Serum do twarzy

Avon Anew Clinical, Anti Wrinkle Plumping Concentrate Profesjonalne serum przeciwzmarszczkowe z 1,5% kwasem hialuronowym

MirBora
    3 września 2023 o 9:52
    Uelastycznia blizny potrądzikowe
    Kupiłam parę miesięcy temu pierwsze opakowanie. Obecnie jestem na drugim i nie wykluczam, że kupię kolejne, ponieważ ma naprawdę doskonały wpływ na moją skórę. Obecnie produkt jest dostępny w każdym katalogu, więc zakup nie stanowi większego problemu. Czasami widuję go również na ezebra i makeup.pl. Katalogowo to jest gdzieś 45 złotych. Biorąc pod uwagę, że malutka ilość produktu wystarcza na całą twarz, starcza na długo, więc to dosyć opłacalny zakup. Serum w eleganckiej, niebieskiej buteleczce z pipetą, która całkiem sprawnie działa, nie zacinała się podczas tych kilku miesięcy używania. Butelka ładna, ale i wytrzymała, spokojnie można z nią podróżować w kosmetyczce. Samo serum ma bardzo żelową, lepką konsystencję. Łatwo się aplikuje. Zostawia na twarzy lepki, tłustawy film, który w miarę szybko się wchłania, ale jest trochę uciążliwa. Na noc w sam raz, rano raczej ciężko byłoby na to serum nałożyć podkład. No i ten zapach, też nie za przyjemny, ale przy tym działaniu mogę wybaczyć. Używam tego serum jakoś od 3-4 miesięcy. Stosuję na noc. To mój jedyny produkt z kwasem hialuronowym. Mam 23 lata i raczej nie widać u mnie pierwszych zmarszczek, ale jest to dla mnie dodatkowa kuracja ujędrniająca przy redukcji blizn potrądzikowych i dodatkowy nawilżacz dla nich. W tej roli sprawdza się świetnie. Skóra jest doskonale, dogłębnie nawilżona, rozświetlona i wygląda zdecydowanie zdrowiej. Blizny są bardziej sprężyste, mniej widoczne, więc na plus.
    Zalety:
    • Cena.
    • Wydajność.
    • Ładne opakowanie.
    • Działanie.
    Wady:
    • Dostępność.
    • Porządne lepiszcze.
    • Zapach.
  • 3 maja 2023 o 23:23
    Bardzo dobry produkt
    Serum zamknięte jest w eleganckim, szklanym opakowaniu ,a do aplikacji ma załączoną pipetkę, konsystencja wodno- kleista. Co do zapachu to jest delikatny i przyjemny. Serum bardzo szybko się wchłania. Skóra po nim jest bardzo ,ale to bardzo promienna, jędrna i mocno nawilżona. Świetny kosmetyk
  • 18 marca 2023 o 16:19
    Świetna rzecz
    To jest któryś już mój produkt z serii Anew i muszę przyznać, że to chyba jedna z lepszych linii tej marki. Miałam już wiele kosmetyków, żaden mnie nie zawiódł, więc pewnie kupię jeszcze nieraz. Obecnie często dostępny w katalogu w cenie promocyjnej. O ile dobrze pamiętam gdzieś 40 złotych katalogowo, więc całkiem nieźle Opakowanie wygląda elegancko. Minusem jest pipeta, która uniemożliwia wydobycie produktu do końca, lubiła się również przytykać. Kupiłam już drugie opakowanie i widzę, że obecnie jest sprzedawany z atomizerem, który działa dosyć sprawnie. Świetnie, bo naprawdę ta pipeta uprzykrzała stosowanie produktu. Ma żelową, lekką konsystencję, szybko się wchłania, jednak łatwo z nim przesadzić i wtedy roluje się skórze. Zapach neutralny, może trochę chemiczny, ale nie utrzymuje się długo na skórze. Nie mogę ocenić wpływu kosmetyki na usuwanie zmarszczek, bo nie jestem jeszcze w tym wieku, aby pojawiały się na mojej twarzy. Stosuję na drobne blizny potrądzikowe i po prostu w ramach dodatkowe nawilżenia, ponieważ zawsze zmagam się z przesuszonymi policzkami. Według mnie skóra jest wyraźnie ujędrniona, przyjemna w dotyku, ponieważ produkt też wygładza. Suche skórki na policzkach są mniej widoczne. Serum nie zapycha, nie powoduje żadnych nowych wyprysków ani nie podrażnia. Stosuję tylko na noc, ponieważ jakoś nie lubi się z moimi kosmetykami do makijażu i lubi warzyć podkłady. Produkt niezły, kupiłam ostatnio drugie opakowanie i raczej po nim zrobię sobie przerwę, żeby nie przyzwyczajać skóry do jednego serum. Ale później nie wykluczam, że pojawi się jeszcze raz w mojej kosmetyczce.
  • 16 lutego 2023 o 16:50
    Moje ulubione serum
    Serum Anew Clinical- moje ulubione serum z Avon. Używałam już kilka serum z Avonu z serii Anew lecz żadne oprócz tego nie zaspokoiło moich potrzeb. Mam cerę mieszaną ze skłonnością do przesuszeń na czole, skroniach. Niestety pierwsze zmarszczki dają o sobie znać, głownie w strefach suchych. Serum idealnie nadało się do mojej cery. Super nawilża i szybko się wchłania. Skóra jest nawilżona i zmarszczki mniej widoczne. Używam już od około 3mc i jestem bardzo zadowolona. Zapach jak dla mnie jest lekko chemiczny ale nie przeszkadza mi to wcale. Serum jest gęste i bardzo wydajne, wystarczy kropla na calą twarz. Jak dla mnie bardzo dobry produkt. Można trafić na fajną promocję.
    Zalety:
    • Gęsty
    • Szybko się wchłania
    • Dobrze nawilża
    • Bardzo wydajny
  • 9 lutego 2023 o 17:17
    Nawet ok
    Kupiłam go na promocji u konsultantki. Cena bez promocji trochę duża ale serum warte tej ceny. Opakowanie szklane bardzo eleganckie i stylowe dla starszej kobitki takiej 30+. Pompka bardzo dobrze dozuje a konsystencja super. Bardzo dobrze się wchłania i nie pozostawia tłustej warstwy. Skóra jest nawilżona i delikatna. Używam go wieczorem pod krem. Myślę że jest ok bo rano nie mam wysuszonej skóry.
    Zalety:
    • Ładne opakowanie, delikatny zapach kwaskowaty, dobra pompka, szybko się wchłania
    Wady:
    • Trochę drogie jak na kosmetyk z Avon
    U konsultantki

Zobacz także inne Serum do twarzy