Wody toaletowe damskie

Christian Dior Miss Dior Cherie Blooming Bouquet (2007) EDT

Christian Dior Miss Dior Chérie Blooming Bouquet Woda toaletowa 50ml spray

• 13 marca 2020 o 16:07
    Piękny!
    Zapach z kategori tych kwiatowych/luksusowych. Przypomina mi trochę Coco M. Bardzo elegancki, szykowny. Trawałość na przyzwoitym poziomie. Uniwersalny jak dla mnie jeśli chodzi o porę dnia i roku.
    Zalety:
    • zapach,
    • flakon
    W perfumerii
  • 6 stycznia 2015 o 11:38
    Słodkość na lato
    Kilka tygodni przychodzenia do perfumerii i testowania zapachu, sprawiły, że zapragnęłam mieć je dla siebie. Uważam, że zapach jest delikatny i idealny na wiosenne i letnie dni. Zapach nie rozwija się (przynajmniej ja nie czuję innych nut poza tą, którą mam w pierwszym psiknięciu). Blooming bouquet odróżnia się od reszty z serii Miss Dior swoją delikatnością, może dlatego mnie oczarowały. Posiada uroczy flakonik. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 14 lutego 2014 o 20:37
    Czegoś brakuje
    Dziwne... w tych perfumach są tylko 4 nuty zapachowe? Jak niewiele trzeba żeby zrobić kreację Diora. Te perfumy są łądne, niczym prawdziwy kwitnący bukiet. Mi osobiście przypominają trochę Givenchy Ange Ou Demon Le Secret. Lubię ten zapch, ma dobrą wytrzymałość ale zdecydowanie za mało charakteru. Pachną trochę jak ot takie zwykłe perfumy. Może gdyby dodali jakieś drzewne nuty trochę by go poprawili. Dobry na lato, mniej na zimę. Czuję w nich trochę jaśminu... ale w sumie w nutach go nie ma. Tak czy inaczej zapach jest ok ale mi czegoś brakuje. Używam tego produktu od: kilka testów na skórze Ilość zużytych opakowań: kilka testów na skórze
  • 24 marca 2011 o 19:34
    Beztroskie lato z lizakiem w buzi;)
    Dodałam, więc czuję się zobowiązana ocenić- to dla mnie przyjemność. Dla jasności muszę dodać, że właśnie zauważyłam, że zdjęcie które dodałam nie przedstawia tej wody, butela BB nie posiada tych ozdobnych koronek. Bardzo przepraszam za ten błąd ale już nie udało mi się tego cofnąć:( Jeśli chodzi o zapach to faktycznie podobny nieco do edt ale taki bardziej świeży, letni, beztoski. Mam nadzieję, że lato w tym roku będzie piękne, bo już widzę siebie ubraną w ten zapach, najchętniej na łące na której leżąc czułabym delikatny powiew pachnącego wietrzyku (lizak obowiązkowy)- takie mam odczucia i właśnie na to czeka moja buteleczka i ja. Używam tego produktu od: kilka miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie 100 ml
    golgie
    24 marca 2011 o 14:07
    kwiaty i malinki:)
    Dostałam w końcu to cudo w moje ręce:)Zawsze zastanawiałam się czy przypadkiem wersja EDT 2010 i Blooming Bouquet to nie to samo i okazuje się, że są do siebie podobne , ale nie znaczy, że dokładnie takie same. -Różni je kolor perfum, wersja EDT 2010 ma kolor delikatnie morelowy, a BB jest różowo-fiołkowa -EDT 2010 mocno daje po nosie, jest intensywniejsza, niż BB, co nie znaczy, że dużo trwalsza;) -BB jest łagodniejsza, delikatniejsza, rzeczywiście czuć w niej różowe, świeże kwiaty+ jakiś element wysładzający -EDT 2010 jawi mi się jako ciut szorstka, ciut szyprowa,zdecydowanie słodka, mająca więcej wspólnego z klasykiem niż BB -EDT2010 jest bardziej ekspansywna, a BB raczej bliskoskórna Obie na mnie są porównywalnie trwałe, czyli ok.3-4 godzin, choć chyba EDT2010 jest ciut trwalsza, ale minimalnie:) Blooming Bouquet jest zdecydowanie zapachem wiosenno-letnim, kojarzy mi się z romantyzmem, różowymi kwiatami, młodością, delikatnością, świeżością, randkami i w ogóle z samymi miłymi rzeczami:)Taki jest ten zapach-pozytywny i beztroski, raczej dzienny, niż wieczorowy, no chyba, że to wieczór w malinowym chruśniaku:D Mi bardzo przypadły do gustu, jeśli będzie okazja to kupię je ponownie, choć znając życie zanim skończę ten flakonik, to ta limitowanka już zniknie z rynku:/ Opakowanie, jak to u wszystkich MDCh-jest przeurocze i stanowi cudowną ozdobę toaletki:) Używam tego produktu od: ok. miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie 50ml