Maski do włosów

Ziaja Intensywna Pielęgnacja Włosów, Maska do włosów `Intensywne wygładzanie`

ziaja Maska intensywne wygładzanie do włosów niesfornych 200ml

Nasi użytkownicy zostawili 147 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 18 maja 2024 o 7:13
    Genialne
    Ta maska do włosów jest genialna. Zakupiona w jakimś randomowym sklepie z chemią. Według obietnic producenta ma wygładzić włosy i je dobrze nawilżyć - efekt jest naprawdę niesamowity. Włosy po użyciu tego produktu są miękkie w dotyku, sypkie i naprawdę nawilżone. Efekt wygładzenia włosów jak po prostowaniu prostownicą i to na włosach, które są puszące, falowane i bardzo gęste. Jedynie jak dla mnie za mała pojemność ???? Próbowałam dorwać tę maseczkę znowu ale nigdzie jej nie mogłam znaleźć. W dodatku niska cena. naprawdę warto:)
    Zalety:
    • niska cena
    • skuteczność w działaniu
    • przepiękny zapach
    • cudowny efekt
    Wady:
    • niska dostępność
  • 23 czerwca 2023 o 12:46
    Spoko
    Maska bardzo dobrze nawilża i wygładza włosy. Puszące włosy są naprawdę wygładzone. Nawet nie trzeba używać prostownicy. Naprawdę warta polecenia i do tego za niską cenę
    Netili
    21 marca 2022 o 21:10
    Ziaja maska do włosów intensywne wygładzenie
    Działanie oceniam bardzo pozytywnie, włosy po użyciu były bardzo miękkie, gładkie i nawilżone, nie puszyły się i nie wymagały dodatkowo odżywki bez spłukiwania. Bardzo łatwo się rozczesywały i nie potrzebowałam dodatkowych ułatwiaczy rozczesywania. Działa zdecydowanie intensywniej niż przeciętna odżywka, ale też nie jest aż tak dobra jak profesjonalne maski. Ponad to nie obciąża włosów i jest bardzo tania.
    Zalety:
    • Nawilża
    • Wygładza
    • Ułatwia rozczesywanie
    • Nie obciąża
    Wady:
    • Nie ma żadnych
  • 4 grudnia 2020 o 17:30
    Niby poprawna
    Zakupiłam tą maskę, ponieważ mam włoski wysuszone, falowane z tendencją do puszenia się, ponieważ lubię markę ziaja, bo jeszcze nigdy nie zrobiła mi krzywdy, postanowiłam sprawdzić kosmetyki, które oni wypuścili OPAKOWANIE Zwykły plastikowy słoiczek z minimalną szatą graficzną , która jest bardzo charakterystyczna dla firmy ziaja, duża pjemność KONSYSTENCJA Biała, gęsta, bardzo dobrze rozprowadza się na włosach DZIAŁANIE Po spłukaniu maski rzeczywiście te włosy są jakby bardziej ulizane, gładkie i mniej się puszą. Natomiast nie jest to efekt ani trwały ani jakiś mocny. Ot włoski są jakby bardziej przylizane i mniej odstają od głowy ale to wszystko. Nie widzę nic więcej aby ta maska robiła.
  • 24 marca 2020 o 23:12
    jestem na tak!
    Zasięgnęłam po kupno tej maski z dwóch powodów: pierwszy jest taki, że uwielbiam markę ziaja. Drugi: moje włosy się puszą! Odkąd zaczęłam używać maski problem puszących włosów znikł! Włosy stały się gładkie, dzięki czemu podatne na ułożenie fryzury jaka mi się tylko zamarzy! Odczułam, że włosy są silniejsze, zdrowsze i dużo zyskały na wyglądzie wizualnym.
    Zalety:
    • naprawdę wygładza
    • poprawa ogólna kondycji włosów