WIZAŻ logo

hairstore.pl
Missha M Perfect Cover BB Cream SPF42 PA+++ No 13 Bright Beige 20ml
Bodyland.pl
Missha M Perfect Cover BB Cream SPF42 PA+++ No 13 Bright Beige 20ml

Nasi użytkownicy zostawili 937 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 14 kwietnia 2026 o 19:06
    Bardzo polecam
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Mam cerę trądzikową i na dodatek tłustą, krem BB spełnił moje oczekiwania dużym plusem jest to że można budować krycie, jest dostępny w wielu kolorach, dodatkowo starczył mi on na bardzo długo około 3miesiace (przy codziennym zastosowaniu)
    • duża gama kolorystyczna
  • 9 kwietnia 2026 o 5:51
    Zawsze do niego wracam
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktW perfumerii
    Ma lekką, przyjemną konsystencję, która fajnie wyrównuje koloryt. Nie zapycha mnie i daje taki naturalny, świeży efekt. Do tego jest tani. Idealny na co dzień.
  • 8 kwietnia 2026 o 13:10
    Fawort, z dużym "ale"
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Ten krem jest moim ulubionym, powiedziałabym wręcz że zachowuje się jak pielęgnujący podkład, a nawet nie jeden podkład przy nim wysiada... Dobrze się rozprowadza, ma bardzo mocne krycie, pięknie wygląda na twarzy, ALE ma w sobie duży minus i ze względu na niego nie mogę go zbyt często używać, mianowicie skład. Jest on na tyle mocny, że wystarczy kilkudniowe używanie, aby spowodować u siebie potworny wysyp i grudki :( ogromnie nad tym ubolewam, gdyby nie to używałabym go codziennie... Nie jest to na pewno podkład dla osób, które walczą z trądzikiem lub posiadają cerę skłonną do niego.
    Zalety:
    • pielęgnujący podkład
    • dobrze się rozprowadza
    • mocne krycie
    • pięknie wygląda na twarzy
    Wady:
    • Skład powodujący wysyp
  • 7 kwietnia 2026 o 15:12
    Must have w kufrze makijażystki
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Ten krem BB to poprostu must have w pracy makijażystki. Używam go niemal zawsze w połączeniu z innym podkładem. Bardzo fajne kolorki do różnych typów urody. Polecam!!!
    Zalety:
    • Mega wydajny i dodatkowo pięknie wtapia się w skórę.
  • 6 kwietnia 2026 o 17:42
    Azjatycki klasyk
    Kupi ponownieTak
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Używam BB kremu od Missha (odcień nr 13) i muszę przyznać, że to bardzo solidny produkt. Jak na krem BB, oferuje naprawdę przyzwoite, średnie krycie – nie jest to ciężki podkład, ale ładnie ujednolica cerę i co najważniejsze: nie zapycha porów. ​Moje spostrzeżenia: ​Wygląd na skórze: Prezentuje się bardzo naturalnie i świeżo, ale pod jednym warunkiem – cera musi być dobrze nawilżona. Gdy miałam lekko przesuszoną skórę, krem niestety nie wyglądał najlepiej i podkreślał suche miejsca. ​Trwałość: Przez kilka godzin wygląda nieskazitelnie. Pod koniec dnia mam jednak wrażenie, że zaczyna schodzić z okolic czoła i nosa, przez co traci na estetyce. Wiadomo jednak, że na każdej cerze może pracować inaczej! ​Opakowanie: Duży plus za pompkę w pełnowymiarowej wersji – aplikacja jest higieniczna i bardzo wygodna. ​Kolor 13 idealnie pasuje do mojej jasnej karnacji. Jest bardzo wydajny, więc starczy na długo!

Zobacz także inne Kremy BB, CC i DD

szukaj