Kremy BB, CC i DD

Missha M Perfect Cover SPF 42 PA+++ Krem BB No 27 Honey Beige Honey Beige 20 ml
Missha M Perfect Cover
MISSHA M Perfect Cover BB Cream Krem 27 - 20ml

• 20 marca 2025 o 20:46
    Krem bb który idealnie zastępuje podkład
    Uwielbiam ten produkt. Używam go codziennie w swoich makijażach jako podkład. Daje efekt świeżej, promiennej i zdrowej skóry, przy czym idealnie zakrywa wszystkie niedoskonałości. Jest bardzo lekki, nie ściera się z twarzy. To moje odkrycie tamtego roku. Od czasu gdy go zakupiłam, nie stosuję żadnego innego podkładu. Ten spełnia wszystkie moje oczekiwania. Uwielbiam go również za trwałość i za to jak dobrze łączy się z innymi kosmetykami na twarzy. To moje już drugie opakowanie i muszę przyznać że jest ono bardzo wydajne i starcza na długo. Jak dla mnie produkt wart swojej ceny. Polecam każdemu przetestować.
    Zalety:
    • wygląda świeżo na skórze, ma ochronę SPF, wydajne opakowanie, duża gama kolorystyczna tego produktu, bardzo dobrze utrzymuje się na skórze
  • 20 marca 2025 o 15:51
    Odkrycie roku 2024
    Ten krem BB to zdecydowanie moje odkrycie kosmetyczne 2024r. Używam go w makijażu codziennym oraz na klientkach mieszając z bardziej zastygającym podkładem. Ten krem na lepsza jakość niż niejeden podkład z perfumerii.
    Zalety:
    • Nawilża, sprawia efekt promiennej skóry
    Wady:
    • Średnio wydajny
  • 20 marca 2025 o 8:37
    Krem BB missha
    Słuchajcie potrzebuje porady… zużyłam już 4 opakowania tego kremu, więc uważam że moja opinia jak najbardziej będzie rzetelna. Na początku byłam zszokowana co ten krem wyprawia z moją cerą, mianowicie skóra mega rozświetlona, pełna blasku i kolor skóry idealnie wyrównany co było efektem wow. Mój codzienny makijaż polega na kremie i delikatnym zmatowieniu pudrem. Jednak po czasie zauważyłam pojedyncze krostki. Z czasem moja skóra stała się bardziej zapchana a krostek pojawia się coraz więcej. Uważam że to jest kwestia tego właśnie kremu. Oczywiście pielęgnacja wieczorna i poranna odpowiednio zachowana. Czy wy też taki problem napotkałyście stosując właśnie ten krem?
    Zalety:
    • Bardzo ekonomiczne opakowanie, niska cena
    Wady:
    • Niestety krem zapycha :/
  • 17 marca 2025 o 12:20
    Ulubiony bb
    Missha M Perfect Cover BB Cream SPF 42 PA+++ to absolutny must-have w mojej kosmetyczce! Używam go od dłuższego czasu i jestem zachwycona, jak świetnie sprawdza się na mojej skórze. To zdecydowanie jeden z najlepszych BB creamów, jakich kiedykolwiek używałam. Produkt ma idealną konsystencję – nie za ciężką, ale na tyle kryjącą, by równocześnie wyrównać koloryt skóry i zakryć drobne niedoskonałości, a przy tym nie obciąża skóry. Skóra po jego nałożeniu wygląda naturalnie, promiennie i świeżo, a efekt utrzymuje się przez cały dzień. Co ważne, Missha M Perfect Cover BB Cream zapewnia bardzo dobrą ochronę przeciwsłoneczną dzięki SPF 42 PA+++, co jest dla mnie ogromnym plusem, ponieważ nie muszę już osobno nakładać filtrów ochronnych. Krem nie sprawia wrażenia ciężkiego, nie zapycha porów, a wręcz nawilża skórę, pozostawiając ją gładką i miękką. Co więcej, dobrze radzi sobie z matowieniem skóry, nie wysusza jej i nie tworzy efektu maski. Kolejnym plusem jest jego wydajność – niewielka ilość produktu wystarcza na pokrycie całej twarzy, dzięki czemu opakowanie jest naprawdę bardzo wydajne. Do tego ma ładne, estetyczne opakowanie , aplikacja jest wygodna i higieniczna. Jestem naprawdę zadowolona z efektów, jakie daje ten BB cream, szczególnie w kontekście ochrony przeciwsłonecznej i świetnego krycia, które nie wygląda sztucznie. To produkt, do którego z pewnością będę wracać i który polecam każdemu, kto szuka naturalnego, ale trwałego makijażu na co dzień!
    Zalety:
    • Wydajny lekki kryjący ładnie się wtapia w skórę
  • 16 marca 2025 o 20:55
    Idealny do mieszania z cięższymi formułami
    Specyficzny produkt. Ciężko trafić z właściwym kolorem. Większość ma wręcz szarawe odcienie. Lekki krem BB zapewnia bardzo naturalny efekt. Koloryt jest wyrównany, ujednolicony. Skóra prezentuje się ładnie. Jest rozświetlona. Najbardziej lubię mieszać go z cięższymi formułami. Idealnie się do tego sprawdza. Uwagę przyciąga ładna szata graficzna. Atutem jest dostępność, wydajność oraz korzystna cena.

Zobacz także inne Kremy BB, CC i DD