Balsamy do ust

SunOzon Sensitive, Pomadka ochronna do ust SPF 50+

• 26 września 2024 o 7:41
    Dobra pomadka z wysokim filtrem
    Do tej pory w rossmannie nie można było spotkać tak dobrych balsamów do ust z wysokim filtrem SPF, a tu taka niespodzianka od marki własnej drogerii. Balsam jest lekki, gładko sunie po ustach, nie zostawia białej poświaty, ani smug. Jest całkowicie przezroczysty. Nie ma zapachów filtrów, ani nieprzyjemnego posmaku. Za taką cenę to mega jakość, dlatego bardzo się cieszę, że taki produkt jest tak szeroko dostępny. Mam nadzieję, że nie zniknie ze sprzedaży po jednym sezonie.
  • 13 września 2024 o 9:53
    Urozmaicenie letniej pielęgnacji
    Krótko i na temat. Sztyft jak sztyft - wygodny i poręczny. Zapach - brak. Przynajmniej ja nie wyczuwam, może jest bardzo minimalny. Średnie nawilżenie, szybko się zjada jak każdy, zwykły balsam do ust. Z tego powodu dodaję pomadkę w płynie, żeby się dłużej trzymał na ustach. Przy stosowaniu 1-2 razy dziennie wystarczy na miesiąc. Dostępny tylko w sezonie, nie można go kupić zimą. Jeśli potrzebujecie balsamu na cały rok to zróbcie sobie zapas.
  • 28 sierpnia 2024 o 17:03
    Niezbędna na lato
    Produkt stosuję ok. 3 miesiące, nie mam nadmiernie przesuszonych ust. Pomadkę kupiłam głownie w celach ochronnych przed szkodliwym promieniowaniem słonecznym. • działanie – nigdy nie miałam spieczonych ust, nie widać na nich też opalenizny, dlatego trudno mi określić jej ochronę w 100%, jednak czasami po dłuższym przebywaniu na słońcu usta miałam suche lub lekko podrażnione, a przy zastosowaniu tego produktu wszystko jest w porządku, usta są miękkie, nie wiem jak reaguje w wodzie, po piciu nadal dobrze się utrzymuje na ustach, • konsystencja - pomadka jest dosyć treściwa, wygodnie się rozprowadza, jest wyczuwalna na ustach długo się utrzymuje, • wygląd – na ustach wygląda neutralnie, nie błyszczy się, • zapach – jest delikatny, lekko rumiankowy, • opakowanie – poręczny sztyft, który można ze sobą wszędzie zabrać i wygodnie zaaplikować, po paru wyjazdach nic się nie rozwala. Uważam, że pomadka działa prawidłowo, fajnie się sprawdza. Jest bardzo tania, dlatego warto ją kupić i zadbać o usta w szczególności w te najbardziej słoneczne dni.
    Zalety:
    • działanie
    Wady:
    • po częstym dokładaniu czasami roluje się w kącikach ust
  • 9 lipca 2024 o 18:38
    super na lato
    Pomadka jest bardzo przyjemna, codziennie towarzyszy mi w torebce. Dobrze nawilża usta i zostawia na nich ochraniająca otoczkę. Nie lepi się i nie jest bardzo tłusta. Ma w sobie spf 50, ale nie zostawia żadnych białych smug.
  • 1 czerwca 2024 o 23:44
    Must have na lato!
    Ostatnio dowiedziałam się, że usta również trzeba chronić przed promieniowaniem słonecznym. Ten produkt jest do tego idealny! Ma najwyższą ochronę, jest bezzapachowa, bezbarwna, nie klei się ani nie jest tłusa. Można ją nakładać solo lub przed lub po kolorowych kosmetykach. Prosta reaplikacja w ciągu dnia. Tanioszka! Koniecznie zaopatrz tym swoją torebkę ????
    Zalety:
    • aplikacja sztyft
    • wysoka ochrona
    • bezzapachowa
    • bezbarwna
    • tania
    • łatwo dostępna (rossmann)
    Wady:

Zobacz także inne Balsamy do ust