Szampony do włosów

Trzy Zioła Szampon do włosów suchych i normalnych

Savona TRZY ZIOłA Szampon 250ml do Włosów Suchych i Normalnych

Nasi użytkownicy zostawili 46 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 4 grudnia 2024 o 13:09
    Dobrze się pieni
    Szampon Trzy Zioła do włosów suchych i normalnych to świetny wybór dla osób, które chcą zadbać przede wszystkim o zdrowie swojej skóry głowy. Jego delikatna, ale skuteczna formuła dokładnie oczyszcza skórę głowy, przygotowując ją na kolejne etapy pielęgnacji. Warto pamiętać, że szampon jest przeznaczony do pielęgnacji skóry głowy, a nie samych włosów – do tego celu idealnie sprawdzi się odpowiednia odżywka. Produkt wyróżnia się naturalnym składem i przyjemnym ziołowym zapachem, co sprawia, że codzienna pielęgnacja staje się czystą przyjemnością.
  • 11 września 2022 o 17:17
    Odświeża włosy
    Szampon kupiłam z ciekawości co zdziała na moich włosach za sumę mniejszą niż pięć złotych. Butelka z białego plastiku zamykana jest na szczelny klik. Naklejka mało nowoczesna. Konsystencja szamponu jest rzadka kolor przejrzysty zabarwiony na ciepły kolor. Zapach ziołowy, nie razi w nos,szybko się ulatnia. Dość dużo potrzebuję szamponu , żeby stworzyć pianę. Nie lubię wyciskać szamponu z butelki,mam wrażenie, że otwór butelki jest za mały. Szampon mimo niskiej ceny dobrze oczyszcza włosy, sprawia, że są puszyste i długo świeże. Nie widzę żadnych innych właściwości produktu co nie znaczy, że nie jestem z niego zadowolona bo spełnia swoją podstawową funkcję. Po użyciu szamponu niezbędne jest użycie maski lub odżywki żeby ułatwić sobie rozczesane włosów.
  • 28 sierpnia 2021 o 20:43
    Kiepski
    Nie jest to mocny szampon tak jak szampony Barwy. Niby ma być taki, ale kiepsko oczyszcza skórę głowy i jakoś oblepia włosy. Nie stronię od tanich szamponów, ale ten jest naprawdę słaby.
    Tusio
    5 lutego 2019 o 18:42
    Zastępstwo dla Vanisha
    U mnie się zupełnie nie sprawdził. Tanie szampony mi nie straszne, bo używam z przyjemnością mikstur Barwy, które bardzo dobrze działają na moje włosy, więc cena tutaj to najmniej istotna sprawa. Po jednym myciu spowodował u mnie okropne podrażnienie i swędzenie skóry głowy. Włosy nie miały żadnej puszystości, słynny efekt "krowa polizała" w pełnej krasie. Może sprawdzi się do prania dywanów? Ja podziękuję.
    Finka2L
    26 sierpnia 2018 o 14:50
    Agresywny oblepiacz
    Używałam tego szamponu kilka lat temu i niestety nie dam mu pozytywnej oceny. Jest to typowy tani rypacz, ale np. taka Barwa bije go na głowę. Szampon jest mocny i też mocno oczyszcza, ale nie jest przezroczysty, a perłowy i jako, że ma dodatek lanoliny to moje włosy wyraźnie oblepiał. Szybciej traciły świeżość, były szorstkie i ogólnie ciężko mi było nad nimi zapanować nawet w parze z dobrą maską lub odżywką.To nie jest szampon, który mogę polecić.