Lirene Dermoprogram Cera Naczynkowa, Wzmacniający tonik bezalkoholowy

• 18 czerwca 2014 o 19:14
    Nie dla osób ZŁS
    Ogólnie na co dzień nie używam toników z powodu używania miceli , jednkaże zawsze jakiś tam w łazience stoi gdy to nowy nabytek (micel) ma właściwości klejące. Wydawał mi się być dobrym wyborem jako że cerę mam naczyniową , bez alkoholu w składzie w opisie cudy niewidy. Płyn zapakowany w różową buteleczkę z białym korkiem , zapodajnik do wymiany lubi się wylewać za płatek. Zapach bardzo ładny a owszem czy to plus ? dla mnie nie , wolałabym bez perfumu w składzie ale widziały gały co brały. Fakt tonik jest delikatny na tyle że nie raz w odruchu już pomicelarnym przejechałam po patrzałkach i nic , zero jakichkolwiek podrażnień. Odwieża i tonizuje skóre. Ale W moim przypadku potrafi podrażnić ogniska ŁZS ? skóra piecze, miejsca chorobowe są bardziej podrażnione. Co prawda nie dyskfalifikuje go z tego powodu aczkolwiek nie rozumiem bo alkoholu w składzie brak, jednakże jego przeznaczenie jest inne , dzielę się informacją bo wiem iż nie tylko ja borykam się z tą chorobą. Co do naczyń i oddziaływania toniku na nie , cóż żadnych zmian nie odnotowałam i nie żeby mnie to mocno zdziwiło . Tonik to za mało ale z całą pewnością im nie szkodzi. Używany na zdrową skórę spisuje się świetnie. Cena rewelacyjna , dostępność również. Używam tego produktu od: Ponad mc Ilość zużytych opakowań: kończe 1
    749asia
    21 grudnia 2013 o 21:14
    Jak do tej pory to jedyny tego typu produkt, który pomógł mojej cerze
    Po niecałym miesiącu stosowania zauważyłam złagodzenie rumienia na mojej twarzy, z czym do tej pory nie radził sobie żaden inny tonik. Wzmacnia ale niestety nie zapobiega pękaniu naczynek (tego i tak nie można wymagać od toniku). Na pewno już na stałe zagości na mojej półce w łazience Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie drugiego
    Wewo
    29 kwietnia 2013 o 21:09
    nic nie robi dla naczynek
    To dobry tonik, ale nic nie robi dla naczynek- nie obkurcza ich, nie zmniejsza zaczerwienienia, ale i nie podrażnia. jest delikatny, porzadnie tonizuje skórę, przywraca odpowiednie ph. Nie zapycha. Lekko rozjaśnia cere ze względu na zawartość cytryny. Leciutko nawilża skórę, dlatego stosuję go zimą. Ma ładne opakowanie, choć troszkę za dużo się z niego wylewa. Jest tani, polski, z w miarę dobrym składem. Ogólnodostepny. Odejmuję jedną gwiazdkę za brak działania na naczynka, czyli nie spełnianie obietnic przez producenta. Używam tego produktu od: 2 lat w sezonie zimowym Ilość zużytych opakowań: 3 buteleczki
  • 29 kwietnia 2013 o 14:05
    ulubieniec!
    Zaczynamy... PLUSY: - przyjemny zapach, - poręczne opakowanie, - bardzo dobrze oczyszcza, - odświeża, - łagodzi podrażnienia, - łagodzi zaczerwienienia, - przyjemny skład, - rzeczywiście lekko rozjaśnia skórę, - nawilża, - nie pozostawia "lepkiej mazi" na buzi, - szybko się wchłania, - przystępna cena... MINUSY: - Nie ma??? Polecam. Naprawdę warty uwagi. Używam tego produktu od: kilka miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
    Woseba
    4 kwietnia 2013 o 19:42
    IDEALNY:)I TEN ZAPACH...UWIELBIAM!!!
    wszystko na tak:)tak w skrócie mogę ocenić ten tonik:)najlepszy jaki miałam do tej pory.Pięknie pachnie i zmywa resztki makijarzu.Skóra jest czysta i gładka:)w sam raz na rozpoczęcie i zakończenie dnia:)