Wody toaletowe damskie

Avon Hawaiian Shores EDT

Nasi użytkownicy zostawili 30 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 15 sierpnia 2018 o 16:23
    Ulotne chwile na Hawajach
    Jak na zapach za 12 zł, nie będę za bardzo narzekać. Jest słodki, tropikalny i piżmowy. Fajny na lato i ciepłe dni. Przywodzi na myśl podróż w tropiki a raczej ulotny sen o takiej podróży. Skład zapowiada egzotyczne doznania jednak rzeczywisty odbiór tej kompozycji jest bardzo spokojny i krótkotrwały. Owocowe otwarcie szybko znika, nuta serca w postaci orchidei i hibiskusa wcale się nie rozwija. Po krótkiej chwili wyczuwalne jest piżmo. Nie wiem czemu ten zapach tak szybko się ulatnia. Cena adekwatna do jakości.
    Wady:
    • Brak trwałości
    • Flakon
    U konsultantki
  • 8 października 2014 o 21:45
    Świeży i przyjemny!
    Idealny na lato! Ubóstwiam świeże zapachy. Ten właśnie taki jest - delikatny i orzeźwiający, rzeczywiście przywodzi na myśl sugerowane Hawaje :) Nie przeszkadza nawet w ogromnym upale, nie dusi, a delikatna mgiełka wodospadu jest miłą odskocznią od woni kremów do opalania na plaży. Odjęłam gwiazdkę za jedną rzecz - trzymają się na ciele beznadziejnie krótko. Pół godziny i po zapachu ani śladu... Używam tego produktu od: Dwóch lat, zazwyczaj w okresie letnim Ilość zużytych opakowań: Jedno
  • 25 września 2014 o 14:39
    Zapach lata.
    Zapach jest typowo letni, w żadnej innej porze roku raczej bym go nie użyła i zapewne dlatego wciąż stoi na mojej półce. Jest całkiem trwały, a co za tym idzie wydajny. Nie dusi, kojarzy mi się faktycznie z obiecywanymi Hawajami ;-) jest słodki ale w dość nietypowy, świeży sposób. Wyraźnie czuję w nim drewno, piżmo i bursztyn + kwiaty, zapach tropikalnych kwiatów. I coś świeżego - widocznie to ta obiecana mgiełka wodospadu. Kompozycja jest dość nietypowa i bardzo udana, zapach nie jest tani a ciekawy i dość oryginalny. Trwałość koło 4 godzin, norma jak na Avon. Używam z przyjemnością w letnie dni. Używam tego produktu od: Zakupione rok temu, używane w wakacje. Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1.
    coma08
    3 maja 2014 o 19:35
    Trwały.
    Zawsze boję się kupować komuś perfumy na prezent, ponieważ każdy ma inny gust i boje się, że mogę nie trafić. Te perfumy dostałam i zapach w butelecce mnie nie zachwycił, ale okazało się, że w kontakcie z moją skórą zmienia zapach na duuuużo przyjemniejszy i ładnie sie z nią komponuje. Na zewnętrznej stronie nadgarstków trzymał się kilka godzin (ok.5) - jak na takie prefumy z Avonu to nie jest to zły wynik. Buteleczka szklana, ładna, nie przerysowana, ale strasznie ciężka. Używam tego produktu od: jakiś 3-4 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 op
    M_Ola
    29 stycznia 2014 o 20:19
    bardzo przyjemny, na letnie dni
    Uwielbiam ten zapach, jest lekki, przyjemny i kojarzy się z słonecznymi dniami. Dziś ucieszona, że w końcu mam go ponownie, załamałam się. Pomyliłam go z Riviera Goddess, ze względu na podobną buteleczkę. Ale wrócę do nich na pewno, tylko jak pojawią się w katalogu ;-) Perfumy są w miarę trwałe i świeże. Używam tego produktu od: 3 lat Ilość zużytych opakowań: 2 całe