Maści, żele i kremy lecznicze

Amaderm Lanolina+E. Maść

• 5 kwietnia 2024 o 11:45
    Dobry balsam do ust
    Używam tego produktu jako balsam do ust, czasem na suche skórki wokół paznokci. Smaruję usta grubsza warstwą na noc i rano są bardzo miękkie, nie ma spierzchniętych skórek. Produkt nadaje ładnego błysku na ustach, więc można używac go też na codzień.
    • aplikator
    • działanie - zmiękcza usta, nawilża
    EdytaM0
    27 marca 2024 o 21:11
    Lanolina
    Jest to fantastyczny produkt do ust. Poleciła mi go Pani Doktor przy ciągle wysuszonych ustach i nie zamienię tego produktu na żaden inny. Dla mnie jest to bezbarwny balsam do ust dający delikatny połysk. Jest super. POLECAM!
    Zalety:
    • łatwy w aplikacji
    • skuteczny
    • bezzapachowy
    Wady:
    • zimą ciężki do wyciśnięcia z tubki
  • 18 marca 2024 o 9:45
    Dla ust
    Mimo że przeznaczenie główne jest inne jak dla mnie świetnie sprawdza się na moje spierzchnięte usta. Dzięki lanolinie są one miękkie i dobrze nawilżone bez odstających suchych skórek. Polecam na wszelkiego rodzaju suchości nie trzeba tylko patrzę na główne wskazanie produktu. Zawsze ją mam przy sobie
    Zalety:
    • Wydajny łatwy w aplikacji
    Wady:
    • Jak to naturalny produkt gdy jest zimny ciężko wycisnąć z opakowania ale chwile rozgrzać w dłoni i jest ok
  • 12 marca 2024 o 14:55
    Genialny produkt
    Ostatnio miałam przyjemność wypróbować maść Amaderm zawierającą Lanolinę i Witaminę E, i muszę przyznać, że byłam pozytywnie zaskoczona rezultatami. Pierwszą rzeczą, która mnie zainteresowała, była bogata formuła tego produktu. Lanolina jest znana ze swoich właściwości nawilżających i zabezpieczających skórę, a dodatek Witaminy E działa jak naturalny antyoksydant, pomagając w utrzymaniu zdrowego wyglądu skóry. Po pierwszym użyciu zauważyłam, że moja skóra stała się bardziej gładka i elastyczna. Konsystencja maści jest gęsta, ale łatwo się rozprowadza na skórze, pozostawiając uczucie intensywnego nawilżenia. Co więcej, maść szybko się wchłania, co jest dużym plusem, szczególnie jeśli potrzebujesz produktu, który nie pozostawia tłustej warstwy na skórze. Jednym z największych plusów tego kosmetyku jest jego wszechstronność. Można go stosować na suche partie skóry, np. na łokcie czy pięty, aby przywrócić im miękkość, ale także jako intensywny krem do rąk czy ochronną warstwę na wargi w zimne dni. Jest to produkt, który sprawdza się praktycznie w każdej sytuacji. Podsumowując, maść z Lanoliną i Witaminą E jest doskonałym wyborem dla osób poszukujących intensywnego nawilżenia i ochrony skóry. Jej bogata formuła i wszechstronność sprawiają, że jest to produkt, który chętnie polecam każdemu, kto dba o zdrowie i kondycję swojej skóry.
  • 11 marca 2024 o 15:57
    mój must-have!!
    Ta lanolina jest dla mnie najlepsza:) jest bardzo nawilżająca i nabłyszcza usta ale nie jest aż tak tłusta. Używam ją codziennie na spierzchnięte usta. Zmiękcza je i nawilża. Najlepiej działa posmarowana grubą warstwą na noc.
    Zalety:
    • mocno nawilża usta
    • wygładza i zmiękcza
    • wygodny aplikator