Serum pod oczy

FeedSkin Serum pod oczy `Bye Eye Bag`

• 10 listopada 2024 o 9:02
    Kawowe serum pod oczy, działa i jest meeeega wydajne!
    Feed skin kolejny raz u mnie punktuje! Minimalistyczna szata graficzna opakowania wygląda niczym z apteki, schludna i czytelna. Fioletowy pastelowy kartonik na którym umieszczono wszystkie niezbędne informacje dotyczące produktu min. skład, adres producenta, zastosowanie, szczegółowy opis produktu, pojemność 30 ml, PAO 6 miesięcy od momentu pierwszego otwarcia. Szklana oszroniona buteleczka z pompką ułatwia szybkie stosowanie i wydobycie odpowiedniej ilości serum w kolorze białym o średnio gęstej konsystencji, szybko się rozprowadza i wchłania. Sprawdza się stosowany w małej ilości pod makijaż, na noc stosuje grubszą warstwę oraz w dni wolne od makijażu dla wzmocnienia, nawilżenia i ukojenia skóry pod oczami, a mam problematyczną, sucha, wrażliwą i często z podkówkami. Brak snu i przewlekle już zmęczenie pomaga zatuszować właśnie serum od Feed skin z kofeiną, serum obłędnie pachnie świeżo zaparzoną kawą - ubóstwiam ten zapach oraz działanie oraz szaloną wydajność dzięki zwiększonej ilości produktu nie standardowe 15 czy 10 ml tylko AŻ 30 ml!!!!!!!!! Skład zasługuje na pochwałę, zawiera min. kofeina, pullulan, trehaloza, betulina, liporetinol, kwas hialuronowy. Polecam wypróbować z całego serca, a sama kupię i kupować będę kolejne opakowania ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Skład zasługuje na pochwałę :)
    BarSzc
    27 października 2024 o 21:40
    Najgorszy produkt pod oczy jaki stosowałam
    Pierwszy raz trafiłam na tak fatalny produkt pod oczy. Serum nie spełniało obiecywanych przez producenta funkcji. Cienie pod oczami bez zmian, opuchlizna tak samo. Produkt zamiast pomagać to szkodził. Za każdym razem jak pokusiłam się aby go użyć to kończyłam z podrażnioną okolicą pod oczami i ze załzawionymi oczami. Totalna masakra. Do tego ma tak fatalny zapach że ciężko było mi je zużyć. A gdzieś chwilę przed skończeniem połowy opakowania odpuściłam i zaczęłam stosować je jako krem do rąk na noc. Co też się nie sprawdziło przez ten okropny zapach. Idealnie odwzorowany zapach zużytychz zimnych, kilkudniowych fusów z ekspresu do kawy. Teraz za każdym razem jak oprozniam ekspres to mam w głowie ten produkt...
    Zalety:
    Wady:
    • Podrażnia
    • Śmierdzi
    • Nie robi nic dobrego
    millane
    22 czerwca 2024 o 9:28
    Kawowe serum
    Lekkie serum pod oczy, które ma eliminować worki pod oczami. Nie zauważyłam tego efektu, może jest minimalna poprawa. Serum jest lekkie, więc powinno być ok pod makijaż, ale bez kremu się nie obejdzie. Samo serum ściąga skórę. Podobnie jest z aplikacją na noc, musi być dodatkowo krem bo można przesuszyć skórę. Ciężko mi ocenić efekty jego działania, raczej do niego nie wrócę. Plus za kawowy zapach.
  • 2 czerwca 2024 o 14:38
    Ideał pod makijaż
    Przede wszystkim serum ma tę niesamowitą cechę - jest lekkie, ale jednocześnie wyjątkowo treściwe. Gdy je aplikuję, czuję, jak moja skóra pod oczami się budzi i nabiera blasku. Odżywienie, którego dostarcza, to prawdziwa uczta dla mojej skóry, która teraz jest miękka i gładka jak jedwab. Co więcej, nie tylko doskonale odżywia, ale także nawilża skórę pod oczami, co jest dla mnie niezwykle istotne. Producent rekomenduje stosowanie go 2-3 razy w tygodniu, natomiast ja nakładam je dwa razy dziennie, opakowanie 30 ml jest bardzo wydajne. Kremy pod oczy zwykle mają około 15 ml. Jedną z najlepszych cech tego serum jest to, że świetnie sprawdza się pod makijaż. Przetestowałam wiele produktów pod oczy, ale większość z nich kończyła się nieudanym eksperymentem z rolowaniem korektora. To serum pozwala mi cieszyć się makijażem bez martwienia się o tę irytującą kwestię. Nie mogę też nie wspomnieć o zapachu. Serum pachnie delikatnie, ale wyraźnie kawą. To prawdziwa przyjemność dla moich zmysłów każdego poranka i wieczora. A co ważne, nie podrażnia moich oczu, bo zapach zawdzięcza naturalnemu olejowi arabica. A teraz chwilę na temat efektów - bo przecież to one są najważniejsze. Serum Bye Eye Bag skutecznie redukuje cienie i obrzęki pod moimi oczami. Dzięki zawartości kofeiny, skóra nabiera blasku, a mikrokrążenie zostaje pobudzone. To naprawdę działa! Zauważyłam wyraźną poprawę w kwestii widoczności oznak zmęczenia, co sprawia, że moje spojrzenie jest świeże i wypoczęte. Nawilżenie to druga mocna strona tego serum. Składniki takie jak pullulan, trehaloza i kwas hialuronowy to prawdziwe magicy nawilżenia. To pozwala mi zachować promienny wygląd na dłużej i cieszyć się zdrową skórą. Co więcej, serum działa także na efekty starzenia. Dzięki liporetonolowi moja skóra jest ujędrniona, a drobne zmarszczki mimiczne zaczynają zanikać. To jest to, czego szukałam - produkt, który nie tylko działa na teraźniejszość, ale także chroni przed przyszłymi zmarszczkami.
    Zalety:
    • lekka konsystencja
    • świetnie sprawdza się pod makijaż,
    • nawilża,
    • odżywia,
    • niweluje oznaki zmęczenia,
    • ujędrnia,
    • nie podrażnia oczu,
    • delikatny zapach kawy,
    • bardzo wydajne,
    • opakowanie z pompką.
  • 19 maja 2024 o 19:25
    zbyt delikatny produkt
    Serum o zapachu fusów z parzonej kawy :) Konsystencja lekkiego mleczka, spore opakowanie z wygodną pompką, skład bardzo dobry, ale... no właśnie :) Mam mieszane uczucie co do tego produktu - teoretycznie jest ok, nałożony na skórę pod oczami nie powoduje ich pieczenia, nie uczula, jest lekki i nawet sprawnie się wchłania. Natomiast nie zauważyłam, aby poprawił kondycję skóry w tej okolicy. Po używaniu tego serum przez dwa miesiące, każdego wieczora, przestałam go używać, aby sprawdzić, jakie będą moje odczucia pielęgnacji tylko kremem. Otóż różnica była żadna - sam krem wystarczająco sobie radzi. Czy ten produkt jest zły? Nie, raczej nie - nie spowodował niczego złego. Natomiast w mojej pielęgnacji okazał się zbędny. Tłumaczę sobie to tym, że widocznie moja 34-letnia skóra wciąż jest młoda :) *Połowę buteleczki, która mi pozostała, zużywam na szyję i dekolt po porannym prysznicu - w końcu ten zapach kawy musi zostać dobrze spożytkowany :)

Zobacz także inne Serum pod oczy