Mydła

Bodyland.pl
hairstore.pl

• 27 marca 2025 o 22:45
    bardzo intensywnie pachnie
    Mydło pachnie bardzo intensywnie. Zapach jest otulający, ale jednocześnie dość ciężki i po dłuższym czasie przytłaczający. Opakowanie jest bardzo estetyczne, przepięknie wygląda na umywalce. Dobrze myje, ale minusem dla mnie jest działanie. Mydło miało nawilżać, ale moje ręce przy regularnym używaniu były przesuszone.
  • 11 marca 2025 o 22:55
    Chętnie do niego wrócę
    To mydło już dawno zużyłam ale zapomniałam podzielić się swoją opinią , ostatnio będą w drogerii znów zachcialam do niego wrócić i zwróciłam uwagę na kilka dla mnie ważnych aspektów : • Konsystencja: Produkt charakteryzuje się przyjemnie gęstą konsystencją, która umożliwia obfitą pianę, co ułatwia dokładne mycie rąk. • Właściwości pielęgnujące: Formuła wzbogacona o naturalne składniki skutecznie oczyszcza, jednocześnie nawilżając i łagodząc skórę. Nie wysusza i podrażnia. Co ważne - od otwarcia należy je zużyć w ciągu 6 miesięcy co oczywiście nie jest większym problemem podczas codziennej pielęgnacji . • Zapach: Zapach „zimowego poranka” to mieszanka subtelnych, świeżych nut, które kojarzą się z chłodną, poranną świeżością – nie przytłacza, lecz delikatnie otula. • Opakowanie: Estetyczne, ekologiczne opakowanie przyciąga wzrok i sprawia, że produkt prezentuje się nowocześnie. Jasna butelka pięknie komponuje się w mojej jasnej łazience . Ponadto , dozownik podaje idealna ilość produktu i się nie zacina • Komfort użytkowania: Łatwy do dozowania, szybko się spłukuje, co sprawia, że codzienne użytkowanie staje się przyjemnym rytuałem Chętnie do niego wrócę ze względu na jego naturalny skład
    Zalety:
    • Naturalny skład, wygodne dozowanie dzięki opakowaniu z pompką , wydajna konsystencja , świetnie się pieni , skutecznie myje nie powodując wysuszenia skóry czy podrażnień
  • 23 lutego 2025 o 18:00
    "Zimowy poranek" udane naturalne mydło do rąk od Yope :)))
    Cała seria produktów marki Yope z serii "Zimowy poranek" przypadła mi do gustu, a stosuje kosmetyki od grudnia i ciągle mi mało ;) Do kupienia były zestawy prezentowe w niebieskich opakowaniach z okienkiem przez które widać opakowania produktów w minimalistycznej szacie graficznej, nic miło dla oka, schludnie, zimowo. Białe opakowania z elementami złota prezentują się doskonale. Wszystkie niezbędne informacje dotyczące produktu zostały poddane na opakowaniu oraz na kartoniku. Mydło umieszczono w opakowaniu z pompką z zamknięciem open/close. Pojemność 300 ml, PAO 6 miesięcy od momentu pierwszego otwarcia. Mydło jest meeega wydajne. Zawiera 97% naturalnego składu, nie testowane na zwierzętach, wyprodukowane w Polsce, testowane dermatologicznie. Pompka działa bez zarzutu do samego końca dozując odpowiednią ilość bezbarwnego mydła o cuuuuuuudownym zapachu uzupełniającym całą serię aromacie mrożonej wanilii i szafirowych fiołków, zapach jest mocny i długo wyczuwalny w pomieszczeniu. Naprawdę pobudza i zapada w pamięć. Mydło jest meeega wydajne, łagodne dla skóry suchej i wrażliwej. Myje nim ręce ale zdarzało się i umyć ciało i wszystko było w porządku. Naprawdę wszyscy domownicy byli i są nadal zadowoleni ze stosowania i z chęcią sięgnę po kolejne i kolejne opakowania w okresie zimowym. Polecam wypróbować ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
    Zalety:
    • Idealny dozownik