Maski do włosów

Macadamia Natural Oil Deep Repair Masque Maska głęboko odżywcza

notino.pl
MACADAMIA Deep Repair Rewitalizująca maska do włosów 236ml

Nasi użytkownicy zostawili 46 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 19 kwietnia 2024 o 12:22
    Ok.
    Chyba internetowy szał na tą maskę już minął bo ostatnia recenzja jest sprzed 3 lat? Jednak zdecydowałam się też dodać swoją. Uważam, że nie jest to zły wynalazek, jednak dla moich włosów - średniej długości końcówki wysokoporowate jest po prostu za ciężka i zawsze była, nigdy jakoś nie mogłam zużyć tego opakowania i uzyskać zadowalającego efektu. Bardzo ładnie wygładza i dociąża włosy, które po użyciu wyglądają na zdrowe. No właśnie wyglądają, nie sądzę aby były jakoś niesamowicie nawilżone albo odżywione jednak niezaprzeczalnie efekt wizualny jest. Myślę, że byłaby to dobra opcja dla osób z długimi gęstymi włosami, które rzadko podcinają końcówki chcą zapuszczać włosy. Maska może im pomóc je kondycjonować, jednak mi czyli - pięć włosów na krzyż - może przeciążyć włosy po czym będą wyglądać na jeszcze smutniejsze niż są. Niemniej jednak jest to produkt warty uwagi.
  • 30 marca 2021 o 14:45
    Odżywienie dla włosów
    Mimo, że w moich szafkach nie mieszczą się już kosmetyki do włosów, znalazłam kolejny produkt, który musiałam mieć. Uznałam ,że nie będę kupować saszetki ani największego opakowania, wybrałam więc wersję 100 ml w cenie około 35 zł. Muszę zacząć od zapachu, jest obłędny, powinni stworzyć takie perfumy. Włosy po użyciu nie są obciążone, są wygładzone, gołym okiem widać poprawę już po kilku użyciach. Do tego bardzo ułatwia rozczesywanie włosów Przy tym produkcie naprawdę mała ilość wystarczy, aby pokryć całe włosy. Dobry ratunek szczególnie dla zniszczonych włosów. Do tego ma dobry skład : olej makadamia, olejek z drzewa herbacianego, olej arganowy, wyciągi z glonów morskich oraz aloe vera, odpowiadają za odżywienie, nawilżenie, regenerację oraz ochronę włosów przed uszkodzeniami.
    Zalety:
    • nawilża
    • nie obciąża włosów
    • dobry skład
    • wydajna
    • wygładza
    • błyszczące włosy
  • 24 lutego 2021 o 10:05
    Najlepsza maska na świecie !!!
    Od wielu lat nie mogłam znaleźć odpowiedniej dla siebie maski, moje włosy są grube, kręcone, suche i do tego nie pasuje mi inny kolor jak blond. Pewnego dnia fryzjer polecił mi tą maskę, niestety cena jest dosyć wysoka, aczkolwiek postanowiłam spróbować. Jestem zakochana od pierwszego użycia, używam jej już około 5 lat w kolosalnej ilości, polecam wszystkim znajomym z czystym sumieniem. HIT !!!!! :):):):):)
    Zalety:
    • Jakość
    • Skuteczne działanie - nawilżanie, zmiękczanie włosów
    Wady:
    • Wysoka cena
  • 5 listopada 2020 o 4:28
    Najlepsza
    Najlepsza maska jaką miałam. Mam włosy przetłuszczające się a końce suche, ciężko się je rozczesuje. O tej masce słyszałam same dobre opinie i za ryzkowałam i kupiłam ją.. Polecam każdemu, bo jest warta każdej złotówki.
    Zalety:
    • Łatwe otwieranie
    • Pojemna
    • Piękny zapach
    • Zapach utrzymuje się długo na włosach
    • Nawilża
    • Po tej masce moje włosy są sypkie (a to mało która maska potrafi)
    • Nabłyszcza
    • Ja w tej masce jestem zakochana, na pewno wrócę do niej nie raz
  • 4 lipca 2020 o 19:07
    Duże oczekiwania i rozczarowanie
    Długo sie zastanawiałam nad zakupem tej maski ze wzgledu na cene. Jednak pozytywne opinie na necie nie dawały mi spokoju. Kupiłam mniejszą pojemnosc 100ml. I to był był jedyny dobry krok. Mam włosy z natury falowano kręcone a co za tym idzie są suche, plączące sie. Po masce spodziewałam się mega nawilżenia, ułatwienia rozczesania i jakiegos wielkiego wow. Niestety.. maska po nałożeniu jakos wnika we wlosy, po spłukaniu włosy są tępe w dotyku, mam kłopot aby je rozczesać. Lepszy efekt osiągam po zwykłych drogeryjnych odżywkach ! W dodatku wydaje mi się, że im dłużej ją stosuję tym moje włosy stają się bardziej suche ! Staram się ją wykończyć, bo po prostu szkoda mi wyrzucać pieniędzy. Stosuję raz na 2 tyg i za każdym razem jestem zawiedziona. Nie kupię już na pewno.
    Zalety:
    • wydajna
    Wady:
    • nie nawilża
    • nie ulatwia rozczesywania
    • przy dłuższym stosowaniu moje włosy wysusza