Serum do twarzy

Say hi Sunset Serum, 15% Multi Acids Night Serum Złuszczające serum kwasowe na noc

notino.pl
Say Hi Sunset 15% kwasów - Serum Złuszczająco-stymulujące serum na noc 15% kwasów 30ml 30 ml

Dar28
    26 listopada 2024 o 12:37
    Skóra mięciutka jak u dzidziusia
    Serum ma idealną konsystencję. Na początku dałam zbyt dużo przez co piekło i skóra była zaogniona, ale dzięki wsparciu ekipy Say Hi dostałam informację jak używać. Wystarczy naprawdę kropelka serum na całą twarz i już po tygodniu zaczęłam używać codziennie. Wielkim zaskoczeniem był fakt, że juz po pierwszym wieczorze z serum skora rano była mięciutka w dotyku. Zaskórniki się zmniejszyły, a wypryski szybciej goiły. U mnie łuszczenie skóry nie wystąpiło. Serum nie zadziałało na zmarszczki. Skóra dostała fajnego zdrowego koloru.
    • Działanie
    • Brak łuszczenia
  • 17 listopada 2024 o 23:10
    hit!
    Stosowanie Sunset Serum to sama przyjemność. Delikatnie różowe o lekkiej żelowej konsystencji, rewelacyjnie rozprowadza się na skórze i bardzo szybko wchłania. Co najlepsze, efekty widać już po pierwszorazowym zastosowaniu. Kolejnego ranka cera jest promienna i wygładzona. Regularne stosowanie co noc poprawia jędrność, zmniejsza widoczność porów i drobnych zmarszek oraz wyrównuje koloryt. Bez wątpienia to mój święty graal nocnej pielęgnacji.
  • 17 listopada 2024 o 20:54
    cudowne!
    Serum jest cudowne! Efekty widoczne już po kilku dniach. Bardzo pomogło wyciszyć moją cerę, która ma skłonności do zaskórników. Dodatkowo jest niesamowicie wydajne - produktu używam codziennie, a w szklanej buteleczce niewiele ubyło. Kolor i konsystencja bardzo przyjemna. Zdecydowanie polecam!
    Zalety:
    • efektywność
    • kolor
  • 16 listopada 2024 o 14:26
    najlepsze serum jakie miałam !
    Sunset Serum to prawdziwy multizadaniowiec! Nie tylko rozjaśnia przebarwienia, ale również wygładza skórę, zmniejsza widoczność porów i poprawia jej ogólną kondycję. Skóra jest bardziej jędrna i elastyczna. Serum ma przyjemną konsystencję i szybko się wchłania, co jest dla mnie bardzo ważne. Jestem przekonana, że to produkt, który powinien znaleźć się w kosmetyczce każdej kobiety.
    Zalety:
    • Rozświetla
    • Złuszcza
    • Delikatnie nawilża
    • Wygładza
    • Świetna konsystencja
    • Najpiękniejszy kolor jaki kiedykolwiek widziałam w kosmetyku!
    Wady:
  • 14 listopada 2024 o 12:31
    Najlepsze serum z kawasami
    Świetne serum na noc w pierwszym tygodniu stosowałam co drugi dzień przez następne tygodnie gdy skóra się przyzwyczaiła codziennie. Złuszcza naskórek jednocześnie nie wysuszając skóry. Napina i wygładza drobne linię szczególnie widzę to na zmarszczce na czole. Używałam dodatkowo kremu tej marki Bright Vibes i zauważyłam że moja skóra była bardziej rozświetlona mnie szara takie zdrowe glow. Mam skórę trądzikową i miesiąc to jeszcze za mało na tak spektakularny efekt ale z moimi zmianami na skórze radziło sobie bardzo dobrze. Kupię na pewno ponownie
    Zalety:
    • Rozświetla
    • Złuszcza
    • Nawilża
    • Napina
    • Wygładza
    • Daje glow
    • Świetna konsystęcja i kolor
    Wady:
    • Lubię kosmetyki które ładnie pachną i tego mi zabrakło