Korektory pod oczy

W7 Camouflage Kit, Cream Concealer Palette Paleta korektorów

W7 CAMOUFLAGE KIT Paleta 5 maskujących korektorów

Nasi użytkownicy zostawili 22 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 4 listopada 2019 o 17:06
    Słaby
    Kupiłam je ze względu na kilka odcieni, stwierdziłam, że jak się latem opalę to nie będę miała problemu. A jednak korektory są bardzo nietrwałe, ciężko nimi zamaskować cokolwiek, dodatkowo pędzelek popsuł mi się z jednej strony, najpier zaczęło wypadać włosie, a potem odpadła metalowa część.
    Zalety:
    • w zasadzie to ja nie zauważyłam, no może cena, kupiłam za jakieś 11-12 zł
    Wady:
    • brak maskowania
    • słaba jakość
    • nie trwały pędzelek
    • nie trwałe pudełko
  • 12 lipca 2017 o 23:41
    Nie kupię więcej
    Potrzebowałam korektora, ponieważ szybko mi się skończył. Na drogerii internetowej wypatrzyłam ten za całkiem niewielką ilość, a biorąc pod uwagę to, że teoretycznie jest to paletka sądziłam iż będzie wystarczała na długo i będę dopasowywała sobie każdy korektor do dnia/ makijażu itp. Kiedy długo wyczekiwany przeze mnie produkt przyszedł, rozczarowałam się. jego konsystencja nie powalała, a krycia niestety nie było. Pędzelek, który był dołączony również nie był dobrej jakości. Nie kupię więcej.
    Wady:
    • brak krycia.
  • 10 maja 2015 o 18:17
    Taani produkt, tani efekt.. niestety
    Dawałam tej paletce kilka szans stosując różnie, jednak jest to produkt tani i nie kryjący kompletnie nic. Nie wiem czego się spodziewałam, pomimo super recenzji na amazonie które mnie skusiły nie widzę w tym produkcie nic fajnego. Tłusty produkt nie zakrywający nic, nie nadaje się nawet zbytnio do konturowania na mokro. Nie polecam. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 paletka
    JGF
    26 lutego 2015 o 22:45
    Odradzam
    12,50 zł za paletkę korektorów – że też człowiek się napali jak szczerbaty na suchary i nie przyjdzie mu do tej durnej głowy, że za tę cenę nie da rady kupić dobrego korektora... Paletkę kupiłam, żeby kamuflować cienie pod oczami. Ale z kamuflażem ten produkt nie ma nic wspólnego. Nie da się go nałożyć tak, żeby nie rzucał się w oczy. Jest bardzo tłusty, nie stapia się ze skórą, co gorsza, po jakimś czasie się warzy, co wygląda mało ciekawie. Utrwalenie go sypkim pudrem niczego nie zmienia. Po prostu NIE, to nietrafiony zakup. Właśnie wylądował w koszu, bo tylko zawalał mi miejsce w kosmetyczce. Plusy: + cena Minusy: – tłusty, oleisty – warzy się – nie spełnia swojej funkcji: niedoskonałości pokrywa, ale po nałożeniu sam rzuca się w oczy, więc de facto o kamuflażu mowy nie ma Używam tego produktu od: 5 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1/15 jednego :)
    Liiii
    31 stycznia 2015 o 13:21
    Nie nie nie
    Kupilam go na allegro i nie byl to dobry zakup. Korektory nie kryją sa bardzo tłuste i oleiste szybko sje zmazuja, widac je pod podkładem. Tylko to ze 5 odcieni korektora w jednym prostym opakowaniu. Nie polecam Używam tego produktu od: Dłużej niż miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1

Zobacz także inne Korektory pod oczy