Wody toaletowe męskie

notino.pl
Davidoff Champion Woda toaletowa 90ml

• 17 października 2013 o 19:34
    Super!
    Kupilam wraz z mama tacie na urodziny, zapach bardzocprzypad nam do gustu, wydajnosc jest w porzadku, nie tworzy plam na ubraniu i trzyma kilkanascie godzin, bardzo dobry perfum (szkoda ze meski ;) ) Używam tego produktu od: Dłużej niż pół roku Ilość zużytych opakowań: 1
  • 23 października 2012 o 22:14
    Świeżak
    Zaznaczyłem, że jest to mój typ, ale muszę powiedzieć, że dopiero go testuję (wczoraj dostałem 90 ml tegoż zapachu). I tak, otwiera się sympatycznie, baaardzo cytrusowo - bergamotka plus cytrynka, jest miło. Następnie przechodzi równie sympatycznie w coś ziołowego (szałwię), by zakończyć się drzewnym (cedrowym chyba) akcentem. Nuty są ze sobą zgrane. Plus, jak już kolega wspomniał, ma w sobie TO COŚ. Ja bym to nazwał "sportową elegancją", powiedzmy. O trwałości się jeszcze nie wypowiem, bo jak już mówiłem, tenże EDT jest w fazie testów przeze mnie przeprowadzanych :D Generalnie zapach jak najbardziej w moim typie, ale coś czuję że po tym, jak zapoznałem się z oboma Aqvami Bulgariego długo jeszcze nic ich nie przebije ;) I jeszcze jedno. Mimo, iz to typowy swiezak, nadaje sie do noszenia rowniez jesienia. Jest wtedy jakby mniej sportowy, a wlasnie bardziej elegancki, ale niekoniecznie do eleganckiego ubioru. Wersja Champion Energy sie do niego nie umywa, pachnie jak odswiezacz do toalet...Używam tego produktu od: miesiacIlość zużytych opakowań: flakon 90 ml od czasu do czasu w uzyciu Trwałość jest dobra, 7 godzinna :D
    roqfort
    4 lipca 2011 o 3:00
    Moje kochane, brzydkie kaczątko...
    Davidoff przyłożył podejrzanie dużą wagę do wypromowania tego zapachu. Reklamy Championa w Londynie były i nadal są niemal wszędzie. W końcu, chyba z litości dla podekscytowanych sprzedawców pozwoliłem jednemu z nich wytrysnąć tym na mój nadgarstek. Powąchałem, uśmiechnąłem się kurtuazyjnie i wyszedłem. Po kilkunastu minutach zapalając papierosa niechcący powąchałem rękę i... taki typowy oldschoolowy świeżak. Ale potem, z każdą godziną, jadąc metrem odczuwałem coraz większy komfort wąchając mój nadgarstek. Wieczorem czułem, że to jest MOJE, a jeśli jeszcze nie jest, to niebawem będzie. Z ciekawości wlazłem w net, przeszukując opinii o tym zapachu. I co? Ten zapach ma chyba pierwsze miejsce w kategorii "Niewypał Roku". Łajany jest głównie za banalność, brzydki i dziwny flakon, oraz brak trwałości. Na palcach jednej ręki mogłem przeczytać jakiekolwiek pozytywne opinie. Pomyślałem, że chyba coś ze mną nie tak, albo tester zawierał coś innego, więc pewnego dnia polazłem do innego sklepu i ponownie się spryskałem. Cholera *** to samo! Nadal czuję, że na ciepłe dni, to będzie coś ekstra. A trwałość? Dłuższa, niż L\'instant de Guerlain. Wbrew całemu światu, kupiłem największy flakon (90ml) :) Do tej pory nie wiem, dlaczego na innych ten zapach trzyma ponoć tylko godzinę, lub dwie. Jak pachnie? Z początku banalnie-sportowo, jakby w starym stylu, a przede wszystkim... samczo. Na próżno szukać tu zapachu ogórka, melona, czy poziomki. Jedynymi owocami są tu cytusy, więc Champion to terytorium dla mężczyzn, ewentualnie byłych, enerdowskich pływaczek. W sumie nic odkrywczego, ale całość dziwnie przyjemna. Potem zaczyna wychodzić z niego to COŚ... Nie tracąc swojej sportowej świeżości, zaczyna być elegancki i zmysłowy. Dziwnie to wygląda, ale taki właśnie jest Champion. Do końca pozostanie pół elegancki i pół zmysłowy. A ja po prostu kocham ten paradoks tej cieczy. Nadal jestem lekki i świeży, jestem w samych bokserkach i fraku... I jeśli jestem jedynym, który kocha ten zapach, zupełnie mi to zwisa. Czuję się w nim doskonale. Odjąłem gwiazdkę za przesadzoną cenę, a flakon w kształcie hantli uważam za mało poręczny, ciężki, ale niebanalny. Nawet bardzo ;) Na koniec - radzę spróbować tego zapachu. Dać mu szansę, i nie zniechęcać się jego "otwarciem". On się musi dobrze wtopić w skórę iw niej zadomowić, a być może, też odkryjecie drugą twarz tego pozornego banału... Chyba od czasu do czasu z nim zasypiał, żeby wiedział, że jest ktoś, kto go kocha. Inaczej się pochlasta i zniknie z półek, a wtedy ja się pochlastam ;) Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 0,3