Wody toaletowe męskie

Hugo Boss Orange Man woda toaletowa 100ml
Hugo Boss Orange for Men Woda toaletowa dla mężczyzn 100 ml 100 ml

• 29 grudnia 2020 o 21:14
    cytrusy dla mężczyzny
    Mąż używa od wielu lat, wiernie, nie szuka niczego innego. Lubi na sobie ten zapach. A ja lubię na nim. Nie znoszę większości męskich zapachów, zwłaszcza tych kolońskich, preferowanych przez wielu mężczyzn w Polsce. Ten zapach jest oryginalny, nieco owocowy, ale owocowość wymieszana z pieprzem, czymś drzewnym. Cieszę się, że mój mąż nie zmienia zapachu, bo ten bardzo do niego pasuje.
    Zalety:
    • piękny, oryginalny męski zapach
    • ładna butelka
    Wady:
    W strefie wolnocłowej
    iwonab1
    16 października 2020 o 21:10
    Piękny cytrusowy zapach
    Fajny orzeźwiający zapach. Mój mąż używa go od paru lat. Jest bardzo trwały nawet po wyjściu z domu zapach długo unosi się w powietrzu. Jest idealny na lato.
    Zalety:
    • Trwały, przystępna cena
    W perfumerii
  • 26 listopada 2019 o 1:28
    Coś mi przypomina
    Ale nadal nie wiem skąd znam podobny zapach. Partner dostał go w prezencie. Średnio mu podpasowal, wody toaletowej używa raczej jako wody po goleniu i ta w jego mniemaniu za mało pali ;] Dla niego zapach jest trochę męczący a trwałość srednia. Opakowanie przypomina tabliczkę czekolady. Najlepiej ten zapach współgra z moją skóra, rozwija się inaczej.Jest to taki gorzki cytrus,gorzkie jabłko, drzewno-cytrusowy zapach, ta nuta dla mnie dominuje. Bardziej ciepły,ale i świeży, nie jest to zapach mocno otulający z ogonem,na pewno nie jest też przytłaczający. Czasem go podkradam. Nie jest to jednak woda po ktora chce się sięgnąć ponownie, na mój i partnera gust mało zdecydowana i bywaja po prostu lepsze.
  • 4 lutego 2013 o 16:56
    lubie go
    bardzo fajny zapach, utrzymuje sie wyjatkowo dlugo flakonik dostalem od dziewczyny i wiem ze zaplacila duzo mniej niz w opisie spryskany bossem pachne od rana do poznego popoludnia polecam wszystkim sczegolnie na lato! Używam tego produktu od: 3 miesiace Ilość zużytych opakowań: 1 duza butelka
    R90
    28 lipca 2011 o 13:18
    Ogólnie nie jest zły
    Generalnie nowość Bossa. Testowałem tylko zapach bo zastanawiałem się nad kilkoma. Ostatecznie wybrałem ***SELECTion. Ale do rzeczy. Orange to zapach z początku świeży, później przechodzi w kadzidlano-waniliową słodycz. Dość trwały i nawet ładny. Mam takie wrażenie głupie, że gdzieś już to czułem, taką podobną woń. I długo nie musiałem myśleć. Do tego Bossa podobny jest The One D&G. Praktycznie bardzo podobne zapachy tylko w drugim wyraźnie czuć kwiat pomarańczy. Także niestety, nic nowego nam Boss tu nie pokazał. Ładny zapach, ale to jest stuningowany inny zapach. Używam tego produktu od: Testy Ilość zużytych opakowań: Próbka