Balsamy do ust

Bielenda Plumping Peptide Lip Balm Peptydowy balsam powiększający usta

HOBB
Bielenda peptydowy balsam powiększający usta bez efektu pieczenia

Kar_sz
    22 marca 2025 o 11:48
    Pielęgnacja tak, powiększenie nie
    Nie zauważyłam efektu powiększonych ust, a przetestowałam wiele tego typu produktów.. Nie zauważyłam nawet żeby usta były pełniejsze. Ale co muszę przyznać pielęgnuje usta bardzo dobrze. Nawilża, nawet bym powiedziała, że trochę natłuszcza. Usta są gładkie. Bezpośrednio po aplikacji podoba mi się ten błysk na ustach. Nie ma potrzeby dokładnia produktu. Opakowanie w formie tubki z "dziubkiem" który działa bez zarzutów, aplikuje odpowiednią ilość produktu. Chociaż ja żałuję, że nie jest on silikonowy tylko plastikowy. W kontakcie z ustami jest to średnio przyjemne. Pachnie i smakuje jak lanolina. Wydajność średnia, nie wiem jak to się dzieje, ale znika z tubki dosyć szybko.
  • 19 marca 2025 o 23:27
    Nie wierzyłam ale działa
    W rossmanie stanęłam przed ścianką z pomadkami ochronnymi i w oko wpadł mi ten balsam, a że akurat był w promocji to bez większych nadzieji wrócił ze mną do domu. Chciałam długotrwałego nawilżenia. Ponieważ miło się rozprowadzano ustach, jak masełko, to zaczęłam stosować kilka razy dziennie myślę że z 5 razy i grubszą warstwę na noc. Wargi po zastosowaniu delikatnie lśnią, balsam utrzymuje się na miejscu, raczej nie wychodzi po za usta. Faktycznie nawilża, nie czuję ciągłej potrzeby dokładania produktu, czy tak jak przy innych pomadkach i balsamach po jedzeniu i piciu nakładania nowej warstwy. Aż sama w to nie wierzę ale zauważyłam lekkie powiększenie, jakby wargi stały się pełniejsze, lepiej ukrwione i to nie tylko po nałożeniu jaki czasami mamy efekt po specyfikach z imbirem czy pieprzem. Nie jest to spektakularny efekt pełnych warg jak po zabiegu ale subtelny bardziej młodzieńczy wygląd. Polecam. Spełnia oczekiwania, a pierwsze efekty zauważyłam po 2 tygodniach, Nawilża i nie podrażnia. Hit!