Dezodoranty i antyperspiranty

Pachnidelko
Adidas Skin & Mind Deo Ap Roll-On Breathe 50 ml

• 1 lipca 2024 o 10:00
    Słaby efekt
    Opis produktu: Adidas Active Skin & Mind Pure Fresh 24H Deodorant to uniseksowy dezodorant w kulce, który ma zapewnić 24-godzinną ochronę przed nieprzyjemnym zapachem. Produkt został stworzony z myślą o aktywnym stylu życia, oferując świeżość i komfort zarówno dla kobiet, jak i mężczyzn. Obietnice producenta: 24-godzinna ochrona przed nieprzyjemnym zapachem. Świeżość przez cały dzień. Formuła uniseks – odpowiednia zarówno dla kobiet, jak i mężczyzn. Delikatność dla skóry. Moje wrażenia: Przetestowałam Adidas Active Skin & Mind Pure Fresh 24H Deodorant i niestety, nie spełnił on moich oczekiwań. Chociaż zapach jest przyjemny i świeży, a cena przystępna, produkt ma kilka istotnych wad.
    Zalety:
    • Cena: Produkt jest dostępny w przystępnej cenie.
    • Zapach: Przyjemny, świeży zapach, który nie jest nachalny.
    • Uniseks: Formuła odpowiednia zarówno dla kobiet, jak i mężczyzn.
    Wady:
    • Ochrona nie jest wystarczająca na 24 godziny.
    • Produkt zostawia lepką warstwę na skórze.
    • Może powodować podrażnienia po dłuższym stosowaniu.
    • Niezbyt skuteczny podczas intensywnej aktywności fizycznej.
  • 17 stycznia 2024 o 7:18
    to nie dla mnie
    kupiłam bo zaciekawiła mnie formuła unisex ale zapach ewidentnie męski pomimo, że opakowanie bardzo kojarzy się z damskim dezodorantem. Cena była ok - akurat trafiłam na promocję. Kulka wygodna w uzyciu i dość szybko się wchłania w skórę. Ja mam dośc intensywny pot i niestety po jakimś czasie czułam się nieświeżo - nie lubię takich sytuacji bo się wtedy bardzo źle czuję stąd też już go więcej nie kupię - ze względu na zapach jak i trwałość.
    Zalety:
    • ładne opakowanie
    • wygodna kulka
    Wady:
    • zapach męski
    • nie daje długotrwałej ochrony
  • 17 stycznia 2024 o 6:39
    Dość średni
    Dezodorant w kulce charakteryzuje się według producenta zapachem unisex choć osobiście mnie drażni ponieważ dla mnie jest zdecydowanie męski zapach. Jeśli chodzi o użytkowanie to łatwo się aplikuje, wysycha ale po krótkim czasie nie czuje się komfortowo tak jakby antyperspirantu nie używałam. Plus za to że nie brudzi ubrań i nie pozostawia śladów ani nie podrażnia skóry również po depilacji.
    _kamea_
    10 listopada 2023 o 22:08
    Nie polecam
    Kupiłam dezodorant zachęcona niska promocyjna ceną, niestety nie sprawdził się zupełnie. Produkt unisex, ale zapach według mnie jest męski. Największym rozczarowaniem była dla mnie długość działania - po godzinie nie zauwazam już jego działania, a z każdą godzina czuję się bardziej nieświeżo niż bez jakiegokolwiek dezodorantu. Na tle innych kosmetyków firmy wypada naprawdę źle.
    • Bardzo krótka trwałość
  • 26 września 2023 o 13:36
    Niestety dla mnie się nie sprawdził
    Dezodorant ma wiele pozytywnych opinii, ale niestety moja nie może się z nimi pokryć. Przede wszystkim długość działania to u mnie.... 1 godzina. Po godzinie czułam się gorzej jakbym wogóle nie użyła jakiegoś dezodorantu. Nie mam wielkich problemów z potliwością czy z zapachem ale z tym produktem bardzo nie polubiła się moja skora. Nieprzyjemny zapach pojawiający się po godzinie skreśla go niestety zupelnie.
    Zalety:
    • Nie zauważyłam
    Wady:
    • Długość działania