawet w lato. Wyrównuje, a buzia po nim wygląda na zdrową i świeżą ! Opakowane jest tak wydajne że dosłownie męczyłam je rok.. : ) Nie zauważyłam żadnych problemów z buzią po nim. Polecam ! Wart jest swojej ceny, polecam łapać promocje na niego. np. Rossmann -50.
    Zalety:
    • forma, wypiekany
    • delikatny
    • buzia promienna i świeża
    • wystarcza na rok
    lina235
    20 grudnia 2019 o 8:20
    Najlepszy!
    Używam od trzech miesięcy. Odkąd się pojawił na mojej półce to rządzi. Eleganckie opakowanie z lusterkiem. Produkt wypiekany, więc starcza na baaardzo długo. Mój po 3 miesiącach wygląda jak nowy :). Wykończenie jest satynowe - czyli nie jest to błysk na miarę rozświetlacza...ale daję on efekt wygładzonej cery i zdrowy błysk na co dzień. Używam go zawsze w strefie T, pod oczy (jest boski) i trochę na policzki, ale pod róż. Co ciekawe z niektórymi podkładami potrafi wyglądać matowo przez pierwsze kilka godzin, a potem wygląda po prostu jak lepsza "skóra", a co jest jeszcze wspanialsze, w ogóle nie zapycha. REWELACJA! myślę, że jak ktoś go wypróbuje to inne pudry pójdą w odstawkę na długi ,długi czas.
    Zalety:
    • WSZYSTKO ! / EFEKT WOW !!!