Kremy pod oczy

Routines by Alkmie Krem pod oczy

• 26 kwietnia 2025 o 13:28
    Jest ok
    Krem pod oczy Routines by Alkmie Dobrze u mnie sprawdza się ten krem, ale jakiegoś tam super wow efektu po nim nie widzę. Ten krem ma intensywnie regenerować wygładzać zmarszczki i ujędrniać skórę. Moja skóra jest raczej dobrze nawilżona, jest jędrna, więc wspiera tutaj to działanie. Czy wygładza zmarszczki? Mam w okolicach oczu zmarszczki i w sumie cały czas tam są, więc to nie widzę zmiany. Na opakowaniu też było napisane że ma sobie radzić z cieniami pod oczami. Jakiegoś większego problemu z cieniami pod oczami nie mam, ale zdarzyło mi się, że mimo wyspania miałam trochę opuchnięte dolne powieki i ten krem tutaj nie pomógł. Krem jest łagodny, czyli odpowiedni dla okolic oczu, dobrze mi się go stosuje, ale też nie widzę jakiejś większej różnicy w porównaniu do kremów, które stosowałam wcześniej. Różnicą jest cena ten jak na tak mały produkt jest dość drogi.
  • 13 lutego 2025 o 19:35
    Świetne nawilżenie i wygładzenie
    Krem ma lekką, ale treściwą konsystencję, która szybko się wchłania i nie pozostawia tłustej warstwy. Już po kilku dniach stosowania zauważyłam, że skóra pod oczami jest lepiej nawilżona, wygładzona i wygląda na bardziej wypoczętą. Kofeina delikatnie zmniejsza opuchliznę, a peptydy sprawiają, że skóra staje się bardziej elastyczna. Krem nie podrażnia oczu i dobrze współpracuje z makijażem – korektor nie roluje się i wygląda naturalnie. Po dłuższym stosowaniu cienie pod oczami są mniej widoczne, a skóra wygląda na bardziej napiętą i odżywioną. Świetny wybór dla osób szukających skutecznej pielęgnacji okolic oczu.
  • 9 lutego 2025 o 19:32
    Rej dla oczu
    Używa od:próbka
    Krem pod oczy Routines by Alkmie to produkt, który pozytywnie mnie zaskoczył. Po kilku tygodniach stosowania zauważyłam wyraźną poprawę wyglądu skóry wokół oczu. Krem ma lekką, ale bogatą konsystencję, która łatwo się wchłania i nie zostawia tłustego filmu. Skóra jest nawilżona, wygładzona, a cienie i opuchlizna wokół oczu stały się mniej widoczne. Krem nie podrażnia delikatnej skóry w tej okolicy, a przy regularnym stosowaniu daje uczucie komfortu i ukojenia. Zauważyłam, że kontur oka stał się bardziej napięty i elastyczny, a skóra wygląda na bardziej wypoczętą. To produkt, który łączy skuteczność z delikatnością – idealny do pielęgnacji wrażliwej okolicy oczu. Jest to zdecydowanie jeden z lepszych kremów pod oczy, który stosowałam, i na pewno będę do niego wracać. Jeśli zależy ci na efekcie nawilżenia, wygładzenia i redukcji cieni, ten krem spełni Twoje oczekiwania.
  • 27 stycznia 2025 o 15:17
    Jest fajnie, ale...
    Dobry produkt, z dobrym składem, jednak problematyczne dla mnie było dość ciężkie wchłanianie i konieczność dłuższego wmasowywania aby skóra wokół oczu całkowicie go wchłonęła. Nie można mu zarzucić braku skuteczności, jednak nie jest to kosmetyk, którego używało mi się nadzwyczaj przyjemnie. Ogólnie polecam, ale dla cierpliwych.
  • 18 stycznia 2025 o 11:53
    Powiedz stop cieniom pod oczami
    Używa od:próbka
    Moja skóra wokół oczu jest wyjątkowo wrażliwa i mam tendencję do cieni pod oczami. Po systematycznym stosowaniu produktu skóra zrobiła się bardziej napięta, zdrowsza a co najważniejsze - mniej widoczne cienie pod oczami. Wystarczy niewielka ilość kremu, dzięki czemu starczy nam na długo.