Żele pod prysznic

Amaderm ATOPIC, Delikatny syndet do mycia twarzy i ciała

• 29 kwietnia 2024 o 13:24
    Polecam
    Syndet Atopic sprawił, moja pielęgnacja stała się o wiele przyjemniejsza, a skóra odczuwa ulgę, której wcześniej brakowało. Jego wielozadaniowe zastosowanie - do oczyszczania twarzy, ciała i nawet skóry głowy - sprawia, że jest to prawdziwy must-have w mojej łazience. Nie muszę już szukać różnych produktów dla różnych części ciała - ten kosmetyk spełnia wszystkie moje potrzeby.
    Zalety:
    • wielofunkcyjność
    • skuteczność
    Wady:
    • zapach mógłby być ciut lepszy
  • 11 kwietnia 2024 o 13:43
    Dobry
    Po użyciu syndetu moja skóra jest czysta, odświeżona i nawilżona, a co najważniejsze - nie czuję tego nieprzyjemnego ściągnięcia. Jest to produkt, który doskonale radzi sobie nawet z moimi problemami skórnymi, pozostawiając ją gładką i bez podrażnień. Polecam!!
  • 4 kwietnia 2024 o 18:06
    Delikatny i skuteczny
    Bardzo doceniam produkty, które oprócz skuteczności oferują również delikatność. Od dłuższego czasu borykam się z problemami skórnymi i dopiero ten produkt stał się dla mnie odpowiedzią na moje dolegliwości. Skóra jest nawilżona i bez podrażnień!
    Zalety:
    • nawilża
    • skuteczny
    • delikatny
  • 15 marca 2024 o 11:50
    Super!
    Jestem mega zadowolona, mam problemy skórne od dziecka i testuję setki produktów, żeby w końcu znaleźć ten idealny. Ten produkt od Amaderm mnie nie uczula i jest bardzo delikatny. Mam wrażenie, że po użyciu skóra jest bardzo nawilżona. Generalnie, polecam!
    Zalety:
    • nawilża
    • jest delikatny
    • nie uczula
    Wady:
    • mógłby być taki sam produkt jeszcze ale w mniejszej buteleczce, żeby zabrać w podróż
  • 12 marca 2024 o 9:55
    Delikatny, ale skuteczny.
    Fajna alternatywa dla mocniejszych żeli czy mydła. Delikatna formuła, zostawia skórę bardzo nawilżoną, nie wyszusza. Ale też dobrze oczyszcza skórę. Będę używać dalej
    Zalety:
    • formuła
    • nawilżenie
    • zmiękczenie skóry