Szampony do włosów

HairBoom O3zon, Mocny ozonowy szampon w piance do normalnej i przetłuszczającej się skóry głowy

HOBB
HairBoom Mocny ozonowy szampon w piance

• 25 lutego 2025 o 19:03
    Jeden z lepszych mocnych szamponów
    Bardzo lubię całą ozonową serię. Tego szamponu trochę się bałam, bo miałam lekki dysonans poznawczy "szampon w piance i mocny?". Cieszę się, że spróbowałam, bo naprawdę warto. Produkt przez swoją formę jest bardzo wydajny, pianka też bardzo przyjemnie i łatwo rozprowadza się, więc korzystanie z tego szamponu to nomen omen czysta przyjemność.
  • 17 stycznia 2025 o 21:51
    4,5 gwiazdki
    Dałabym absolutne 5, ale patrząc na obietnice producenta, można się troszkę przyczepić. Nie zauważyłam odbudowy włosów, wpływu na ich wzrost czy większej miękkości. Ale nie wierzę w takie rzeczy, bo nie od tego są szampony. One mają za zadanie dobrze myć i tyle. A w tej kwestii szampon sprawdził mi się świetnie. Mocno oczyszcza (a mam przetłuszczającą się skórę głowy), nie zalecam do codziennego stosowania, bo może podrażnić. Jest wydajny, starcza na długo, ładnie pachnie - delikatnie cytrusowo. Zakochałam się w szamponach w formie pianki. Używałam go też z innymi szamponami, które gorzej się pienią. Cena też nie jest wygórowana. Osobom z szybko przetłuszczającą się skórą głowy szczególnie polecam, u reszty sprawdzi się jako szampon oczyszczający np. raz w tygodniu.
    Eulina
    5 października 2024 o 15:53
    Dobrze oczyszcza
    Szampon ma działanie silnie oczyszczające, co świetnie nadaje się do mojej przetłuszczającej się skóry głowy. Pianka bardzo dobrze oczyszcza skalp, ale go nie wysusza. Nie powoduje podrażnień ani świądu. Unosi włosy u nasady. Rewitalizuje. Dobrze się pieni, ale włosy myszą być mocno namoczone. Spłukuje się bez problemu. W składzie zawiera ozonowaną oliwę, która na właściwości wzmacniające i odświeżające; niacynamid, który hamuje przetłuszczanie, a także wzmacniający żeń szeń i biotynę. Dobry szampon szczególnie dla tłustych włosów.