Szampony do włosów

beBIO Baby Hair Complex, Naturalny szampon wzmacniający do włosów wypadających i osłabionych

BE BIO EWA CHODAKOWSKA Naturalny szampon do włosów wypadających i osłabionych wzmacniający Baby Hair Complex, 300ml
beBIO Naturalny Szampon do Włosów Wypadających i Osłabionych 300ml

Nasi użytkownicy zostawili 107 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 19 marca 2024 o 16:23
    Bardzo dobry szampon
    Muszę przyznać, że ten szampon odmienił moją włosową pielęgnację. Sprawił, że włosy stały się mocniejsze i już tak nie wypadają, jak wcześniej. Konsystencja szamponu jest bardzo przyjemna, nie obciąża ich. Lekko się pieni i łatwo go spłukać. Naturalny skład, który bardzo sobie cenię. Jestem bardzo zadowolona z tej pielęgnacji. Bardzo polecam.
  • 19 lutego 2024 o 7:13
    Wspaniały szampon wzmacniający!!!
    Używa od:próbka
    Bardzo lubię kosmetyki z serii BeBio dlatego też musiałam wypróbować nowość do wypadających i słabych włosów gdyż takie właśnie mam. Szampon bardzo mnie zaskoczył gdyż po miesiącu stosowania naprawdę moje włosy stały się mocniejsze, zauważyłam że o wiele mniej ich wypada oraz pojawiły się baby hair co bardzo mnie cieszy gdyż mam naprawdę słabe włosy. Mam dużą skłonność do alergi gdyż po stosowaniu wielu szamponów wyskakują mi krostki na skorze głowy a po szamponie BeBio nic sie nie pojawiło. Szampon pięknie pachnie I jest wydajny. Na pewno kupię go jeszcze nie jeden raz.
  • 18 lutego 2024 o 23:58
    Naturalny, wzmacniający szampon, idealny do codziennego stosowania. Moje cienkie, delikatne włosy go uwielbiają.
    Bardzo się cieszę, że miałam okazję poznać łagodny, naturalny szampon do osłabionych włosów od beBIO, ponieważ okazał się rewelacyjnym produktem. Mam cienkie, delikatne, blond włosy, które zazwyczaj myje codziennie i wiem, że potrzebują one delikatnego szamponu o naturalnym składzie. I taki właśnie jest ten produkt. Szampon umieszczony jest w wygodnej, podłużnej butelce. Podoba mi się sposób wydobycia szamponu z butelki. Jest ona wyposażona w praktyczne zamknięcie na klik. Szampon jest przeźroczysty, dosyć rzadki ale uważam że dobrze się pieni. Tak jak wspomniałam wcześniej mam cienkie delikatne włosy i ja nie potrzebuje nie wiadomo jakiej ilości szamponu by dokładnie oczyścić skórę głowy i włosy. Zazwyczaj wsyatarcza mi jedno mycie, ale w razie co czynność można powtórzyć. Produkt ten jest łagodny, absolutnie nie podrażnia skóry głowy, nie powoduje swędzenia , czy wysuszenia skóry. Ma wręcz przeciwnie - włąściwości łagodzące i regenerujące. Zawarta w skłazie trehaloza chroni przed czynnikami zewnętrznymi, promieniowaniem UV i zanieczyszczeniami. Olej abisyński zwiększa odporność włosów na uszkodzenia, łamanie czy wykruszenia co w moim przypadku jest bardzo ważne. Rzeczywiście po miesiacu regularnego stosowania zauważyłam, że moje włosy są mocniejsze, grubsze w dotyku, poza tym elastyczne, bardziej sprężyste. Szampon ten zdecydownie im służy. Teraz wiem, ze takiego produktu szukałam od zawsze. Używany regularnie wraz z innymi produktami tej linii znacząco wpłynął na kondycje moich włosów i skóry głowy, poprawiając ich stan. Włosy lepiej się prezentują , są lśniące i głądkie. Przestały platać się podczas czesania i dobrze się układają. Ja zużyję szampon do końca, po czym pobiegnę po kolejna butelkę. Cieszę się, ze produkty beBIO są dostępne w przystępnych cenach, dzięki temu każdy ma okazję je wypróbować i przekonacćsię o mocy naturalnych produktów.
    Zalety:
    • delikatna formuła
    • działanie oczyszczające
    • pozytywny wpływ na skórę głowy
    • właściwości ochronne i wzmacniające włosy
    • idealny do codziennego stosowania
  • 18 lutego 2024 o 23:56
    Dobra opcja na wypadające włosy
    Szampon posiada wygodne opakowanie, które ułatwia jego aplikację. Ma lekką konsystencję, która nie obciąża włosów. Dosyć słabo się pieni, ale jak dla mnie nie jest to minus. Nie podrażnił mojej wrażliwej skóry głowy. Włosy stały się mocniejsze, wyglądają zdrowej i o wiele mniej ich wypada.
  • 18 lutego 2024 o 23:55
    Super szampon
    Ostatnio sięgnęłam po szampon marki BeBIO, dzieki testowi od wizaz, a efekty mnie zaskoczyły! Po kilku tygodniach stosowania zauważyłam, że moje włosy są mocniejsze, lśniące i mniej wypadają. Opakowanie jest bardzo poreczne i kobiece, ladnie wyglada na polce. Szampon delikatnie oczyszcza skórę głowy, pozostawiając ją nawilżoną i odżywioną. Co najważniejsze, zauważyłam, że pojawiły się nowe włoski, co bardzo mnie ucieszyło. Polecam go wszystkim, którzy walczą z problemem wypadających włosów!