WIZAŻ logo

• 3 lipca 2026 o 6:55
    Ciekawy. Na pewno nie bubel
    Kupi ponownieNie
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w prezencie
    Bardzo mnie zaintrygował ten podkład więc gdy dostałam go w prezencie wprost nie mogłam się doczekać aż powykańczam wszystko co mam otwarte i wreszcie się za niego zabiorę. Ta formuła musu mocno mnie ciekawiła to przyznam od razu. Nie byłam do końca świadoma czego się w ogóle spodziewać. Ale teraz gdy używam go już dłuższy czas przyznam, że to naprawdę wart uwagi kosmetyk. Dostajemy go w buteleczce która mi się mocno kojarzy z opakowaniem pianki do mycia twarzy - wszystko przez ten atomizer taki typowy właśnie jak w piankach. Szata graficzna delikatna ale naprawdę ładna. Do aspektu wizualnego nie mam więc żadnych zastrzeżeń. Podkład bardzo fajnie się dozuje nic się nie zacina - przy pierwszych spotkaniach trzeba się go po prostu nauczyć by wiedzieć jakie ilości sobie dozować by było wystarczająco. Trafił mi się odcień nr 3 i powiem, że jest on idealny. Mam jasną ale nie bladą karnację więc kupując podkład zawsze celuje gdzieś tak w środkowe odcienie. I tutaj mam ten idealny średni beżyk który idealnie się w moją karnację wtapia. Dodam też od razu, że nie wyczuwam w tym podkładzie absolutnie żadnego zapachu. Jeśli chodzi o konsystencję to jest faktycznie tak jak zapowiada to producent - napowietrzony mus i mi się ta konsystencja kojarzy z pianką do golenia. Powiem Wam, że przed pierwszym użyciem trochę się tej konsystencji obawiałam- myślałam, że może to będzie coś tak lekkiego, że przy kontakcie z pędzlem po prostu wyparuje ale na całe szczęście tak się nie dzieje. Pędzlem można go sobie jak najbardziej nałożyć bo podkład przy kontakcie z nim zachowuje się jak najprawdziwszy kremowy podkład. Nie roluje się, nie grudkuje, nie tworzą się w nim dziury ani prześwity- no praca z nim jest świetna. Jeśli chodzi o efekt po nałożeniu to moim zdaniem najlepsze jest tu słowo ujednolicający. Bo ona ujednolica koloryt przez co ma takie naprawdę naturalne wykończenie. Ale na całe szczęście - bo ja lubię gdy jest jednak widać, że ja podkład na twarzy mam daje możliwość dobudowania sobie krycia. Wysokiego nie ale takie średnie by przykryć lekkie niedoskonałości jak najbardziej sobie nim zbudujemy. Daje efekt takiej i promiennej cery - jak byśmy były dobrze wyspane. No ale niestety dla mojej cery mieszanej to on jednak do końca się nie nadaje - po 4 godzinach już muszę robić poprawki w strefie T bo dość sporo się wyświeca 9 a w te upały co to teraz mieliśmy to już w ogóle przeprawa z błyszczącą strefą T była dla mnie ciężka) więc jednak ja go muszę co jakiś czas kontrolować a nie lubię tego robić - zazwyczaj korzystam z podkładów których nie musze traktować pudrem matującym w strefie T przez wiele godzin lub też w ogóle nie muszę nic poprawiać i przy takich podkładach pozostane. Ale jeśli nie macie cery mieszanej lub tłustej i szukacie fajnego upiększającego podkładu który da promienne wykończenie i ma naprawdę ciekawą konsystencję to jak najbardziej można spróbować bo sam w sobie jest to naprawdę fajny drogeryjny podkład za rozsądne pieniądze.
    • świetna konsystencja
    • bardzo ładny odcień ( 3)
    • świetnie się go nakłada pędzlem
    • można dobudować krycie do średniego
    • daje promienne wykończenie
    Wady:
    • za szybko się po nim wyświecam
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    30 czerwca 2026 o 12:28
    Najbardziej naturalny podkład
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Ten podkład bardzo pozytywnie mnie zaskoczył. Już od pierwszego użycia spodobała mi się jego nietypowa, napowietrzona formuła w piance. Aplikacja jest ciekawa i przyjemna, a sam produkt sprawia wrażenie niezwykle lekkiego. Na twarzy wygląda bardzo naturalnie. Pięknie stapia się ze skórą, nie tworzy efektu maski i jest praktycznie niewyczuwalny. Daje subtelne rozświetlenie, dzięki któremu cera wygląda zdrowo i promiennie, ale bez nadmiernego błyszczenia. Krycie określiłabym jako średnie, czyli dokładnie takie, jakiego szukałam na co dzień. Skutecznie wyrównuje koloryt, jednocześnie zachowując naturalny wygląd skóry. Dużym plusem jest również gama kolorystyczna. Odcienie wyglądają bardzo naturalnie, dzięki czemu łatwo dobrać kolor dobrze dopasowany do swojej cery. Jedynym minusem jest opakowanie. Na początku trudno wyczuć, jak mocno nacisnąć pompkę i jaką ilość produktu aplikować. Kilka razy wycisnęłam zdecydowanie za dużo podkładu, zanim nauczyłam się odpowiednio dozować piankę. Po opanowaniu tego nie stanowi to już problemu
    Zalety:
    • bardzo lekka, napowietrzona formuła,
    • pięknie wtapia się w skórę,
    • naturalny efekt,
    • subtelnie rozświetla cerę,
    • średnie, codzienne krycie,
    • nie daje efektu maski,
    • praktycznie niewyczuwalny na twarzy,
    • naturalne odcienie i łatwy dobór koloru.
    Wady:
    • na początku trudno wyczuć odpowiednią ilość produktu i łatwo wycisnąć go za dużo.
  • 9 maja 2026 o 12:52
    Ależ mile zaskoczenie! HIT
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Ma lekką, napowietrzoną formułę, która pięknie stapia się ze skórą i daje efekt świeżej, promiennej cery bez ciężkiego efektu maski. Podkład wygląda bardzo naturalnie, wygładza skórę i sprawia, że twarz wygląda zdrowo oraz świetliście przez cały dzień. Uwielbiam to, jak komfortowo nosi się go na twarzy i jak subtelnie odbija światło. Idealny dla osób, które lubią glow i lekki, pielęgnacyjny efekt makijażu.
    Zalety:
    • Lekka konsystencja
    • Możliwość budowania krycia
    • Fajny skład
    • Ludzka cena
    • Trwały
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    8 maja 2026 o 8:19
    Bąbelkowy lekki podkład idealny na lato
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Kupiłam ten produkt zaraz po tym jak pojawił się w Hebe bo bardzo mnie zaciekawił swoją bąbelkową formułą. Po wyciśnięciu produktu z opakowania tworzy nam się pianka która po chwili znika i zamienia się w zwykły podkład - uważam że to fajny i ciekawy bajer który może się wielu osobom spodobać. Daję ogromny plus za wydajność, bo wystarczy naprawdę niewielka ilość produktu, żeby pokryć całą twarz. Formuła jest bardzo lekka i delikatna, co według mnie idealnie sprawdza się teraz na cieplejsze dni. Podkład nie robi efektu maski, wygląda świeżo i promiennie przez cały dzień. Ma rozświetlające wykończenie, ale takie bardzo subtelne — skóra po prostu ładnie odbija światło i wygląda zdrowo, a nie przesadnie błyszcząco. Jeśli chodzi o trwałość, używam go już od jakiegoś czasu i u mnie spokojnie wytrzymuje cały dzień. Jedyne, co zauważyłam, to że trochę ściera mi się na nosie, ale wydaje mi się, że to bardziej kwestia tego, że często mam katar. Poza tym na twarzy utrzymuje się naprawdę bardzo dobrze. Krycie określiłabym jako średnie — fajnie wyrównuje koloryt i delikatnie zakrywa drobne niedoskonałości, ale jeśli ktoś potrzebuje mocniejszego krycia, to raczej trzeba będzie dołożyć produktu albo wspomóc się korektorem. Ogólnie dla mnie to totalnie 10/10. Bardzo fajny podkład na ciepłe dni gdy nie chcemy mieć ciężkiego makijażu
    Zalety:
    • Ciekawa i niespotykana formuła
    • Nie robi maski
    • Lekka formuła i lekkie krycie idealne na lato
  • 3 kwietnia 2026 o 20:04
    Przyjemny podkład z bajeranckim opakowaniem :)
    Od kiedy używasz produktu2 tygodnie
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Generalnie jestem zadowolona i podkład mi się podoba. Forma aplikacji jest bardzo ciekawa, to coś nowego :) Podkład jest lekki, przyjemnie się nakłada. Mam go w odcieniu 02 i muszę zaznaczyć, że na żywo jest jaśniejszy niż na swatchach, jakie znalazłam w internecie. Dlatego jest dla mnie idealny tylko jak nie mam samoopalacza. Jest to jasny, żółciutki odcień - bardzo ładny! Nie wygląda u mnie aż tak świetliście jak to obiecuje producent, powiedziałabym nawet, że jest to taka satyna w stronę matu. Zdarza mu się podkreślać suche skórki. Moja cera nie jest obecnie w super kondycji, więc może to dlatego.

szukaj