Podpaski

Naturella Tender Protection Maxi, Podpaski higieniczne ze skrzydełkami

AnaSky
    3 kwietnia 2025 o 19:04
    Świetne
    Produkty Naturella kojarzą mi się od zawsze z rumiankowym zapachem, czego ni lubię w podpaskach i wkładkach, więc raczej po nie nie sięgałam. Gdy podczas robienia zakupów zobaczyłam, że mają wariant bezzapachowy od razu je kupiłam. Na próbę wybrałam opakowanie liczące 7 sztuk. Każda podpaska zapakowana jest indywidualnie, co lubię. Nawet jeśli używam ich tylko na noc, cenię taką kompaktową formę i możliwość użycia "kopertki" do zawinięcia zużytego produktu. Podpaski są odpowiednio długie, do tego mega cienkie i przyjemnie miękkie. Są niewyczuwalne, co również bardzo cenię. Klej trzyma dobrze podpaskę na miejscu - nic się w nocy nie przesuwa. Są chłonne. Bardzo pozytywnie mnie zaskoczyły, cenowo też są atrakcyjne. Zostaną ze mną na dłużej.
  • 26 maja 2024 o 7:57
    bardzo komfortowe
    Bardzo lubię podpaski od marki Naturella dlatego też dość często decyduję się na zakup jak pojawiają się jakieś nowości. 14 sztuk zapakowanych każda oddzielnie sprawia, że wystarczy mi na tydzień używania w te dni. Podpaski są chłonne, nie przeciekają i widać, że mają dobrą jakość. Dzięki dobrze ułożonym skrzydełkom nie przesuwają się w ciągu dnia dając komfort noszenia. Są na tyle chłonne a zarazem cienkie, że nie widać ich przez ubrania. Cena regularna za pakiet wynosi około czternastu złotych. Dobrze radzą sobie z neutralizowaniem nieprzyjemnego zapachu miesiączki. Podpaski od marki Naturella są naprawdę bardzo warte uwagi. Zapewniają poczucie bezpieczeństwa i są naprawdę komfortowe w stosowaniu. Z czystym sumieniem mogę je polecić także za cenę i wydajność. Zdecydowanie warto się nimi zainteresować. Są bardzo łatwo dostępne w drogerii Rossman, Natrua, Hebe.
  • 25 maja 2024 o 13:00
    Dobre, chłonne i dopasowane.
    Podpaski ze skrzydełkami są w klasycznym opakowaniu. 7 sztuk. Bawełniane miękkie, cieniutkie i idealnie dopasowane. Długość maxi. Podpaski spełniają swoje zadanie chronią przed przeciekaniem i nieprzyjemnym zapachem. Są komfortowe w użyciu. Praktycznie nie wyczuwalne i nie oznaczające się od ubrania. Dobra długa ochrona. Dzięki skrzydełką pozostają na swoim miejscu. Można bez obaw cieszyć się dniem. Chłonne, miękkie i komfortowe. Zalety: Długość Chłonność Miękkie Dopasowane Wady: Ilość w opakowaniu (7 sztuk)
  • 2 kwietnia 2024 o 21:12
    Bardzo lubię podpaski od marki Naturella dlatego też dość często się na nie decyduję. Kupując tego rodzaju artykuły higieniczne bardzo zależy mi na tym, aby zapewniały one komfort i poczucie bezpieczeństwa na długi czas, jednocześnie charakteryzowały się dobrą chłonnością i miękkością. Tym razem zakupiłam dla siebie nowość od tego producenta, czyli wersję Tender Protection Maxi, które udało mi się dostać będąc na zakupach w drogerii Rossmann. Kosmetyk został zamknięty w opakowaniu w formie pakietu, w którym znajdziemy czternaście sztuk podpasek. Opakowanie ma jasnomiętową barwę wraz z żółtawym motywem. Umieszczono na nim wszelkie, najważniejsze informacje na temat kosmetyku , takie jak jego nazwa, logo producenta, skład czy najważniejsze właściwości. Cena regularna za pakiet wynosi około czternastu złotych. Każda z podpasek została osobno zapakowana w zabezpieczającą folię. Sam kosmetyk jest dość długi i cienki, zdecydowanie nie jest widoczny pod bielizną i sprawia, że jest bardzo komfortowy w stosowaniu. Dobrze neutralizuje nieprzyjemny zapach miesiączki. Posiada skrzydełka, które bardzo dobrze trzymają się bielizny. Jednocześnie bardzo dobrze chłonie. Podpaski od marki Naturella są naprawdę bardzo udane. Zapewniają poczucie bezpieczeństwa i są naprawdę komfortowe w stosowaniu. Mogę je polecić także za cenę i wydajność. Zdecydowanie warto się nimi zainteresować.
    Zalety:
    • Design