Serum do twarzy

Juvena Juvedical, Renewing Serum Regenerujące serum do twarzy

• 4 kwietnia 2011 o 17:11
    Słabe
    Zdecydowałam się na to serum po przeczytaniu recenzji poniżej, dodatkowo miałam możliwość kupienia go w promocji. Jakież było moje zdziwienie, kiedy po raz pierwszy nałożyłam je na twarz... To serum znika, ot tak, po prostu, zanim w ogóle zdążę je wmasować w skórę twarzy. Naprawdę, znika w kilka sekund i bynajmniej nie ma to nic wspólnego z tym że "głęboko wnika w skórę", ponieważ fizycznie jest to niemożliwe, żeby skóra zachowywała się do tego stopnia jak gąbka- i jeśli mówi mi to na uczelni wykładowca ze wszystkimi możliwymi tytułami, to ja mu wierzę, że tajemnicze "znikanie" to nic innego jak parowanie wody przyspieszone najróżniejszymi czynnikami (trzeba by przeanalizować pod tym kątem skład). A kiedy to serum już zniknie, jedyne co po sobie pozostawia to efekt wygładzenia i umiarkowanego nawilżenia- nie sądzę więc, żeby było warte swojej ceny. Nie zauważyłam rozprasowania delikatnych linii pod oczami, a nie będę ukrywać, że na to liczyłam. Milion razy lepiej sprawuje się kilkakrotnie tańsze Hydrabio Biodermy, że już o Advanced Night Repair od Estee Lauder nie wspomnę. Naciągane 2 gwiazdki za konsystencję, zapach, wydajność i działanie matujące (choć to ostatnie na niewiele się zdaje, kiedy muszę nałożyć krem, aby nawilżyć skórę) oraz za nauczkę, że jeśli przyjdzie mi do głowy następnym razem wydać tyle pieniędzy na kosmetyk, to przed zakupem postaram się zdobyć jego próbki. Tego serum nie polecam, najtańsza Ziaja lepiej nawilża. Używam tego produktu od: ok. 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1 i więcej nie będzie
    AmmmS
    12 lutego 2011 o 13:04
    Prawdopodobnie najlepsze serum na rynku
    Zdecydowanie najlepsze serum jakie kiedykolwiek stosowałam. Zaczęłam od kilku próbek i wtedy nie zwróciłam na nie uwagi , za bardzo przypominał mi lancome genifique youth activator które uważam za pomyłkę totalną. Na co dzień używam mastercream juveny i postanowiłam kompleksowo przetestować wszystkie kosmetyki tej marki aby uzyskać jak najlepszy efekt. Podsumowując : - zapewnia idealny mat i gładkość cery - pudrowy efekt - sprawia wrażenia nałożenia jedwabistego podkładu i bazy w jednym - ekstremalnie szybko się wchłania - miła przezroczysta , żelowa konsystencja - ciekawy zapach - 30 ml przy oszczędnym stosowaniu starczy na 2 miesiące - technologia skin nova - hypoalergiczne - można zrezygnować z podkładu i bazy , ja używam jedynie sypkiego pudru la priarie i przez cały dzień nie ma potrzeby poprawek makijażu - nie jest lepkie , nie roluje się , nie rozlewa po całej twarzy , współpracuje z kosmetykami do makijażu Polecam , advanced estee lauder które każda z nas używa wypada przy tym serum na 3 :) serum ma w sobie coś , co nie pozwala przestać dotykać swojej twarzy :) zdecydowanie uzależniłam się od niego i reszty kosmetyków juveny :) Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1/30 ml Water (Aqua), Glycerin, SD Alcohol 39-C (Alcohol Denat.), Panthenol, Chitosan, Biotin, Lysine, Hydrochloride, Threonine, Arginine, Serine, Histidine, Glycine, Tryptophan, Folic Acid, Propylene Glycol, Glyceryl Polymethacrylate, Sodium Carbomer, Xanthan Gum, Trisodium EDTA, Citric Acid, Butylene Glycol, Soluble Collagen, Sodium Chloride, Sodium Chondroitin Sulfate, Glucose, Potassium Chloride, Magnesium Sulfate, Calcium Chloride, Calcium Pantothenate, Imidazolidinyl Urea, Phenoxyethanol, Methylparaben, Butylparaben.