Wody perfumowane damskie

Vera Wang Lovestruck woda perfumowana 100ml

• 28 września 2019 o 13:38
    Vera Wang, Lovestruck EDP
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Jak ja się cieszę że perfumy Very Wang nie są u nas tak popularne jak CK czy Lancome, Chanel i nie każdy zna ta markę :)dzięki czemu możemy mieć indywidualne perfumy tylko dla siebie. Zamówiłam kilka próbek w sklepie internetowym różnych zapachów i oczarowałam się zapachem Lovestruck, jest niebanalny, apetyczny , świeży , owocowey mają wszystko to co kocham, I tu niespodzianka tak mi się spodobały mimo że w składzie nie mają ukochanej przeze mnie wanilli oraz jaśminu .
    • trwałość w moim przypadku około 6 h
    • nie ma go w sklepach stacjonarnych - co dla mnie jest plusem :)
    • inywidualny
    • apetyczny
    • idealne na każdą porę roku
    Wady:
    • korek - a może to właśnie on dodaje uroku :)
    W perfumerii
  • 30 maja 2019 o 9:40
    Dla kwiatowych fanek
    Mama kupiła mi 100ml flakon w ciemno, nie wiedząc zupełnie czy przypadnie mi do gustu. Okazało się, że to był strzał w 10! Perfumy pachną naprawdę przepięknie, kwiatowo, dość oryginalnie. Są raczej delikatne, idealne na dzień. Wg mnie świetnie sprawdzą się głównie wiosną i latem, ale jak ktoś lubi delikatne zapachy cały rok, to nie widzę przeciwwskazań. Perfumy są średnio trwałe. Psikam się nimi rano przed wyjściem do pracy i wieczorem wciąż są wyczuwalne, ale dużo delikatniej.
    Zalety:
    • przepiękny flakon,
    • relatywnie niska cena,
    • kwiatowy zapach,
    • idealne na dzień
    Wady:
    • mogłyby się utrzymywać nieco dłużej
  • 24 maja 2019 o 15:29
    Fiolkowe
    Perfumy very vang są podobne zapachowo do siebie. Ja wyczuwam fioletowe fiołki wszędzie i nutę słodyczy. Jak dla mnie na sezon jesienno- zimowy idealne. Są nietrwałe, czasami się psikam kilka razy dziennie bo nie wyczuwam zapachu. Szkoda ze nie są trwalsze.
    Zalety:
    Wady:
    • Trwalisc
  • 7 kwietnia 2018 o 21:04
    Cud miód i boska Leighton
    Dostałam ten perfum od przyjaciółki jakia była moja radość gdy odkryłam ze to perfum którego twarzą jest moja idolka Leighton Meester a ja o nim zawsze marzyłam nie wiedząc nawet jak pachnie. Ale radość była jeszcze większa gdy odkryłam ze perfum jest śliczny delikatny i słodki bardzo w moim typie. Będzie to zdecydowanie mój ulubiony perfum.
    Zalety:
    • Długo się utrzymuje, delikatny słodko kwiatowo waniliowy zapach
    Wady:
    • Nie ma
  • 10 października 2014 o 0:19
    przepiękny i intrygujący zapach
    Spotkałam się z tym zapachem jakiś czas temu - ciągnął się ogonem za pewną dziewczyną. Szła jednak na tyle szybko, że głupio mi było lecieć za nią i pytać czym tak pięknie pachnie. Bo trzeba przyznać, że dawno nie czułam tak intrygujących i jak dla mnie pikantnych perfum. Podejrzewam, że nuty drzewne dają tak niesamowity efekt. Długo szukałam tego zapachu w testowanych perfumach. Jest bardzo charakterystyczny, nie da się go pomylić z żadnym innym. Niespodziewanie w jednej z perfumerii znalazłam identyczną woń, idealnie tak ją zapamiętałam - to perfumy Very Wang - Lovestruck. Niestety mała dziura w budżecie uniemożliwiła mi kupienie tych perfum od razu, szczególnie, że cena jest nie mała. I tak przychodziłam do perfumerii niemal codziennie, żeby się rozkoszować tym cudownych zapachem. Spryskany rękaw przy płaszczu pachniał jeszcze przez kilka dni więc moc jest nieziemska. Na ciele ulatnia się w ok 6 godzin, ale mnie to nie przeszkadza bo zapach wynagradza wszystko. Oprócz nut drzewnych wyczuwam dość mocno tuberozę, lotos,piżmo i jakby granat (pewnie różowa guawa podana w składzie pachnie podobnie), natomiast kwiat arcydzięgla to jakaś totalna nowość dla mnie. W każdym razie jest coś niezwykłego w tym zapachu, nie mam go dość i nie mogę się nim nasycić. Przyciąga mnie jak magnes. Lovestruck to moje najnowsze odkrycie i jestem pewna, że pozostanie ze mną na dłużej. Flakonik ma swój urok i nie widzę tu żadnego naśladownictwa. Vera Wang to w końcu projektantka i fikuśny korek to fajny pomysł. Kwiatuszki na korku są bardzo starannie wykonane a tiulowa woalka dodaje całości uroku. Sama flacha jest dość masywna, bo wykonana jest z grubego szkła, ale też mi się podoba. Ogólnie flakon + korek wyglądają pięknie i romantycznie. Lubię taką estetykę opakowania. Na dole zamieściłam szczegółowe zdjęcia, więc oceńcie same. Zapach marzenie. Sprzedałam inne perfumy z mojej kolekcji, żeby to marzenie stało się rzeczywistością. Posiadam zestaw perfum o pojemności 50 ml z balsamem i żelem pod prysznic. Zapach utrzymuje się znacznie dłużej a ja czuję się w nim wyjątkowo i sexy. Dla mnie jak na razie nr 1 . Chętnie wypróbuję inne zapachy Very Wang. Warto zauważyć, że każdy inaczej odbiera zapachy dlatego polecam przetestować a nie od razu kupować :) Używam tego produktu od: kilka testów z pełnowymiarowego flakonu + 50 ml w trakcie Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie