Cienie do powiek

Eveline Cosmetics Look Up paleta 9 cieni do powiek Gimme More 10.8g
Eveline Look Up Paleta cieni do powiek Gimme More 10 g

• 28 sierpnia 2024 o 8:52
    super poręczna i piękna
    Paletka mnie zachwyciła jak tylko ją ujrzałam. To są moje kolory, uniwersalne z lekkim podkręceniem burgundem/ różem, uwielbiam takie kolory, więc jak tylko pojawiła się na promocji to ją kupiłam. Nie żałowałam nawet przez chwilę, bo maty są wyjątkowo aksamitne bardzo przyjemnie i w dotyku i w pracy. Pigment jest dobry, ale wyważony nie szalony, że nie wiesz jak się zabrać do malowania. Błyski są trochę słabsze, bardziej dzienne, ale w zupełności mi wystarczają na codzienne makijaże a nawet na imprezowe, bo różowy błysk, albo mieniący się najjaśniejszy potrafią podbić efekt. Jeśli potrzebuję czegoś ekstra dokładam jakiś brokacik i jest super. Ważne jest, że nie osypują się rujnując nam makijaż cery, nie zbierają, nie nikną nie wytrącają podczas blendowania. Umalowałam się nią ostatnio na ślub i wesele - przetrwały całą imprezę i wyglądały idealnie.
    Zalety:
    • aksamitne maty
    • piękna kolorystyka
    • poręczna forma
    Wady:
    • słabe opakowanie
  • 21 sierpnia 2024 o 16:32
    Naprawdę niezła paletka cieni
    Nowa paletka od Marki Eveline przykuła moją uwagę jakiś czas temu. Zaczynając od samych wymiarów paletki nie jest ona jakaś duża. Niestandardowy wymiar, ale dosyć duża gramatura cieni. Sama paleta wygląda uroczo, kolory w niej skomponowane są neutralne. Będą pasować do wielu typów urody. Cienie z palety Look Up, Gimme more są ładnie napigmentowane, nie są typowo suche. Nie sypią się. Tą paletką wykonamy makijaż dzienny i wieczorowy. Dla osób które kochają błyski będą zachwycone, szczególnie moja uwagę zwrócił cień o nazwie fun. Przepiękny błysk, i dość spore drobiny. Sam cień jest dość miękkiej konsystencji, ładnie transferuje się na oko. Podobnie wypadają cienie o wykończeniu matowym. Ciemne kolory nie zostawiają brzydkich plam, łatwo się blendują. Produkt można bez obaw dokładać, zwiększając tym stopień nasycenia koloru. Naprawdę dobrze się ze sobą wtapiają. Paletka w cenie za około 50 zł, do kupienia w drogeriach, jest dobrej jakości drogeryjnym produktem. Jedynym minusem jest samo opakowanie, wygląda dosyć tanio i tandetnie, sama jakość produktu jest bez zarzutu. Cienie bardzo ładnie wyglądają po nałożeniu, i mimo upływu godzin. Nie rolują się na załamaniach nie zależnie od wcześniejszego przygotowania powieki.
    Zalety:
    • Kolory
    • Napigmentowanie
    • Możliwość stopniowania kolorów
  • 6 czerwca 2024 o 11:54
    błyski bez szału
    Paletki uzywałam kilkanascie razy i jak matowe cienie pięknie się łączą, blendują i aplikują tak błyski są kiepskiej jakości. Mimo, iż nakładałam na klej pod brokaty by wydobyć z nich co się da. W ciągu dnia cienie się rolują i znikają z powieki, za tą cęnę wolałabym mieć jeden porządny cień z innej marki.
    Zalety:
    • matowe cienie bez zarzutu
    Wady:
    • słabej jakości błyski
  • 26 marca 2024 o 6:06
    Zabłyśnij z eveline
    Jedną z ulubionych palet od Eveline jest gimme more , mam tu dwa faworyty jeśli chodzi o kolor róż w centrum i ciemny brąz. Dzięki tej palecie można stwierdzić wiele makijaży na różną okazję. Cienie są świetnie napigmentowane i są trwałe
  • 19 marca 2024 o 20:59
    Moja ulubiona paletka małego formatu
    Paletka mieści się w plastikowym, kwadratowym opakowaniu i zawiera 9 cieni, a w tym: 4 błyszczące odcienie oraz 5 matowych. Obie wersje zarówno błysk jak i mat są mocno napigmentowane. W matach królują odcienie brązu i beżu. W błyszczących cieniach są dostępne :złocisty brąz, typowe złoto, perłowo-złoty kolor i różowo-złoty. Uważam, że jest to idealna paleta na codzień jak i na makijaż imprezowy-wyjściowy. Jesteśmy w stanie stworzyć dzięki tym cieniom różne oblicza makijażu od naturalnego po spektakularny. Zaletą tych cieni jest to, że wystarczy nałożyć małą ilość produktu , a kolor jest i tak wyrazisty i intensywny (to właśnie ten pigment o którym wspomniałam wcześniej). Nie osypują się, nie kruszą. Bardzo dobrze się nimi pracuje i blenduje. Z racji małych rozmiarów palety, jest to dobry produkt na wyjazdy. Jedyny minusik za brak dołączonego pędzelka lub aplikatora w zestawie, wówczas byłby to produkt idealny. Dobra jakość w niskiej cenie.
    Zalety:
    • pigmentacja
    • format, wymiarowość
    • selekcja kolorów
    • jakość