Bronzery i pudry brązujące

Vollare Cosmetics by Sylwia Przybysz, Bronzer

• 16 czerwca 2024 o 14:29
    Dużo mniejszy niż standardowy bronzer
    Produkt zachęcił mnie do kupienia swoim pięknym neutralno-chłodnym kolorem. W konsystencji był bardzo miękki, jedwabisty. Wykończenie szło w kierunku satyny. Przepiękny kolor i świetny do używania na co dzień. Cudnie podkreślał policzki i lekko wyszczuplał twarz. Dawał subtelne konturowanie. Opakowanie plastikowe ale dość solidne. Napisy szybko mi się starły, ale najważniejsze, że pokrywka od bronzera mi nie odpadała. Niestety pojemność bronzera była mała i stosunkowo szybko się skończył. Kupiłam go w biedronce za około 19 zł. Szkoda, że to edycja limitowana, bo z chęcią bym do niego wróciła.
  • 10 czerwca 2024 o 15:09
    Kupiony przypadkiem, polubiony
    Stojąc w kolejce w biedronce spojrzałam na niego z nudów spodobał mi się kolor a że był tani to stwierdziłam kupuje! I nie żałuję!!! Co prawda opakowanie szybko się rozleciało ale zawartość prima sort. Czasami nabieram tylko odrobinkę dla delikatnego zarysu, innym razem podkreślam nim znacząco kości policzkowe- sprawdza się w obu rolach. Według mnie trwałość jest ok- trzyma się caly dzień na mojej mieszanej cerze. Jak go kiedyś jeszcze spotkam na pewno kupię, jest wydajny więc póki co się nie rozglądam
    Zalety:
    • Piękny kolor
    • Trwały
    • Można budować efekt
    Wady:
    • Słabe opakowan
  • 3 lipca 2023 o 19:22
    Zachwycona kolorem, zniechęcona jakością
    Co do tego bronzera mam bardzo mieszane odczucia. Z jednej strony przepiękny kolor Still Brown - zdecydowanie jeden z najładniejszych drogeryjnych odcieni jaki miałam. Z drugiej strony jednak bardzo dziwna konsystencja produktu - mimo, że jest to produkt prasowany to nie jest zupełnie gładki, a żeby uniknąć plam potrzeba nieco bardziej wyprawionej ręki. Produkt w odczuciu jest też bardzo suchy. Ogółem - formuła nie powala. O ile ładnie utrzymuje się na policzkach to w strefach, które wydzielają więcej sebum w ciągu dnia potrafią robić się plamy, a trwałość pozostawia wiele do życzenia.
    Zalety:
    • piękny kolor
    • wydajny
    Wady:
    • trwałość
    • formuła
    • trudny w pracy