Wody toaletowe damskie

Emanuel Ungaro Apparition Pink EDT

Pearl78
    11 maja 2012 o 10:13
    Gruszka, malina, truskawka...
    Owocowy na początku, ale z taką metaliczną , chłodną nutką. Maliny, gruszki, truskawki? W zasadzie pojedynczo nie jestem w stanie wyłapać żadnej nuty. Jeśli kolor różowy miałby zapach to tak właśnie by pachniał, więc nazwa perfum to strzał w 10!!! Jak dla mnie zbyt banalny, raczej się nie rozwija i szybko ginie na skórze. Ta różowość nie jest też kiczowata ,jak w przypadku Betsey Johnson edp ,ale w tym przypadku jest to minusem. Jeśli już używam perfum w różowym flakonie, z różowym korkiem,albo o różowym zabarwieniu to nie mam nic przeciwko umiarkowanej tandecie ( takiej jak w Betsey) . A tu jest nijako i w dodatku nietrwale. Po godzinie nic już prawie nie czuć. Może gdybym była młodsza? Może gdybym nie poznała tego, co już poznałam...? Używam tego produktu od: testy Ilość zużytych opakowań: testy
  • 14 marca 2012 o 19:43
    Dla mnie BOMBA!!
    W końcu odnalazłam swój idelany zapach! Po bardzo długich poszukiwaniach. Trafiłam na te perfumy całkiem przez przypadek, i kupiłam głównie z powodu bardzo korzystnej ceny w drogerii. Przyznam się bez bicia że zapach na początku aż tak mnie nie powalił na kolana ale gdy chwilke odczekałam zakochałam się z miejsca. Dla mnie idelany na co dzień i na wieczór. Świeży, radosny, kosmiczny! Narazie nie zamienie go na żaden inny! A do tego design flakonu mnie osobiście bardzo przypadł do gustu... :) Używam tego produktu od: Pół roku Ilość zużytych opakowań: prawie 1
    Moll87
    26 stycznia 2012 o 2:19
    Optymistyczny, dziewczęcy, malinowy
    Szukałam czegoś miłego dla nosa na ciepłą jesień i trafiłam w tego różowego przyjemniaczka. Zapach jest dość świeży i ciepły. Bardziej słodko-owocowy niż kwiatowy. Ja czuję tam przede wszystkim malinę i dojrzałą gruszkę. Najlepsze określenie dla niego to właśnie "optymistyczny". Nie jest to zapach charakterystyczny i nie rozwija się w żaden zaskakujący sposób. Pozostaje przyjemny przez cały dzień, zmieniając się jedynie subtelnie w ciągu dnia. Średnio trwały - powiedziałabym, że standardowo jak na wodę toaletową. Nadaje się w sam raz na co dzień do pracy czy na uczelnię. Na pewno nie będzie uciążliwy, duszący czy mdlący. Opakowanie przeciętne. Ciężkie - nie do torebki. Atomizer sprawia wrażenie takiego, który "lubi się popsuć", ale póki co jest ok. Dziwi mnie nieco cena w opisie, ponieważ mnie udało się ją nabyć w perfumerii za mniej niż 100zł. Używam tego produktu od: 4 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego 90ml