WIZAŻ logo

Ecolore Velvet Soft Touch, Podkład mineralny SPF 10

4,2 (31)
12 hitów!

star fullstar fullstar fullstar fullstar half full
Nasi użytkownicy zostawili 31 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 16 września 2025 o 9:23
    niestety nie dla mnie
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Mam typ skóry mieszanej z licznymi zaskórnikami i ropnymi wypryskami i niestety nie jest to podkład dla mnie. Nakłada się dość opornie - strasznie się obsypuje do tego jest problem z kryciem i trwałością. Niestety zawiodłam się na jakości tego produktu.
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
    14 września 2024 o 16:59
    Mój ulubiony
    Kupi ponownieTak
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Podkład spełnia moje oczekiwania. Przyjemnie się nakłada i rozprowadza. Bez problemu dobrałam odpowiedni dla mnie kolor na podstawie próbek. Na mojej tłustej cerze utrzymuje się różnie, w zależności od kremu jaki zastosuję wcześniej, niemiej jednak czasem spodziewałabym się od niego większej trwałości.
    Zalety:
    • Opakowanie,
    • Działanie,
    • Łatwość stosowania,
    • Dostępne odcienie łatwo dopasować,
    Wady:
    • Z trwałością była różnie, jeśli ma się tłustą cerę
  • 17 maja 2024 o 13:51
    Jeden z najgorszych rodzimych podkładów mineralnych
    Kupi ponownieNie
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    W ciągu ostatniego roku reklamy Ecolore (jak i częsty ich udział we wszelkich targach kosmetycznych) wyskakują na moim telefonie oszałamiająco często, z cykliczną dokładnością. A że używałam już wszystkich rodzimych firm kosmetycznych, to skusiłam się i na ten podkład, mimo że kilka rozkochanych w minerałach osób mi odradzało. Podkład jest duży (10 g), opakowanie z sitkiem solidne, plastikowe. Gama kolorystyczna mnie satysfakcjonuje, bo poszukuje tonów prawdziwie chłodnych, nawet i różowych. Kupiłam odcień cool 2, może trochę dla mnie za jasny. Podkład ma bardzo słabe krycie, mnie nie satysfakcjonuje. Nie jestem fanką tapety ale borykam się czasami z czerwonymi plackami po AZS i nie lubię nakładania nie wiadomo jakiej ilości korektora na nie. Podkład tylko delikatnie wyrównuje koloryt. Dokładanie kolejnych warstw nie jest dobrym wyjściem, bo wtedy wygląda źle, szczególnie po kilku godzinach, gdy zaczynają się tworzyć placki. Jest dość suchy, pylący. Cera dość szybko się pod nim wyświeca, mam wrażenie że broni się przed nadmiernym wysuszeniem. Na mojej twarzy wygląda dość tępo, sucho, nie widzę żadnego rozświetlenia. Tak jak typowy podkład matujący (który matuje tylko na początku). Jeśli ktoś ma cerę bez skazy, to być może będzie zadowolony.
      star fullstar fullstar emptystar emptystar empty
  • 21 marca 2024 o 12:44
    Do cery mieszanej się nie nadaje
    Liczba zużytych opakowańjedna próbka
    Od kiedy używasz produktupróbka
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam do testów od marki/producenta
    Niestety u mnie jest kompletna klapa, już po 2 godzinach po nałożeniu jednej cienkiej warstwy podkład warzy się na twarzy, używałam większości dostępnych na rynku podkładów mineralnych, w tym kryjących (ten jest średnio kryjący) i nigdy nie miałam takiego fatalnego efektu (różnie bywało ale nigdy tak źle. Nałożyłam na delikatny Soft Cream od Annabelle Minerals więc to nie wina kremu gdyż jest to krem pod minerały właśnie. Według mnie do cery mieszanej się on nie nadaje, być może dla posiadaczek suchych cer.
  • 1 lutego 2024 o 18:56
    Cudowny!
    Kupi ponownieTak
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktInna drogeria
    To jest mój pierwszy podkład mineralny i odrazu miłość. Podkład zakupiłam na targach ekotyki. Pani idealnie dobrała kolor. Trochę się bałam takiej formy podkładu, gdyż kiedyś miałam próbki podkładu z innej firmy i wyglądał on na mojej twarzy fatalnie. Ale.. pani na targach pokazała jak nakładać oraz wymalowała mnie. Wyglądałam pięknie. Powiedziała również, że podkład nie zapycha, a nawet leczy skórę. I to jest prawda! Moja skóra się wyciszyła. Prawdopodobnie również przez inną pielęgnację. Ale powiedzmy sobie szczerze podkład potrafi zrobić wiele złego. Ten tego nie robi. Delikatnie maskuje moje przebarwienia. Jeśli jest coś do ukrycia do nakładam dodatkową warstwę punktowo i jest ok. Dla mnie najważniejsze- nie ma uczucia maski. Nie czuję, że go mam. Jest świetny!.
    Zalety:
    • Działanie, bez uczucia maski
    Wady:
    • Pudelko
      star fullstar fullstar emptystar emptystar empty

szukaj