Yves Rocher 3 Thes Detoxifiants, Creme Riche Demaquillante (Krem do demakijażu)

anninko
    16 lutego 2014 o 1:07
    lubię go
    bardzo fajny zapach łatwo ściera makijaż,jednak trzeba użyć jeszcze toniku nawilża skórę w prawdzie używałam tylko próbki,którą dostałam przy zamówieniu,ale zamierzam kupić pełną wersję. Używam tego produktu od: grudzień 2013 Ilość zużytych opakowań: jedno
    Kojtek2
    7 kwietnia 2013 o 20:38
    Nie powala...
    Niby spełnia podstawowe zadanie i zmywa makijaż,ale nie przypadł mi ten produkt do gustu.Krem jest dosyć gęsty,dla mnie zbyt ,,bogaty.Zapach chemicznie ziołowy.Kiedy krem dostanie się do oczu (raczejnieuniknione przy zmywaniu np.tuszu) powoduje irytujący efekt mgły...Nie polubiliśmy się.Kupiłam w promocji za mniej niż 20PLN.Cena reg. jak to w YR trochę za wysoka.To zdecydowanie nie mój typ.
    ligia87
    15 marca 2012 o 10:08
    Godny polecenia!!
    Długo szukałam kosmetyku,który będzie w stanie dokładnie oczyścić z makijażu moją buźkę.I nareszcie go znalazłam.Wspaniały zapach i konsystencja.Działa kojąco na moją wrażliwą skórę.Wystarczy niewielka ilość kosmetyku,aby usunąć makijaż(również oczu).Używanie tego kremu to czysta przyjemność:-) Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 niecałe
    Lynn
    8 stycznia 2012 o 9:39
    Dobry
    Kupiłam ten krem z ciekawości. Akurat szukałam czegoś do demakijażu i równocześnie robiłam zamówienie w YR. Oceniając kosmetyk: +zapach, który przypomina mi bambus + wydajny produkt - nie do końca radzi sobie z makijażem, musze kilka razy nałożyć porcję kosmetyku na wacik, by zmyć makijaż -cena. Można znaleźć lepsze i tansze kosmetyki do makijażu Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
    aante_e
    15 października 2011 o 16:49
    świetny!
    Do demakijażu najbardziej lubię micele, w mleczkach drażni mnie tłusta warstwa którą pozostawiają. Krem YR był dla mnie nowością, bo kremem jeszcze nie zmywałam tapety;) Jestem mile zaskoczona, bo jest to produkt wyjątkowo dobry. Po pierwsze, swoje podstawowe zadanie, czyli demakijaż, spełnia na 6. Zmywa podkład, puder, tusze, cienie, kredkę. Wszystko i to dokładnie, nie ma efektu pandy rano. Po drugie, działa bardzo przyjemnie i delikatnie. Ma konsystencję w sam raz, nie spływa z twarzy, dobrze się rozsmarowuje. Jest bardzo wydajny, wystarczy niewielka ilość na jeden raz, przez co tubka wystaczyła mi spokojnie na 2 miesiące codziennego demakijażu. Plus za to, że nie podrażnia oczu, nie szczypie. Cera po użyciu jest ukojona, nawilżona. Myślę, że sprawdzi się szczególnie zimą, kiedy moja cera wariuje i lubię używać delikatnych kosmetyków. Ma ładny zapach, delikatnie ziołowy. Opakowanie jest wygodne, krem spływa do ostatniej kropli i łatwo wydobyć resztki. Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1 standardowe opakowanie