Wody perfumowane damskie

Calvin Klein Forbidden Euphoria EDP

Calvin Klein Euphoria Forbidden Woda Perfumowana 30ml

Nasi użytkownicy zostawili 74 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Aniat75
    18 października 2021 o 16:00
    Na ważne momenty
    Perfumy euphoria dostałam od chlopaka bodajze na urodziny. Musze przyznać ze początkowo nie bylam zadowolona z prezentu. Nie podobal mi sie ten zapach, za ciezki, za intensywny jak dla mnie. Wg mnie najbardziej wyczuwalna jest piwonia. Jednak z czasem wręcz go pokochałam. Teraz euphoria towarzyszy mi zawsze w waznych wydarzeniach.
  • 14 lipca 2020 o 15:59
    Ulotna...
    Nic specjalnego tak szczerze powiedziawszy. Słodka malina z orchideą w tle i nieco dusznymi nutami drzewnymi. Właściwie niewiele więcej mogę o owej woni napisać, gdyż ta nie daje poznać się bliżej, głębiej, bo znika bezpowrotnie z prędkością światła. Na domiar złego, mam niodparte wrażenie, że to już po prostu było. Dla mnie to zapach wtórny z tragiczną wręcz trwałością i marną projekcją. Zdecydowanie bardziej wolę pierwowzór.
  • 12 lutego 2020 o 8:35
    Fantastyczne!
    Z Matka-Euphorią lubiłyśmy się, nosiłam ją przez kilka tygodni ale niestety, po testach stwierdziłam, że szukam dalej. Podchodząc do Forbidden obawiałam się, że zapach znów będzie bylejaki. Jakie było moje zdziwienie jak stwierdziłam ooooooooo! całkiem nie złe. Noszę go też kilka tygodni ale musze powiedzieć, że nie męczy mnie tak jak Matka Rodu. Zapach jest delikatniejszy i nie wiem jaka nuta w nim przeważa, ale bardzo mi wpasowała się w gusta. Trwałość 6+, jak na zapach ze średniej półki cenowej uważam, że jest wart swojej ceny. Polecam testy dla osób które lubią zapachy od CK, ponieważ ich cena ws do jakości powoduje uśmiech na buzi :)
    Zalety:
    • zapach,
    • trwałość,
    Wady:
    • toporny flakon
    kama_m1
    16 sierpnia 2019 o 13:41
    Mm.. piękne i uwodzicielskie.
    Euphoria Forbidden od Calvin Klein otrzymałam w prezencie jako taką małą perfumetkę o pojemności 33ml. w niewielkiej podłużnej buteleczce, która świetnie nadaję się do torebki lub na wyjazdy gdyż nie trzeba brać dużego oryginalnego opakowania. :) perfumy wyposażone są w atomizer, który działa sprawnie, lekko, nie zacina się, aplikacja jest szybka i łatwa. :) Swego czasu miałam oryginalną buteleczkę Euphoria Essence , które jest identyczne jak właśnie Euphoria Forbidden i sprawdziły się świetnie, buteleczka była zgrabna, poręczna, dobrze leżała w dłoni, pięknie się prezentowała na półce i aplikacja również była ok. Więc opakowanie na plus! :) Właśnie ją skończyłam więc pora na recenzję. Generalnie perfumy od Calvin Klein bardzo lubię. Ich cena jest trochę wysoka, ale uważam, że są warte zakupu, są bardzo wydajne, wystarczą dwa psiknięcia i pachniemy cały dzień - trwałość również jest na wysokim poziomie. :) Na ubraniach są wyczuwalne nawet przez kilka dni. Owocowo-kwiatowy Forbidden zaczyna się maliną, brzoskwinią i mandarynką. Akord serca rozbrzmiewa jaśminem, orchideą i piwonią. To przepiękny zapach, który zasługuje na bliższe poznanie. Zapach jest intensywny, ciężki, ale ani nie męczący ani nie duszący, nie przyprawi nas o ból głowy. W trakcie dnia perfumy rozkwitają na skórze, stając się jeszcze bardziej eleganckie. Dodają pewności siebie oraz sprawiają, że czujemy się kobieco oraz zmysłowo. Uważam, że perfumy są idealne na każdą porę roku, szczególnie świetnie sprawdzą się na wieczorne wyjścia gdy chcemy zwrócić na siebie uwagę. :) Perfumy dostępne są w różnych pojemnościach, ale jeśli wcześniej nie miałyście styczności z tym zapachem warto na początek zdecydować się na próbkę. Mi osobiście bardzo się spodobały te perfumy być może kiedyś skuszę się na oryginalne opakowanie. Bez wahania zasługują na 5 ☆ . Perfumy są niezwykle kobiece, intrygujące i uwodzicielskie, trwałe i wydajne . Polecam kobietki! ❤
    Zalety:
    • poręczne opakowanie ze sprawnie działającym atomizerem
    • piękny zapach
    • trwałość
    • różne pojemności perfum
    • idealne na każdą okazję
    • design
    Wady:
    • Wad nie zauważyłam. Troszkę wygórowana cena, ale nie odejmę za to gwiazdki bo nadrabiają za to swoją wydajnością, starczają na prawdę na bardzo długo.
  • 1 sierpnia 2019 o 16:52
    Genialne
    Jedne z moich ulubionych perfum! Mają wszystko to, czego w perfumach potrzebuję- ładny zapach i trwałość. Zapach naprawdę wytrzymuje cały dzień/całą noc, do tego jest śliczny. Nie mam talentu do opisywania nut zapachowych, więc poprzestanę na tym, że jest śliczny ;) W perfumach oczywiście zawsze zwraca uwagę design- producenci ciągle wymyślają coraz nowsze kształty buteleczek. Ten jest bardzo subtelny, nie krzykliwy. Ładnie prezentują się na półce.
    • Brak podrażnień
    • Design
    • Flakon

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie