Wody toaletowe damskie

Aquolina Pink Sugar Sensual Woda Toaletowa 30ml

Finka2L
    2 sierpnia 2020 o 8:50
    Cukier i tylko cukier
    Jeśli ktoś zechciałby podnieść sobie poziom cukru do niebezpiecznej granicy to Pink Sugar Sensual jest do tego idealny. Wściekle różowy, przesłodzony i trudny do zniesienia w większych ilościach, a w ciepłe dni to już zupełnie nieakceptowalny. Mandarynki polane roztopionym białym cukrem do przesady i posypane cukrem waniliowym z tym, że owoców jest zdecydowanie mniej aniżeli słodyczy. Moim zdaniem jest tu zdecydydowanie za ulepnie, bo aż bolą zęby, a sama kompozycja oryginalnością ani parametrami nie grzeszy, choć wierzę, że znajdzie swoje fanki. Ja jestem przekonana, że tak pachniała Fergie w swoim klipie Fergalicious, bo jest on taki sam jak ta kompozycja niby chce być seksowna, zmysłowa, a jest infantylnia i tandetnia. Myślę, że to signature scent Katie Price aka Jordan, a z dzisiejszych celebrytek to pewnie sięgnęłaby po niego Ariana Grande.Mocno, cukrowo i mdląco, ale co kto lubi
    Zalety:
    • nic
    Wady:
    • zapach za słodki
  • 11 sierpnia 2018 o 16:44
    Palony cukier
    Kupiłam ten zapach z ciekawości, gdy tylko pojawił się na rynku i przystąpiłam do testów. Niestety utwierdziłam się w przekonaniu, że mam pewien próg słodkości, którego przekroczenie źle się dla mnie kończy. Testowałam go zimą a więc powinno być dobrze. Szkoda, że na mojej skórze po prostu brzydko pachniał, jak przypalony cukier. Mdlił i sprawiał wrażenie, że wszyscy ten brzydki smrodek ode mnie czują. Oczywiście to było tylko moje złudzenie, bo mąż zapytany czy ten zapach mu nie przeszkadza, wręcz go pochwalił.
    W perfumerii
  • 14 września 2017 o 12:18
    Twardy orzech do zgryzienia
    Tester tej wody otrzymałam w prezencie. Pierwsze psiknięcia, ale słodziak, ale nie taki pospolity. Z przyjemnością go używam i wącham. Mieszanina cukru, wanilii, hm........ cynamonu z kwaskowatymi owocami pewnie to kwiat pomarańczy i gdy przeminie ta słodko kwaskowa nuta nieśmiało przebijają się nuty drzewne. Przyznam, żapach jest słodki, otulający. Opakowanie proste ale urocze. Zapach nie nadaje się na letnie miesiace, jest za słodki, za to na zimowe miesiace jest wprost idealny. Dla wielbicielek słodziaków polecam. Zapach noszę z przyjemnością. A co ważne nie jest szczególnie popularny.
    Zalety:
    • Nietuzinkowy zapach
  • 9 grudnia 2015 o 10:28
    Bardziej zmysłowa wersja klasyka.
    Uwielbiam wariacje na temat Pink Sugar :) kiedyś byłam wielką fanką klasycznego Pink Sugar i po kolejnej butelce po prostu lekko mi się przejadł, dlatego sięgnęłam po wersję Sensual. Jest delikatniejsza, bardziej zmysłowa, mimo iż dalej mega słodka. Bardziej kobieca, bardziej dorosła. Można porównać, że Pink Sugar jest dziewczynką, a Pink Sugar Sensual jest kobietą. Czuć lekki palony cukier, ale nie jest to tak oczywiste jak w klasyku. Czuć kwiaty, ale są słodkie, nie duszą, ciepło otulają. Bardzo charakterystyczny zapach i fajnie, że Aquolina trzyma się w tym samym klimacie. Dla fanek słodkich, jadalnych zapachów w sam raz. Ode mnie 4*. Buteleczka praktycznie taka sama jak w klasycznym Pink Sugar ale niewątpliwie uroku dodaje koronka. Używam tego produktu od: dawna Ilość zużytych opakowań: 2x 100ml
    Ashleee
    3 lutego 2014 o 18:16
    Przyjemny słodziak
    Byłam strasznie ciekawa tego zapachu, więc gdy w promocji za 39,99 zł udało mi sie go kupić, to miałam przyjemną okazję by go wypróbować. Troszkę mnie zawiódł bo spodziewałam się czegoś głębszego mniej pospolitego. Myślałam, że będzie bardziej pasował na zimę ale jednak zostawię go na cieplejsze dni. Jednak koniec końców mi sie podoba. Troszeczkę przypomina mi wodę toaletową od C-thru Ruby, ale tylko na początku, potem rozwija sie ciekawiej, a najbardziej podoba mi sie faza końcowa. Na mojej skórze baza pachnie jak pachnąca chińska gumka do ścierania ;) Ślicznie Używam tego produktu od: 2 tygodnie Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego