Maski do włosów

Kerastase Résistance, Thérapiste Masque [3-4] Maska do włosów bardzo osłabionych i zniszczonych

Kerastase Maska Thérapiste 200ml
Sephora
Kérastase - Resistance Pielęgnacja Twarzya Thérapiste - 200ml - Dla Kobiet

Nasi użytkownicy zostawili 33 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 23 grudnia 2024 o 18:09
    Maska warta swojej ceny
    Maska do włosów Kerastase to produkt, który zaskoczył mnie swoją skutecznością już po pierwszym użyciu. Ma bogatą, kremową konsystencję, która łatwo rozprowadza się na włosach, nie obciążając ich. Po zastosowaniu włosy stają się wyraźnie gładsze, bardziej nawilżone i odżywione. Co ważne, efekt jest trwały – fryzura wygląda zdrowo i lśniąco przez długi czas, a włosy są miękkie w dotyku, nie puszą się i łatwo się układają. Maska intensywnie regeneruje, poprawia elastyczność i zapobiega łamaniu, przez co w moich oczach jest ona idealnym rozwiązaniem dla włosów, które są suche i zniszczone (czyli dla moich strzał w dziesiątkę). Produkt nie zawiera sztucznych obciążeń, a zapach jest subtelny, ale przyjemny. Zdecydowanie warto zainwestować w maskę, jeśli zależy nam na prawdziwej poprawie kondycji włosów, bo jest to produkt, który rzeczywiście działa i chociaż cena wydaje się być wysoka, to rezultat na włosach jest tego wart.
    Zalety:
    • Nawilżenie
    • Regeneracja
    • Konsystencja
    • Blask na włosach
  • 17 grudnia 2023 o 13:38
    iluzja
    Włosy po użyciu tej maski są miękkie, ALE SĄ JEDNOCZEŚNIE SUCHE. Ona jakoś je oblepia, ale w ogóle ich nie odżywia. Za każdym razem gdy jej użyłam, miałam wrażenie, że moje włosy są tylko w gorzej kondycji, bardziej podatne na złamania itp. Może jako dodatek na koniec pielęgnacji, ale wcześniej koniecznie trzeba użyć innej maski/odżywki. Solo - masakra, szkoda włosów (i pieniędzy)
    Wady:
    • oblepia włosy dając iluzję odżywienia, ale tak naprawdę nic nie robi
    Gonia
    6 maja 2023 o 23:16
    Właścicielka włosów wysokoporowatych lekko rozczarowana
    Mam włosy wysokoporowate, blond dodatkowo lekko rozjaśniane, długośc do łopatek. Maskę kupiłam z polecenia fryzjera. Po zastosowaniu odżywki włosy są dobrze nawilżone, nie puszą się, ładnie błyszczą ale szybko sieeniestety przetłuszczają.
    Zalety:
    • piękny zapach
    • bardzo treściwa konsystencja
    • włosy dobrze odżywione i nawilżone
    • nie puszą się
    Wady:
    • za bardzo obciąża włosy
    • średnio wydajna
  • 4 maja 2023 o 14:45
    kosmetyczne rozczarowanie roku
    Wiele razy myślałam o kosmetykach Keraste, ale zawsze gdy oglądałam ceny, myślałam sobie: to chyba lekka przesada. W końcu jednak zakupiłam 4 produkty z tej linii i cóż... miałam rację. LEKKA PRZESADA. Za szampon zapłaciłam około 150zł - za co można mieć cały zestaw kosmetyków pielęgnacyjnych do włosów i to na dodatek bardzo dobry. Próbowałam tej maski używać na różne sposoby - nakładać różną ilość produktu, trzymać na włosach i krócej i dłużej. Za każdym razem to samo. Bardzo mocno obciąża włosy - skleja je i powstają tłuste strąki. Nie jest to efekt na jaki liczyłam za taką kwotę.
    dq38d
    21 stycznia 2023 o 1:26
    Działa!
    Fakt, droga maska do włosów . Ale warta każdych pieniędzy. Maska gęsta, pięknie pachnąca. ale przede wszystkim działa! mam rozjaśniane włosy, po zabiegu rozjaśniania rozczesuję włosy z trudem. po aplikacji tego kosmetyku włosy odżywione, nawilżone, dobrze się rozczesują. po wyschnięciu przepięknie błyszczą. Używam tak średnio raz na tydzień nakładając coś super mocnego na moje rozjaśniane włosy. co ważne- wystarczy odrobina i cale włosy są pokryte maską. produkt kupiłam w październiku a jeszcze ponad połowa mi maski została w opakowaniu. mimo tego już zakupiłam kolejne opakowanie na zapas :)