Szampony do włosów

Neboa Detox & Hydration, Shampoo Naturalny szampon do włosów `Odświeżenie i nawilżenie`

Nasi użytkownicy zostawili 30 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

eshi92
    18 kwietnia 2025 o 16:48
    Aktualnie mój ulubiony szampon
    Szampon Neboa świetnie oczyszcza skórę głowy, ładnie się pieni i przyjemnie pachnie. Jest wydajny, a po jego zastosowaniu włosy wyglądają świeżo , są sypkie i gładkie. Jest to szampon który naprawdę dobrze oczyszcza a jednocześnie nie przesusza
  • 28 marca 2025 o 23:44
    Idealny szampon odświeżający!
    Szampon Neboa Detox & Hydration to przyjemne zaskoczenie. Delikatnie oczyszcza włosy, nie obciążając ich, a jednocześnie zapewnia uczucie nawilżenia i odświeżenia. Włosy po umyciu są miękkie, gładkie i lśniące. Zapach jest subtelny i naturalny. Produkt jest wydajny i dobrze się pieni. Doceniam również jego wegański skład i naturalne pochodzenie. Polecam osobom o włosach normalnych i suchych, które szukają delikatnego, nawilżającego szamponu.
    • Odświeżenie
    • Przedłużenie świeżości włosów
    Wady:
    • Może być za mocny do codziennego użytku
  • 20 marca 2025 o 11:12
    Bardzo dobry szampon do włosów
    Bardzo dobrze oczyszcza włosy i skórę głowy a przy tym jej nie podrażnia ani nie przesusza (a to często się u mnie zdarza przy mocniej oczyszczających szamponach). Włosy po użyciu tego produktu są świeże, bez efektu obciążenia, sypkie, nie powoduje plątania włosów, jestem z niego bardzo zadowolona, na pewno będę do niego wracać. Podoba mi się opakowanie, jest bardzo ładne i wygodne w użytkowaniu. Szampon ma ładny, delikatny zapach, który umila mycie i utrzymuje się na włosach po umyciu. Wyjściowa cena jest trochę wysoka jak na szampon drogeryjny, ale można go upolować na promocji.
    Zalety:
    • działanie - oczyszcza, nie przesusza, nie plącze włosów, nie obciąża włosów, nie podrażnia skóry
    Wady:
    • cena (ale na promocjach wychodzi korzystnie)
  • 16 lutego 2025 o 17:40
    Idealny szampon na co dzień
    Jeden z moich ulubionych szamponów. Jest średniej mocy, bardzo dobrze domywa skórę głowy bez podrażnień. Zapach ma świeży i delikatny. Minusem jedynie jest opakowanie, bardzo ładne ale też sztywne więc pod koniec ciężko jest wydobyć resztki. Zdecydowanie będę do niego wracać.
    Zalety:
    • dobrze domywa
    • nie podrażnia
    • dobrze się pieni
  • 10 lutego 2025 o 8:43
    Szampon jest fajny, ale butelka... -.-"
    Miałam już jeden szampon z Neboa i dość miło go wspominałam. Skusiłam się więc na kolejne warianty. Moje włosy: tłuste, proste, cienkie, delikatne. Zielony szampon poszedł na pierwszy ogień ze względu na zapach - świeży, jakby owocowy, a jednocześnie kosmetyczny. Trudny do opisania, ale już raz miałam jakiś kosmetyk o takim zapachu, dawno temu. Nie zostawał na moich włosach, ale roznosił się w czasie mycia. Stosowałam go zgodnie z sugestią producenta. Szampon ma dość rzadką konsystencję i lekko żółty kolor. Pieni się bardzo dobrze, szczególnie przy drugim myciu. Włosy i skóra są porządnie oczyszczone. Nie zaobserwowałam żadnych podrażnień na głowie ani pogorszenia stanu włosów, jedynie trochę je plącze, ale zastosowanie odżywki po myciu znacznie niweluje ten problem. Po wyschnięciu włosy są sypkie i takie jakie powinny być. Szkoda tylko, że szampon nie wpływa na wolniejsze przetłuszczanie skalpu, ale z drugiej strony - dobrze, że nie przyspiesza tego. Jest ok. Opakowanie... No cóż, kupiłam nowe wersje, z naklejkami informującymi o miękkiej butelce. Ale gdzie tam! Jest tak samo twarda jak poprzednia, trudno ją ścisnąć. Ze względu na lejącą konsystencję wypływanie szamponu przez otworek idzie nawet jako tako, ale to nie na moje nerwy. Gdzieś w połowie przelałam szampon do innej butelki. Cena - no 30 zł to dość sporo jak na moją kieszeń, mi udało się dostać swoje warianty po 20 zł. Wydajność również jest niezła, bo do umycia wystarcza niewielka ilość płynu. Podsumowując, jest to kolejny naturalny szampon, z którego jestem zadowolona. Zazwyczaj do naturalnych mam większe lub mniejsze "ale", mało który mi się sprawdza, a tu naprawdę jest całkiem dobrze. I tylko butelka mnie denerwuje, więc będę się bawić w przelewanie.