To serum to istne cudo! Długo czekałam na kosmetyk idealny i z pełnym przekonaniem stwierdzam, że to jest właśnie on.
Serum ma konsystencję wody. Nie zawiera żadnych zbędnych substancji, dzięki czemu bez obaw stosuję je prawie codziennie rano. Wchłania sie natychmiast i natychmiast wygładza cerę, zwęża pory, wyrównuje koloryt, łagodzi zaczerwienienia, napina skórę i ją tonizuje. Makijaż trzyma sie na nim bezbłędnie. Po kilku tygodniach stosowania moje stare, drobne blizny i przebarwienia potrądzikowe zniknęły zupełnie. Buzia jest spokojna, nie kaprysi, nie pojawiają się nowe wypryski, ani podrażnienia. Znacznie spłycił pierwsze zmarszczki na czole i między brwiami, znacznie to mało powiedziane, sa prawie niewidoczne, a cera elastyczna. Jest czysta i zdecydowanie coraz młodziej wygląda, napięta. Mniej sie przetłuszcza i zanieczyszcza. Zaczęłam przez lato stosować je także na dekolt i zauważam bardzo pozytywne efekty, przede wszystkim, skóra w tym miejscu się wzmocniła, a mam z nią problem, bo jest bardzo uwrażliwiona, to serum sprawia, że mogę się nie bać o dekolt spacerując w słońcu, nie narażam się już bezwiednie na podrażnienia i przebarwienia tej strefy. Skóra jest zwarta, gladka i ma piękny koloryt. Serum przechowuję w lodówce. Dla mnie ten kosmetyk otwiera nowy etap pielęgnacji. Nie muszę już walczyć z niedoskonałościami, używać podejrzanych składowo, zapychajacych mnie na każdym kroku treściwych maseczek i kremów odmładzających, albo wysuszających przeciwtrądzikowych podrażniaczy. W moim przypadku była to walka z każdym dniem, bo codziennie jak nie przetłuszczenie, rozszeżone pory i świecenie, to odwodnienie i zwiotczenie, albo wysyp pryszczy i wągrów, podrażnienie.
Polecam zdecydowanie. Ten kosmetyk jest wart każdych pieniędzy. Szkoda, że jest tak trudno dostępny. Poza tą niedogodnością nie ma żadnych wad, a same zalety, jest wydajny, nawet opakowanie jest przemyślane i ułatwiające aplikację, kosmetyk się nie marnuje pomimo tak rzadkiej konsystencji. Zrobię chyba wszystko, aby go ponownie mieć.
Używam tego produktu od: miesiąca
Ilość zużytych opakowań: Mniej, niż pół buteleczki