Szampony do włosów

Mudii Smoothing Shampoo Szampon do włosów

Mudii Smooth Szampon do Włosów Wygładzający 250ml
Mudii Smoothing Shampoo
Mudii Smoothing Szampon do włosów 2 250 ml

Nasi użytkownicy zostawili 49 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 1 marca 2024 o 12:55
    najlepszy szampon ever!!
    Kocham ten szampon całą sobą, żaden szampon nigdy w zyciu nie zrobił tak dobrze moim wlosom. są one wygładzone, błyszczące, zdrowe i nawilżone. najlepszy mozliwy szampon
    Zalety:
    • wszystko, wszystko, wszystko, zapach, konsystencja, wydajnosc, działanie, design
  • 15 lutego 2024 o 8:35
    Jestem zachwycona, że trafiłam na produkty Mudii. Moje włosy są gładkie, nie elektryzują się i pięknie pachną.
    Opakowanie jest bardzo stylowe i nowoczesny, sam zapach produktów już zachęca do ich użycia. Konsystencja szamponu jest bardzo przyjemna i łatwo się rozprowadza na włosach. Włosy po użyciu szamponu są gładki i lśniące. Widać odbicie od nasady i co zaskakujące i wyróżniające ten szampon spośród innych dostępnych na rynku to że efekt utrzymuję się aż do kolejnego mycia.
  • 13 lutego 2024 o 17:56
    Ciekawy treściwy szampon
    Po pierwsze piękne opakowania, super wygląda i jest eleganckie, ma wygodnie otwieranie. Szampon jest bardzo ciekawy, fajnie pachnie i jest niesamowicie wydajny, świetnie dociąża włosy, ale nie przeciąża ich. Świetnie się pieni i oczyszcza włosy, jest bardzo treściwy i odżywczy, bogaty. Nie podrażnia mojej wrażliwej skóry głowy.
  • 13 lutego 2024 o 9:27
    Koniec z puszeniem się włosów.
    Od początku przypadł mi do gustu jego prosty design. Ja bardzo lubię stylowe opakowania, które ładnie wyglądają w łazience. Nie zawiodłam się również samym kosmetykiem. Szampon świetnie się pieni, co dla mnie jest mega ważne przy moich gęstych włosach. Tylko wtedy czuję, że skóra głowy faktycznie jest umyta! Łatwo się spłukuje, jest bardzo wydajny. Świetnie oczyszcza skórę głowy. Ułatwia rozczesywanie, a efekt ten utrzymuje się nawet po wysuszeniu - zapobiega plątaniu się włosów.
  • 13 lutego 2024 o 6:24
    Lśniące włosy odbite od nasady
    Szampon do włosów MUDII Smoothing Shampoo jest zamkniety w pięknej, eleganckiej, wysokiej i okrągłej butelce. Jestem posiadaczką długich, lekko kręconych, mocno puszących i plączących się włosów, a dodatkowo moja skóra głowy lubi się przetłuszczać. Szampon bez problemu oczyszcza moje włosy i skórę głowy, dzięki czemu nie przetłuszczają się one tak bardzo jak po innych produktach tego typu. Dodatkowo fajnie wygładza włosy, odbija je od nasady (co było dla mnie bardzo pozytywnym zaskoczeniem) oraz dodaje im blasku. Na plus oceniam również konsystencję oraz wydajność produktu - szampon świetnie się pieni i wystarczy nałożyć niewielką ilość by umyć porządnie włosy i skórę głowy. Dodatkowo ma przepiękny zapach, niesamowicie długo utrzymujący się na włosach po myciu - pachną one jak po spsikaniu super perfumami. Jestem na TAK i myślę że zagości on w mojej kosmetyczce na stale :)