Samoopalacze do twarzy

Floslek Sun Care, Balsam delikatnie brązujący skórę

Floslek Sun Care Balsam Delikatnie Brązujący Skórę 200ml

• 19 września 2018 o 11:53
    Trochę jak samoopalacz.
    Ja z niego jestem jak najbardziej zadowolona,na początku kiedy go otwarłam pomyślałam sobie samoopalacz...? Zapach faktycznie ma podobny i kiedy nałożymy go zbyt dużo może robić plamy na ubraniach,ale wszystko jest do opanowania. Na skórze daje przepiękną opaleniznę,szczególnie nadało się,aby nogi nie wydawały się aż takie blade.Ale w granicach zdrowego rozsądku. Wchłaniał się średnio,ale mi to nie przeszkadzało,bo i tak miałam krótkie spodenki czy bluzkę. Smug też nie zostawiał. Formuła lejącego budyniu. Nie wiem ile kosztuję,gdyż miałam go w gazecie.
    LeBebe
    30 sierpnia 2016 o 16:10
    Średniak
    Balsam zakupiłam przez internet około miesiąc temu. Wiadomo sezon wakacyjny, człowiek chce jakoś wyglądać, żeby nie wyróżniać się z tłumu swoją bladą jak alabaster skórą. Zużyłam chyba połowę albo więcej niż połowę tuby. Wypiszę plusy i minusy jakie zauważyłam stosując go. Plusy: - miękka tubka - kolor balsamu kawa z mlekiem, dobrze widać na skórze przy aplikacji (mam odcień skóry dużo jaśniejszy niż ten balsam) - nawilżenie i gładkość skóry - zapach ale tylko przy i kilka chwil po nałożeniu Minusy: - tłusty, przez co długo się wchłania i brudzi ubrania - zmywa się pod prysznicem, pigment nie wchodzi w skórę, trzeba stosować codziennie Jak dla mnie jest to balsam który podtrzymuje naturalną opaleniznę a nie nadaje ją.
  • 31 sierpnia 2013 o 16:25
    Ukochany balsam samoopalający
    + brązuje i to bardzo zauważalnie- po 3 dniach smarowania opalenizna była taka jakbym wróciła z tygodniowego pobytu w Honolulu :D A tak serio otrzymałam piękną, brązową ! i zdrową opaleniznę :) + balsam świetnie się rozsmarowuje i nie zostawia smug + przy nakładaniu ślicznie pachnie- czekoladą, na drugi dzień da się wyczuć woń samoopalacza ale nie jest ona tak zabójcza jak w typowych tego rodzaju produktach ;) Wręcz przeciwnie ten zapach szybko się ulatnia ;) + przy okazji nie wysusza skóry a pozostawia ją nawilżoną i gładką ;) + wchłania się bardzo szybko + nie brudzi białych ubrań ( to dla mnie ważne bo latem non stop noszę jasne kolory ) + rozświetla skórę + opalenizna schodzi równomiernie - bez plam i innych tego rodzaju paskudztw ;) + wzmacnia opaleniznę + przede wszystkim nie wyglądamy jak spalone pomarańczowe skwarki tylko uzyskujemy zdrowy wygląd cery :) + firma nie testuje na zwierzętach + nie uczulił, nie podrażnił i nie spowodował wysypu nieprzyjaciół ;) Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 w trakcie
  • 25 sierpnia 2013 o 13:11
    Zbyt delikatny
    Od balsamu brązującego wymagam prostej rzeczy- niech no mi choć trochę przyciemni moją jasną skórę ;) Ten balsam nawet dla mojej bladej karnacji był za słaby, nawet po kilku nałożeniach efekt był mizerny. :/ Plusem było to, że nie pozostawiał smug, ładnie się wchłaniał, ładnie pachniał i dosyć dobrze nawilżał skórę, jak na tego typu produkt. Ale przecież kupiłam go po to, żeby dał jakieś wizualne efekty ;) Tak więc u mnie na półce już raczej nie wyląduje po raz kolejny, poszukiwania idealnego brązera trwają nadal. ;) Używam tego produktu od: ok. 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1 op.
    cora
    10 sierpnia 2013 o 15:48
    Są plusy, ale nie one same
    Jeden z balsamów brązujących, który ma dosyć przyjemny zapach. Nie ma typowo samoopalaczowego zapachu, ale nie ma też zbyt dużego efektu brązującego. Zasada jest prosta, im więcej aromatu, tym mocniejszy kolor;) Zamknięty w poręcznej tubce o pojemności 200 ml robi wrażenie solidnego produktu, ponieważ na sam początek daje nam kilka świetnych rzeczy, które spotyka się u tego typu kosmetyków dosyć rzadko. Po pierwsze, nie jest biały, lecz beżowawo- złotawy, ten kolor daje nam iluzję tego, że będziemy dokładnie widziec, gdzie go nałożyłyśmy. Ale to tylko iluzja, bo na normalnej skórze i tak go nie widać, ale u kogoś o skórze idealnie białej byłby widoczny. Po drugie, ładnie pachnie. Zapach jest waniliowy, ale raczej wanilinowy, z tych, co zamknięte są w pojemniczkach dla aromatów do ciast ideserów. Lecz ja ten zapach lubię:) Po trzecie, szybko się wchłania. Dosyć szybko wnika w skórę (?) i nic się nie klei, co jest ewenementem wśród takich preparatów. Ten brak lepkości jest plusem. Kolor. Ach, kolorek jest delikatny:/ Kolor jest słaby, trzeba ten balsam stosować przez 3-4 dni codziennie wieczorem, aby osiągnąć jakieś ludzkie efekty. Generalnie- kosmetyk jest przyjemny i nowoczesny, ale mógłby dawać lepszy kolor. Po zużyciu opakowania przerzuciłam się na typowe samoopalacze. Używam tego produktu od: 3 mies. Ilość zużytych opakowań: jedno 100%