Dezodoranty i antyperspiranty

Adidas FLORAL DREAM WOMAN DNS 75ML zakupy dla domu i biura 31700522000
Adidas Floral Dream dezodorant spray 150ml

• 15 lipca 2021 o 21:17
    Ulubieniec
    Dezodorant adidas ma bardzo ładny zapach. Ma bardzo delikatny zapach, ale taki jak by trochę duszący. Dezodorant nie podrażnia, tylko co zawsze pod pachami trochę popiecze ale to tylko czasami. Opakowanie jest bardzo fajnie pomyślane i ten kolor zielony. Zalety: -cena -dostępność -ładny zapach
  • 18 maja 2021 o 15:08
    Uwielbiam ten zapach
    Jest to mój ulubiony zapach spośród wszystkich dezodorantów Adidasa, zaraziłam miłością do niego nawet moją babcię! :D Nie podrażnia gdy psiknie się go bezpośrednio na skórę, długo się utrzymuje. Opakowanie jest piękne, zieloniutkie, przyciągające uwagę, oraz wygodne w obsłudze. Nie zliczę już ile opakowań tego dezodorantu zużyłam.
  • 4 września 2020 o 12:05
    Nie
    Głównym problemem tego dezodorantu jest po prostu brak działania -będzie dobry dla osób które nie pocą się. Kompletnie nie radzi sobie z nieprzyjemną wonią - mam wrażenie, że wręcz odwrotnie mocno ją nasila. Zapach tego dezodorantu nie jest zbyt przyjemny - zbyt słodki i intensywny.
  • 28 kwietnia 2020 o 14:25
    Kwiatowy dezodorant
    Dezodorant dla kobiet, który mam w swoich zbiorach już jakiś czas, ale używam sporadycznie. Zapach niby jest świeży, kwiatowy, ale jednak wyraźny i dla mnie męczący. Podobno ma obrazować połączenie eleganckiej wody ze sportowym stylem życia, ale ja tego jakoś nie kupuję. Fajny, by psiknąć się pod pachy, ale jak ktoś się nie poci, ani nie ma problemów z nieprzyjemną wonią. Do kupienia nawet w małych osiedlowych sklepikach za cenę około 8 zł.
  • 2 lipca 2018 o 19:38
    Ok !
    Jak dla mnie super dezodorant ! Ma bardzo ładny, przyjemny i świeży zapach. Cena jest dość niska, opakowanie jest praktyczne i małe więc można je zabrać do torebki.
    Zalety:
    • Zapach,