Serum pod oczy

B4U Labs Organix Cosmetix, Eye Serum with Immediate Effect Serum pod oczy o natychmiastowym efekcie działania

• 25 października 2012 o 13:28
    polubiliśmy się
    Nie oczekuję spektakularnych efektów przeciwzmarszczkowych od takich kosmetyków, po prostu. Kremik świetnie nawilża, ale nie usunie moich cieni pod oczami, od tego mam korektor. Skóra jest cienka i przebijają naczynka, jeśli ktoś oczekuje, że krem pod oczy to zmieni to jest w błędzie. To serum jest urocze, nie roluje się, super pod korektor, dobrze się wchłania i super nawilża. Używam tylko eko kosmetyków, cieszę się, że tak duży i wydajny produkt jest w fajnej cenie. Bez wahania poleciłabym przyjaciółce. Używam tego produktu od: 4 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
    ana83s
    4 września 2012 o 9:19
    super
    Dla mnie bomba! Produkt bez minusów. Bardzo duża pojemność jak na kosmetyk pod oczy. Nawilża. Skóra po nim jest zdecydowanie bardziej jędrna i napięta przez co zmarszczki są wygładzone -obawiam się jedynie że ten efekt zniknie jak przestanę używać tego serum. Jest świetną bazą pod korektor, który z tym kremem się nie roluje i utrzymuje znacznie dłużej. Nie uczulił mnie Ładne opakowanie z pompką Przyzwoita cena :) Mój KWC aaa przypomniałam sobie jeden minus a mianowicie nie widać ile zostało produktu w opakowaniu. Używam tego produktu od: 3 m-ce Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 5 marca 2012 o 15:54
    Sprawdził się
    Dla mnie świetny. Lekko napina skórę, spłycił moje pierwsze zmarszczki (bardzo widocznie!), nawilża i jest naturalny! Używam codziennie rano i wieczorem. Przyjemnie się używa, jest niesamowicie wydajny. Niczego więcej nie oczekuję od serum pod oczy. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: 1/2 opakowania
    Ajiv
    26 stycznia 2012 o 21:30
    Przeciętny
    Serum zakupilam zachęcona ceną i naturalnym skladem, jednak nie zrobił na mnie wrazenia. Mimo że ma: + naturalny skład + szalenie wydajny + dobry skład + konsystencja lekka, zielona, świeża + optycznie wygladza i napina skorę pod oczami, ale +/- efekt "napinający" jest chwilowy i powierzchniowy +/- cena. Nie jest ani za wysoka, ale tez nie super niska, a działanie przecietne - roluje się - nie działa przeciwzmarszczkowo Serum mimo ze ma naturalny sklad i tyle eko składników, skutecznościa do mnie niestety nie przemawia. Albo eko-propaganda na moją podswiadomosć nie działa i ja efektow serum nie widzę, albo tych efektów na miarę anti-aging po prostu nie ma. Nie zaszkodzi serum poużywac, jednakże większych nadziei wiązac z nim nie warto, gdyż nie zobaczymy efektów jakich oczekujemy. Podsumowując - serum przeciętne i to bardzo, aczkolwiek nie jestem eko-entuzjastką i być moze miałam zbyt wysokie oczekiwania. Niemniej działanie serum jest delikatne, subtelne a efekt "napinający" wylącznie powierzchniowy. Używam tego produktu od: 3 miesiąceIlość zużytych opakowań: 1x30ml _____________________________________________________________ Wszystkie zdjęcia i artykuły zamieszczone na tych stronach są chronione prawami autorskimi. Kopiowanie i używanie do innych celów bez pisemnej zgody redakcji zabronione.

Zobacz także inne Serum pod oczy