Podkłady

Lirene Podkład Rozświetlający 02 Naturalny
notino.pl
Lirene Lirene Vitamin C 03 Beige
Lirene Fluid rozświetlający, 02 Naturalny Naturalny 30 ml
Lirene Vitamin C rozświetlający podkład we fluidzie dla długotrwałego efektu odcień 04 Tanned 30 ml

• 10 grudnia 2024 o 10:29
    Ma małe wady ale lubię go
    Lubię podkłady rozświetlające dające efekt świeżej promiennej cery. Podkład kupiłam latem bo szukałam odpowiedniego odcienia do mojej lekko muśnietej twarzy słońcem podkładu. postawiłam na odcień 03 beżowy. Podsumowując jestem zadowolona bo produkt ma konsystencje lekką, nie za gęstą nie za lekką. Krycie jest ok, nie oczekuje od podkładu maksymalnego krycia gdyż moja skóra tego nie potrzebuje bo nie mam przebarwień i krycie w stopniu średnim daje własnie ten podkład i mi to odpowiada. Podkład utrzymuje się ładnie do 6 max 8 h. Drobinki są nieco duże w porównaniu z innymi podkładami, które miałam przyjemność używać. Ja jestem zadowolona, będę do podkładu wracać co jakiś czas, i skuszę się na inne produkty z serii.
    Zalety:
    • krycie
    Wady:
    • drobinki są nieco zbyt duże
    Momo
    25 września 2024 o 22:54
    Nietrwały, delikatny
    Producent obiecuje 12 godzin trwałości, niestety mija się to z prawdą. Podkład wytrzymuje na twarzy parę godzin i zwyczajnie się ściera. Ale jest bardzo fajny jeśli chodzi o lekkość. Pięknie wtapia się w skórę, nie robi smug, rozświetla rzeczywiście. Krycie ma słabiutkie, ale jeśli nie mamy problemów z cerą, to będzie ok. Nie wchodzi w zmarszczki. Kolor 02 pasował do mojej jasnej skóry.
    Zalety:
    • lekki
    • rozświetla
    • nie wchodzi w zmarszczki
    • dobra cena
    • nie zapycha
    • pasuje do jasnej skóry
    • wydajny
    Wady:
    • nietrwały
    • słabe krycie
  • 2 czerwca 2024 o 17:00
    Idealny na lato
    Ten podkład to zdecydowanie mój must have na lato, jest bardzo lekki, wyrównuje koloryt i można nim budować krycie. Delikatnie oksyduje przez co jest dla mnie za ciemny przez większości roku, jednak w lato pasuje idealnie.Nigdy mi się jeszcze nie z ciastkował, ładnie współpracuje z rożnego rodzaju pielęgnacją. Praca z nim to przyjemność, pięknie wtapia się w skórę. Niektórym mogą przeszkadzać drobinki w tym podkładzie ( mi też na początku przeszkadzały), ale mimo wszystko bardzo ładnie wygląda i daje efekt glow.
    Zalety:
    • Lekki
    • wyrównuje koloryt
    • daje efekt glow
    • zawiera dwie formy witaminy C
    Wady:
    • mocno oksyduje
    • nie sprawdzi się dla osób, które oczekują dużego krycia od podkładu
  • 12 kwietnia 2024 o 15:05
    Fajny podklad
    Lirene All Day Glow! - rozświetlający Delikatny podkład który wyrównuje koloryt i natychmiastowo rozświetla cerę. Ogranicza widoczność przebarwień i nadaje cerze zdrowy wygląd. Minimalizuje widoczność plam słonecznych oraz śladów po trądziku. Jego formuła zapewnia trwałość do 12 godzin. Zawiera perłowe pigmenty dzięki którym cera jest pełna blasku. Podkład zawiera dwie formy: * witamina C która rewitalizuje skórę i rozjaśnia przebarwienia * witamina E która zwiększa elastyczność skóry, chroni i nawilża Osobiście uważam, że jest przydatnym niedrogim kosmetykiem który może uzupełnić braki w kosmetyczce ????
  • 16 marca 2024 o 10:28
    średniak
    Mam odcień Naturalny 02, najjaśniejszy dostępny. Jednak, dla mojej bladej cery za ciemny. Podkład o lekkiej konsystencji, nieco rozświetlający (zgodnie z opisem). Krycie średnie w kierunku słabego. lekko wyrównuje koloryt skóry. Nawilża, nie podrażnia wrażliwej cery, co dla mnie jest ważne. Może latem sprawdzi się lepiej ze względu na kolor i konsystencję.