Wody toaletowe męskie

E-Glamour.pl
Loewe 7 woda toaletowa 100 ml dla mężczyzn

• 19 marca 2018 o 20:00
    Miłość!!!
    Uwielbiam ten zapach!!! Jest zniewalający, tajemniczy i to kadzidło wrrrrrr.... Mężczyzna z którym się spotykałam używał go i to był mój koniec!!! Zakochana! Uzależniona! jest wyjątkowy, inny... Mało który męski zapach mi się podoba, bo jestem bardzo wrażliwa na zapachy, a ten to jest to!!!
    Zalety:
    • trwały
    • wyjątkowość
    Wady:
    • Flakon
  • 17 stycznia 2014 o 21:01
    Love takie Loewe
    No cóż. O tych perfumach powiedziane już zostało chyba wszystko. Że kadzidło, że nie męczące, że bardzo ciepłe i przyjemne. Otoczenie je akceptuje lub uwielbia, nie słyszałam ani jednej nieprzyjemnej opinii, a przecież to dość kontrowersyjna opcja zapachowa. Niby perfumy z męskiej linii, a tak uwielbiane przez kobiety. Ja i mój mężczyzna kupujemy kolejny już flakon na spółę ;) Aczkolwiek jak na tak nietypowe perfumy, dużym plusem jest niewygórowana cena i dostępność w każdej sieciówce na S. Polecam, na pewno warto wypróbować. Używam tego produktu od: paru lat Ilość zużytych opakowań: 1,5
  • 6 grudnia 2013 o 10:59
    Kadzidło doskonałe.
    Loewe 7 podobno skomponowany jest tylko z siedmiu składników. Ja ich czuję więcej. Chociażby np. goździki, które są bardzo transparentne, od samego otwarcia prawie do drydown\'u. Co ciekawe, goździków nie ma w oficjalnym składzie zapachu. Początek to mocne wejście jabłka i goździków. Jest ostry i mnie osobiście dał trochę po nosie. Nic nie szkodzi, to jedna z rzeczy, którą kocham w perfumach. W pewnym momencie da się także wyczuć pieprz, ale ten moment na mojej skórze nigdy nie trwa długo. Prawdę mówiąc, nie czuję żadnego z kwiatów tu wymienionych - ani lilii, ani róży, tym bardziej neroli. Drydown to zdecydowanie dominacja kadzidła. Czuję się tak, jakbym wkroczył w gęstą smugę kadzidła dopiero co wypuszczoną z trybularza. Tak, jest to bardzo dobre odwzorowanie kadzidła kościelnego, jedno z najdoskonalszych jakie znam, a już na pewno najlepsze w mainstreamie. Kadzidło zostaje na skórze do końca życia Loewe 7. A jest to długi czas - ok. 10 godzin. Projekcja jest duża, dlatego mi wystarczają 3 aplikacje. Jeżeli chodzi o zastosowanie - wg mnie nadaje się zarówno na formalne wyjścia, jak i do ubioru swobodnego. Bardziej na jesień i zimę, chociaż wiosną i letnim wieczorem też da radę. Od jakiegoś już czasu w planach mam zakup "7-ki" i ciągle go odkładam. Ale dla mnie to jest obowiązkowa pozycja w perfumowej garderobie. Używam tego produktu od: testy Ilość zużytych opakowań: Kilkadziesiąt ml, flaszka w planach
  • 15 lipca 2012 o 13:00
    Na nim i na mnie pachnie obłędnie:)
    Ten zapach jest niesamowity. Oczywiście, na mężczyźnie pachnie fantastycznie, ale mi także zdarzyło się go użyć na wieczór i powiem tak- kilku facetów zaczepiło mnie pytaniem co to za obłędne perfumy mam na sobie:):) Moim zdaniem jest unisexowy, z kobiecych zapachów (prynamniej na mojej skórze)przypomina Black Cashmere Donny Karan (niedostępny już w Polsce). Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
    Pearl78
    3 kwietnia 2012 o 12:28
    Mój a w zasadzie męża
    Piękny ,męski zapach. Chociaż sama chętnie też noszę, zazwyczaj na nadgarstku, nie globalnie, zawiera nuty,które lubie, w idealnych, no prawie, proporcjach- czasem mam wrażenie,że jest za bardzo " dopieprzony",ale po kilkunastu minutach to wrażenie mija. Na moim mężu pachną obłednie, choć to dopiero testy. Podobieństwa do Avignon nie wyczuwam. Jak dla mnie to takie delikatne kadzidło, raczej dla początkujących. Dobre na wiosnę, jesień i zimę. Na lato raczej za ciężkie. Używam tego produktu od: testy Ilość zużytych opakowań: 2 ml