Kremy pod oczy

L'Occitane Immortelle, Baume Yeux Precieux Immortelle [Precious Eye Balm] Drogocenny krem pod oczy

• 11 listopada 2019 o 20:45
    szału nie ma
    Na rynku kosmetycznym jest ogrom kremów pod oczy w różnym przedziale cenowym i o różnych działaniach. Na tle szeroko dostępnego asortymentu ten wypada bardzo przeciętnie. Wady: -cena -dziwny zapach -bardzo delikatne nawilżenie, nie nada się do bardzo suchej skóry -zostawia lepką warstwę -bez efektu wow Zalety: -wydajność -ładne opakowanie -nadaje się pod makijaż -szybko się wchłania
  • 18 marca 2016 o 15:53
    pieniadze wyrzucone w bloto!
    drogi i nieskuteczny... kupilam na przecenie i okazal sie totalnym bublem... nie dosyc ze nie zauwazylam zadnego efektu o jakim wspomina producent to jeszcze skora pod oczami zrobila sie sucha jak papier. potrzeboiwalam kilka dni aby doprowadzic ja do porzadku. okropna porazka. dodam , ze skore mam ogolnie sucha i dlatego uzywam tylko naprawde dobrych jakosciowo produktow. nie polecam!
    W strefie wolnocłowej
  • fi
    fi
    24 września 2015 o 22:26
    dobry nawilżacz
    Mój krem faworyt - ma dobry, bogaty skład, u mnie pięknie się wchłania, nie roluje, skóra w okolicach oczy jest nawilżona, wygładzona, napięta. Jestem bardzo zadowolona z działania tego kremu, zuzyłam już dwa słoiczki Używam tego produktu od: kilku lat Ilość zużytych opakowań: 2 opakowania
  • 2 stycznia 2015 o 21:33
    luksusowy bubel
    Krem dostalam w prezencie. Zaczne od plusow: piekne opakowanie - estetyczne i bardzo praktyczne. Konsystencja kremu takze bardzo mi odpowiada, jest tresciwa i odpowiednio gesta. Niestety krem nie wchlania sie zbyt dobrze, roluje sie nawet 10 -15 minut po aplikacji. zostawia na skorze powloczke ktora nie chce sie wchlonac. Cena ogolnie jak na krem pod oczy nie jest przesadzona, ale jak na takie dzialanie, nawet majac krem za darmo nie mam ochoty go stosowac. Używam tego produktu od: 2 miesiace Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
    Zei
    23 czerwca 2014 o 14:46
    Nie...
    Kupiłam go z ciekawości i pełna nadziei...i jak zwykle klapa.Poza opakowaniem, które prezentuje się całkiem niezłe nie widzę plusów. Krem pozostawia białawy film na skórze, który po wyschnięciu niemiłosiernie się roluje i przez to nie nadaje się pod makijaż, a do tego nie ma mowy o jakimkolwiek nawilżeniu(przynajmniej w moim przypadku)..Krem ten wręcz wysusza skórę przy rano/wieczornym stosowaniu, a cienie i worki jak były tak są nadal pod oczami.Ciesze się, że wreszcie słoiczek trafił do kosza. Szkoda pieniędzy. Używam tego produktu od: 3 miesięcy. Ilość zużytych opakowań: jedno.