Preparaty punktowe

Cetaphil 6 Hour Fast Clear Pimple Patch Plasterki na wypryski
Cetaphil

• 19 marca 2025 o 20:07
    Kompletnie na nie
    Niestety, plasterkom w żaden sposób nie udało się zwalczyć pryszczy. Na początku gdy zobaczyłam te plasterki, byłam zachwycona że mój problem w końcu się rozwiąże. Zapoznałam się z plasterkami jak je stosować, trzymały się całkiem dobrze i co ważne nie były bardzo widoczne. Plasterki przykleiłam na noc, ponieważ byłam bardzo niecierpliwa efektu. Gdy rano się obudziłam, zdjęłam plasterki i umyłam twarz i niestety ale nic się nie zmieniło, pryszcze jakiś były takie są. Więc bardzo nie polecam, zawiodłam się. W te miejsce można kupić coś innego co używane w odpowiedniej czasie jest pomoc w naszej walce z pryszczami.
  • 18 marca 2025 o 10:25
    Cetaphil 6 Hour Fast Clear Pimple Patch (Naklejki na pryszcze) 3/5
    Te plastry działają, ale nie są rewolucyjne. Pomagają zmniejszyć zaczerwienienie i przyspieszają gojenie zmian trądzikowych, ale nie usuwają ich całkowicie w 6 godzin, jak sugeruje opis. Zawierają kwas salicylowy i ekstrakt z wąkroty azjatyckiej, co działa kojąco na skórę, jednak efekt nie jest natychmiastowy. Plusem jest to, że są dyskretne i dobrze trzymają się na skórze, ale dla mocniejszych zmian mogą okazać się niewystarczające.
  • 18 marca 2025 o 9:31
    Naprawdę działają
    Nie spodziewałam się po tych plasterkach jakiegoś większego wow ale jestem bardzo pozytywnie zaskoczona bo działają świetnie. Często wyskoczy mi jakiś pojedynczy, duży i bolący pryszcz i kiedy użyłam pierwszy raz już na drugi dzień był zasuszony i przestał boleć. Plasterki są małe i przezroczyste, praktycznie niewidoczne po naklejeniu na skórę, bezzapachowe.
  • 18 marca 2025 o 7:19
    Cetaphil blemish prone, pimple patch. Czy działają?
    Cetaphil Blemish Prone, Pimple Patch Plastry na wypryski Cetaphil Blemish Prone to przezroczyste, hydrokoloidowe plastry, które mają na celu przyspieszenie gojenia się wyprysków i ochronę skóry przed dalszymi podrażnieniami. Są one przeznaczone do stosowania na pojedyncze wypryski i mają na celu zmniejszenie ich widoczności w ciągu kilku godzin. Zalety: * Skuteczność: Plastry te są skuteczne w zmniejszaniu zaczerwienienia i obrzęku wyprysków. Pomagają również wchłonąć nadmiar sebum i zanieczyszczeń, co przyspiesza gojenie się. * Delikatność: Plastry są delikatne dla skóry i nie powodują podrażnień. Są odpowiednie dla osób o wrażliwej skórze. * Niewidoczność: Plastry są przezroczyste i cienkie, dzięki czemu są prawie niewidoczne na skórze. Można je nosić w ciągu dnia lub w nocy. * Ochrona: Plastry chronią wypryski przed dotykaniem i drapaniem, co pomaga zapobiegać rozprzestrzenianiu się bakterii i powstawaniu blizn. * Łatwość użycia: Plastry są łatwe w użyciu. Wystarczy przykleić plaster na oczyszczony i suchy wyprysk i pozostawić na kilka godzin. Wady: * Cena: Plastry Cetaphil Blemish Prone są nieco droższe niż niektóre inne plastry na wypryski dostępne na rynku. * Dostępność: Plastry mogą być trudno dostępne w niektórych drogeriach i aptekach. * Efekt na zaawansowane zmiany: Plastry są najbardziej skuteczne w przypadku małych, powierzchownych wyprysków. Mogą być mniej skuteczne w przypadku dużych, głębokich wyprysków. Podsumowanie: Plastry na wypryski Cetaphil Blemish Prone to dobry wybór dla osób, które szukają skutecznego i delikatnego sposobu na pozbycie się wyprysków. Są one szczególnie polecane dla osób o wrażliwej skórze.
  • 17 marca 2025 o 20:57
    Bardzo dobry produkt spełnił moje oczekiwania
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Masz pryszcza? Naklejasz plasterek. Idziesz spać. Wstajesz – pryszcza prawie nie ma. Proste. Te małe naklejki wciągają cały syf ze środka, więc pryszcz nie rośnie, nie boli i szybciej znika. Nie musisz nic wyciskać (czyli nie zrobisz sobie wielkiej czerwonej plamy na twarzy). Możesz nosić je w nocy albo nawet w dzień, bo są cienkie i prawie niewidoczne. Działa? Działa. Nie boli? Nie boli. To teraz idź i kup sobie plasterki na pryszcze.