Pomadki i szminki

Bell Velvet Story Lipstick Pomadka do ust

Nasi użytkownicy zostawili 72 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 20 lipca 2024 o 13:01
    Aksamitna historia na ustach
    Kupiłam tą szminkę w Biedronce w niskiej cenie jak za kosmetyk do ust bo szukałam produktu który zarówno będzie nawilżał ale też będzie korzystnie koloryzował usta i dodawał im blasku i ta pomadka ma to wszystko w pakiecie i nawet więcej.Maluje nią usta codziennie i wybrałam kolor 07 a więc najbardziej zbliżony do mojego naturalnego odcieniu warg, usta dzięki niej są nawilżone i miękkie a makijaż na większe okazje z jej użyciem nabiera innego, lepszego wymiaru, pomadka wystarcza na wiele aplikacji i ma bardzo przyjemny kwiatowy zapach,marka Bell ma swojej ofercie wiele perełek i jedną z nich jest właśnie ta pomadka, jestem zadowolona i polecam wypróbować ją z pośród szerokiej gamy kolorów.
    Zalety:
    • Dobra jakościowo pomadka o przyjemnym zapachu ładnie malująca usta
    Wady:
    • Nie wymienię bo podoba mi się sposób w jaki koloryzuje usta i je nawilża
  • 17 lipca 2024 o 20:18
    Ciężki kosmetyk...
    Kupiłam tą pomadkę już jakiś czas temu w Biedronce i sumie tylko tam ją widziałam dostępną. Nie lubię kupować kosmetyków w ciemno, dlatego oczywiście zdecydowałam się na nią po zapoznaniu się ze sporą ilością opinii, jednak przy tym produkcie całkowicie się z nimi nie zgadzam. OPAKOWANIE Produkt mieści się w klasycznym plastikowym opakowaniu dla tego typu kosmetyków. Nie jest najlepszej jakości ale przy tej cenie nie ma co za dużo wymagać. Jednak samo wydobycie produktu też jest uciążliwe, ponieważ wykręcanie pomadki idzie bardzo opornie i ze sporą trudnością. Nawet przy tym, że jest to tani produkt to mechanizm akurat powinien być sprawny. DZIAŁANIE I APLIKACJA Patrząc na aplikację i samo noszenie produktu, to opakowanie jest tu największym atutem. Ja zdecydowałam się na odcień 03. Miał być delikatny, różowym wpadający w lekki fiolet. Po uciążliwym nakładaniu wyglądałam jakbym miała trupie usta. Kolor był wręcz siny i w ciągu dnia potrafił się niestety zmieniać. Dodatkowo nakładanie jest bardzo uporczywe, bardzo ciężko sunie, raczej nie da się wyrysować dokładnego kształtu. W ciągu dnia trzyma się bardzo słabo. Po jedzeniu nie ma śladu, a przy piciu schodzi delikatnie mniej. Sama pomadka ma matowe wykończenie wiec też lubi podkreślać suche skórki. Niestety tak bardzo jak mnie zachęciła cena i pozytywne opinie to tak szybko zrezygnowałam z używania tego kosmetyku i niestety nigdy więcej się nie spotkamy.
    Zalety:
    Wady:
    • mechanizm wykręcania pomadki
    • zmienia kolor w ciągu dnia
    • podkreśla suche skórki
    • ciężka w aplikacji
    • szybko schodzi
    kialacm
    8 lipca 2024 o 13:49
    Dobra i tania pomadka do ust
    Pomadkę kupiłam w sklepie Biedronka. Jest zamknięta w wygodnym, plastikowym opakowaniu w kolorze pudrowego różu. Posiadam kolor głębokiej czerwieni. Kosmetyk ten ma kremową konsystencję, która bardzo łatwo nakłada się na usta. Ma bardzo dobry pigment, który równomiernie się rozkłada, nie tworzy dziur, smug. Ma ona bardzo przyjemny, lekki zapach - typowy dla kosmetyków do ust marki Bell. Dużym plusem jest jej łatwa dostępność i niska cena :D Efekt jaki pozostawia na ustach jest matowy, niestety ale nie zastyga i łatwo się ściera. Można ją reaplikować bez obaw, że będzie się rolować, czy powstanie skorupa. Mimo wielu poprawek jest ona bardzo wydajna :D Fajnie, że nie wysusza ust - co często zdarza się przy produktach matowych. Podsumowując: bardzo polecam ją kupić i przetestować ☺️
    • dobry pigment
    • równo się rozkłada
    • wygodne opakowanie
    • wydajna
    • łatwo dostępna
    • równo się rozkłada
    • nie tworzy dziur, smug
    • nie wysusza ust
    • nie tworzy skorupy
    Wady:
    • szybko się ściera
  • 22 czerwca 2024 o 9:36
    Tani ulubieniec od lat
    Matowa szminka marki bell jest od lat ulubieniec w mojej kosmetyczce. Dzięki kremowej oraz nawilżająceh konsystencji pomadke tę możemy szybko i z łatwością zaaplikować. Na duży plus jest cena tej pomadki (koszt około 9 zł) oraz jej . Niestety szminka szybko schodzi z ust, ale podczas zjadania się wygląda to naturalnie. Bez problemu możemy replikować pomadke, bez obaw, iż się się zroluje i będzie to wyglądać niechlujnie.
    Zalety:
    • Matowa
    • Delikatnie pachnie
    • Nie wysusza
    • Super kolory
    • Tania
    • Łatwo dostępna
    • Szybko się rozprowadza
    Wady:
    • Krótka trwałość
  • 17 czerwca 2024 o 9:37
    Idealna pomadka
    Uwielbiam tą pomadkę ????używam jej na co dzień jak i na wyjątkowe ważne okazje. Jest w uniwersalnym odcieniu idealnie podkreśli naturalny kolor ust. Jest bardzo trwała jak na matową pomadkę. Nie wysusza ust i tym samym zapewnia komfort w noszeniu. Jak na taką jakość to jest w super niskiej cenie.