Pomadki i szminki

PUPA Volume Pomadka + preparat powiększający usta

Pupa Volume

• 23 maja 2019 o 10:05
    PUPA, Volume
    Dotyczy koloru o numerze 102. Kosmetyki PUPY od pewnego czasu kusiły mnie abym je przetestowała,a promocyjna cena i ładne, zgrabne opakowanie jeszcze bardziej mnie przekonały. Niestety problem zaczął się momencie wyboru koloru pomadki, bo są wszystkie piękne! Zdecydowałam się na kolor nr 102, jest to kolor pomiędzy delikatnym różem, a delikatnym kolorem pomarańczowym(trudny do określenia). W każdym razie szczególnie ładnie mieni się podczas słonecznej pogody. Sama konsystencja jest bardzo delikatna. Po nałożeniu kosmetyku usta mam nawilżone i podkreślone. Pomadka niby powinna powiększać usta, ale w swoim przypadku tego nie zaobserwowałam, nie mniej jednak nie przeszkadza mi to. Produkt jest trwały, ale pod warunkiem, że się nie je i nie pije :)
  • 28 września 2017 o 10:14
    Cudo!
    Skusiłam się na ten produkt w promocyjnej cenie za ok 25 zł. I nie żałuję, a raczej żałuję, że sie nie zaopatrzyłam w inne kolory. Piękne, schludne i solidne opakowanie. Świetnie się prezentuję, w dodatku jest małe, więc nie ma problemu z zabieraniem. Sam produkt ma delikatny zapach, trudno mi określić jaki, lecz nie chemiczny. Pigmentacja, krycie i kolor na medal. Utrzymuję się bardzo długo na ustach. Nie wysusza ich i nie podrażnia. Jest mały problem z zmyciem tego produktu, jakby się wżera w usta. Lekka i przyjemna formuła.
    Zalety:
    • solidne i estetyczne opakowanie
    • małe, poręczne
    • pigmentacja
    • gama kolorystyczna
    • trwałość
    • nie wysusza ani nie podrażnia ust
    • krycie
    Wady:
  • 27 listopada 2016 o 16:34
    to był mój KWC
    Kupiłam ją kiedyś w Rossmannie. Piękny, buraczany kolor, który spodobał mi się na tyle, że następnego dnia kupiłam kolejną w tym samym kolorze. Najpierw skusiłam się opakowaniem. Bardzo solidnym, o ekskluzywnym wyglądzie. Sama pomadka okazała się być równie dobra, o ile nawet nie lepsza niż dopracowane opakowanie. Ślicznie pokrywała usta nawet jedną warstwą. Nie wysuszała, a często nawet miałam wrażenie, że nawilżała usta. Trzymała się bardzo długo bez poprawek. Nie migrowała. Nie odznaczała się na szklankach. Dodatkowo naprawdę pięknie pachniała. Jedną zużyłam do końca. Drugą gdzieś zgubiłam. Wielka szkoda, że już nie ma ich w Rossmannie, bo były naprawdę cudowne. Jeśli kiedyś jeszcze na nie trafię z pewnością kupię kilka na zapas.
    LuizkaM
    3 marca 2016 o 20:29
    Bardzo przyjemna!
    Bardzo przyjemna pomadka! Sam wygląd jest bardzo "bogaty", nie tylko opakowania, ale także wygląd na ustach! Pomadka ma bardzo dobrą pidmentację. Trwałość też nie jest najgorsza. Przyjemna konsystencja nalwilża usta, choć jakiegoś efektu powiększenia nie zauważyłam. Jak dla mnie bardzo dobry produkt! Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    tu_ona
    16 stycznia 2015 o 22:10
    BRAWO !!!!
    Same plusi + piękne eleganckie opakowania, + ładna kolorystyka + nawilżenie ust (jet klor a nie ma spierzchniętych wyszuszonych ust). Dla mnie to połączenie zalet kredki do ust z zaletami błyszczyka i balsamu do ust. Jestem bardzo zadowolona tym bardziej, że kupiłam w promocji :-) ale myślę że nawet bez promocji warto się nad nią zastanowić. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: jedno