Palety do makijażu

Brush Up by Maxineczka Sun Chaser, Makeup Palette Multifunkcyjna paleta do makijażu

5 na 51 opinię

Brush Up! by Maxineczka Makeup Palette Paleta Cieni do Powiek i Konturowania 02 Sun Chaser 25g

• 5 października 2024 o 21:00
    Dobra paleta na każdą okazję
    Do palet z kolekcji Maxineczki podchodziłam z dużym dystansem, bo uważam, że produkty od influencerów często są przereklamowane. Jest to ten sam producent, który odpowiada za Claresę, za którą nie przepadam, bo jakość ich palet jest dla mnie nie do zaakceptowania, a dodatkowo- uczulają mnie. Dość impulsywnie kupiłam obie palety- najpierw Sun Chaser, a potem Dusk Lover. Ciemniejsza wersja ma dość ciemne kolory, więc warto uzupełnić ją o jaśniejszą paletę. No i niespodzianka- okazało się, że ta paleta jest świetna i z całej kolekcji moich palet, to właśnie jej i Dusk Lover używam najczęściej. Kolor bronzera, różu i rozświetlacza jest dobry do ciemniejszej karnacji. Róż i rozświetlacz są idealne do codziennego makijażu. Maty są dobrze napigmentowane, nie robią plam, fajnie się rozcierają i nie blakną w ciągu dnia. Jeśli chodzi o błyski, to są poprawne, ale ogólnie rzadko ich używam. Cienie brązowy i czarny mogą z powodzeniem zastąpić eyeliner. Co jest najważniejsze- cienie mnie nie uczulają! Jestem alergikiem i nawet marki premium często powodują u mnie swędzenie i łzawienie oczu. Ta paleta pozwala mi zapomnieć, że mam makijaż. Zawsze zabieram ją w podróż, bo jest kompaktowa i lekka. Z czystym sumieniem mogę tę paletę polecić i na pewno kupię obie ponownie.
    Zalety:
    • Jakość
    • Nie uczula
    • Trwała
    • Uniwersalna

Zobacz także inne Palety do makijażu