Szampony do włosów

Under Your Skin Growth Shampoo Szampon na porost włosów

Nasi użytkownicy zostawili 55 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 5 grudnia 2024 o 12:56
    Under Your Skin Growth Shampoo
    Jestem pozytywnie zaskoczona tym szamponem u mnie bardzo się sprawdził. Na początku bałam się że moje włosy są wysuszone ,ale po regularnym stosowaniu szamponu,zauważyłam poprawę kondycji włosów oraz pojawiały się liczne baby hair. Szampon ma fajną lekka konsystencję oraz bardzo przyjemny zapach
  • 28 listopada 2024 o 11:54
    Szampon oczyszczający
    Szampon bardzo dobrze oczyszcza skórę głowy, nie podrażniał jej, dobrze się rozprowadza. Włosy i skóra głowy są dobrze domyte po nim, jest wydajajny, zapach także mi odpowiada. Zauważyłam mniejsze przetłuszczanie i szybszy porost włosów.
  • 27 listopada 2024 o 10:52
    Łagodny dla skóry głowy - pomaga w zagęszczeniu włosów!
    Szampon do włosów Under Your Skin delikatnie oczyszcza, nie podrażnia i przy tym nawilża włosy. Jest łagodny dla skóry głowy. Początkowo może wydawać się, że po jego zastosowaniu włosy są bardziej sztywne, jednak wrażenie to szybko mija i zyskujemy miękkie, dobrze rozczesujące się pasma. Szampon zawiera również składniki, które reaktywują procesy wzrostu włosa. Po dłuższej kuracji przyznaję, że robi to, co obiecuje na opakowaniu - wspiera pojawianie się nowych włosków i je zagęszcza. Warto wspomnieć, że szampon ma wyrazisty zapach, który określiłabym jako ziołowo-cytrusowy. Co więcej, łatwo się rozprowadza i nie potrzeba go wiele, żeby umyć długie włosy.
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 26 listopada 2024 o 15:47
    Delikatny i dobrze oczyszczający
    Szampon o lekkiej konsystencji i delikatnym ziołowym zapachu nie podrażnia skóry głowy, natomiast dobrze ją oczyszcza. Jest skierowany dla włosów z tendencją do wypadania i mogę potwierdzić, że spełnia swoją funkcję. Łatwo się pieni. Minimalistyczny design opakowania wpasuje się w każdą łazienkę
  • 26 listopada 2024 o 7:04
    Czysta i przyjemna skóra głowy
    Szampon sprawia, że kondycja włosów totalnie się zmienia. Jeśli włosy są słabe i bez życia, to ten szampon jest jak game changer. Składniki pomagają stymulować mieszki włosowe, chronić przed uszkodzeniami cieplnymi i dodawać objętości. Szampon jest łagodny dla skóry głowy, dzięki czemu nie musimy się martwić częstym myciem, bo nasza skóra i włosy są zadbane! Idealnie sprawdzi się dla osób z wrażliwą skóra głowy i delikatnymi włosami!