Płatki pod oczy

Sadoer Aloe Vera, Collagen Soothing Eye Mask Aloesowa kolagenowa maska pod oczy

• 1 lutego 2025 o 10:25
    Efekt jest, ale krótkotrwały
    Płatki pod oczy stosuję od kilkunastu lat. Raczej nie inwestuję w drogie i może to mój błąd. Te akurat kupiłam na Temu zachęcona licznymi filmikami na tiktoku, czy też zapewniona przez znajomych, że nic mi się nie stanie. Co prawda bałam się ich użyć, ale rzeczywiście i w moim przypadku nic negatywnego się nie zadziało. Płatki przyszły dobrze, higienicznie zapakowane. Najpierw było zafoliowane tekturowe opakowanie, a w nim zielone plastikowe pudełko. Po otwarciu wieczka było jeszcze jedno plastikowe wieczko i szpatułka - łyżeczka. W opakowaniu jest 30 par płatków, czyli w sumie 60 sztuk. Płatki są cienkie i przylegają do siebie. Trzeba zatem uważać, aby ich nie uszkodzić. Świetnie w aplikowaniu pomaga dołączona szpatułka. Mają idealny rozmiar i stosunkowo dobrze przylegają do skóry, jednak w pierwszych trzech minutach lepiej się z nimi położyć, bo mogą zjeżdżać. Później już można zająć się swoimi sprawami. Dodatkowo formuła produktu nie podrażnia mojej wrażliwej skóry – wręcz przeciwnie, koi ją i daje przyjemne uczucie chłodzenia (dla lepszego efektu trzymam je w lodówce). Nakładam je od razu po porannym oczyszczeniu twarzy, aby zmniejszyć opuchliznę pod oczami. Płatki naprawdę dość dobrze nawilżają, lekko wygładzają, napinają i odświeżają skórę. Uważam, że to szybki, prosty sposób na poprawę wyglądu skóry pod oczami. Stosuję je codziennie, ale na szczególne wyjścia korzystam z innych płatków. Reasumując polecam i pewnie kupię je nie drugi, ale już trzeci raz. Cena nawet bez promocji jest bardzo zachęcająca.
    Zalety:
    • łatwe w użyciu
    • dają przyjemne efekt chłodzenia i zmniejsza opuchliznę pod oczami
    • bezkonkurencyjna cena
    Wady:
    • krótkotrwały efekt
    • słaby skład
  • 30 lipca 2024 o 18:57
    Świetna jakość w dobrej cenie a w dodatku są skuteczne
    Płatki znajdują się w plastikowym opakowaniu z nakrętką ,dodatkowo zabezpieczone są plastikowa pokrywką , w środku znajduje się 60.szt płatków i szpatułka ułatwiająca ich wyjmowanie. Przed nałożeniem Płatki dla lepszego efektu działania przechowuje w lodówce. Płatki pod oczy są wytrzymałe,dobrze nawilżone.Delikatnie ładnie pachną.Po nałożeniu na skórę pod oczami, na początku trochę się ześlizgują, po poprawieniu jednak zostają na miejscu. Jakość płatków jest bardzo dobra.Nienpidrazniajanani nie uczulają skóry. Dobrze spełniają swoje zadanie Wymiary jak najbardziej też są odpowiednie nie za duże,ani małe. Jestem zadowolona ze stosowania i działania. Produkt jest wydajny. Kupię ponownie.
    Zalety:
    • Delikatny zapach
    • Wydajne
    • Wytrzymałe
    • Dobra jakość
    • Dobrze nawilżone
    • W opakowaniu szpatułka ułatwiająca wyjmowanie
  • 24 czerwca 2024 o 10:13
    Bardzo cienkie i delikatne żelowe płatki
    Nie zawsze chce mi się wychodzić do galerii na zakupy. Coraz więcej produktów zamawiam z Internetu z Temu w dobrych cenach. Tak samo było w przypadku tych płatków z aloesem, skusiła mnie jak zawsze mega niska cena i ten aloes, ponieważ od dawna używam kosmetyków a aloesem i uwielbiam jego działanie. Płatki Sadoer przyszły do mnie w zielonym plastikowym pudełeczku. Po otwarciu wieczka było jeszcze jedno plastikowe wieczko i szpatułka - łyżeczka. W opakowaniu jest 30 par płatków, czyli w sumie 60 sztuk. Płatki są bardzo cienkie, dlatego dołączona była ta łyżeczka, żeby je oddzielić. Trzeba je delikatnie odrywać jedne od drugiego, żeby wyjąć z opakowania i nie porwać. Nie ukrywam, że zdarzyło mi się szarpnąć za mocno i w ten sposób właśnie naderwać płatek maseczki. Płatki są bardzo lekko nasączone przezroczystą, wodnistą esencją. Dobrze przylegają do skóry po nałożeniu, nie odrywają się same, nie odklejają, nie odpadają same spod oka. Za to więc duży plus, dopiero w momencie gdy chcesz je zdjąć, wystarczy lekko pociągnąć i już. Nakładam je zawsze przed pójściem spać, żeby zniwelować worki pod oczami i opuchliznę i rzeczywiście płatki je zmniejszają. Płatki dobrze nawilżają, lekko wygładzają, napinają i odświeżają skórę. Fajna i lekka maseczka w postaci tych żelowych płatków. Co do składu produktu, to nie jestem do końca zadowolona, ekstrakt z aloesu daleko na końcu w składzie produktu, więc jest jego małe stężenie. Co dopiero mówić o kolagenie, który naprawdę jest ostatni na liście składników. Ale co tu się spodziewać cudów od Chińczyka za takie pieniądze. Nie żałuję jednak zakupu. Chociaż produkt ma swoje mankamenty (niskie stężenie składników aktywnych i łatwość porwania), to jednak daję mu 4 gwiazdki, bo spełnił moje oczekiwania.
    Zalety:
    • bardzo niska/atrakcyjna cena
    • dużo płatków w pudełku, aż 60 sztuk!
    • dobrze przylegają do twarzy
    • nie odklejają się same spod oka
    • wygodne w użyciu pudełeczko i szpatułka/łyżeczka do nabierania
    • lekko napinają, wygładzają i nawilżają skórę
    Wady:
    • niskie stężenie składników aktywnych
    • łatwość porwania żelowych płatków, bardzo cienkie i delikatne